- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrBrook
aktív tag
válasz
tarBubbles #34305 üzenetére
akkor Te is úgylátod ,mint én
nem értem ,hogy nagyobb felbontáson miért venné le a terhelést, de nem akarok itt vitát kirobbantani. nekem elég az 1440, az a 500+ pixel már mindegy, ha nagyobb monitort vennék akkor is 1440ben nyomnám ,hogy jobban lássam az enemyt.
Te akkor azon a véleményen vagy, hogy 1giga is kiszolgálna 1440ig bőven, nemdebár?
-
MrBrook
aktív tag
válasz
seederking #34304 üzenetére
ezt értsem úgy, hogy nagyobb felbontáson csökken a cpu feladata? és jobban átveszi a vga?
bf3nál megfigyeltem ,hogy ha nincs AA bekapcsolva akkor nincs is kihasználva teljesen, viszont szűrőkkel magasabb beálításokkal már 99% körül van, akkor mondjuk nem néztem ,hogy csökken e a cpu terhelés, bár nem is fhd. -
MrBrook
aktív tag
sziaztok ,én egy 7770 vapor-x tulaj vagyok és lehet hamarosan egy kis lépcsőt tudok majd lépni ,szal 7850ről lenne szó, a kérdésem pedig az lenne, hogy 1gb vs 2gb mennyire érezhető a különbség, illetve ,hogy 1440es felbontást egy 1gigás is kitud szolgálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged