- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
SetCHOO.
aktív tag
juve600, DudeHUN , Dark KillerX
Köszi az infókat. Majd miután meglett a választott kártya jelentkezem.
De még egy próbatétel hátravan. Bekell adnom asszonynak, hogy ebben a hónapban biza nem lesz wellness! ASD -
SetCHOO.
aktív tag
Utána olvasgattam a r9 270x 2 vagy 4 Gb témának és tökéletesen jó lesz nekem fhd-ra a 2 Gb-tal szerelt típus. Gyakorlatban nincs sok jelentősége +2Gb memónak. 7e pénzel több marad a zsebemben.
A Sapphire Radeon R9 270X Dual-X 2GB (11217-01-20G) van valamilyen ismert hibája? -
SetCHOO.
aktív tag
válasz
Alister71 #44638 üzenetére
Szerintem nincs hozzá, vagy legalább is nem találtam és nem is olvastam róla. ENB alkalmazásával hihetetlen módon meglehet dobni a vizuális élményt + gigamega textúra modok.
@sephi: A fhd lenne a max felbontás amit használnék. Ez lenne az utolsó pont amit még megakarok lépni a gép fejlesztésében, a VGA. Aztán jó pár évig nem nyúlok a konfighoz. Szóval olvasok és kérdezek, majd vásárolok. A r9 270x árban számomra tökéletes, többet nem fogok tudni költeni VGA-ra.
-
SetCHOO.
aktív tag
válasz
kaszas19 #44631 üzenetére
Olvasgattam pár helyen és nem volt számomra egyértelmű, hogy most normálisan tudja-e hajtani a 4Gb vramot. A Eyefinity összedobása nem terv. Pl nagyon szeretem a Skyrim-et. Ott modokkal együtt meghálálná a több vramot. Ez is most jelenleg a problémám, erős kompromisszumokat kell hoznom modolás során. A VGA-ra szánt költségkeret 55e
Vissza olvasgatok a hsz.ek kötött és leszűröm, hogy hosszabb távon jól járnék-e full HD felbontáson.
-
SetCHOO.
aktív tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne, hogy a Sapphire R9 270X 4GB DDR5 memóriával szerelt kártyának van értelme? Tehát kitudja használni a 4GB-nyi ramot fullHD-ban is?
Sajnos kevéske a jelenlegi karimon a 1 GB ram. Árban csak a R9 270x-et engedhetem meg magamnak. Viszont nagyon impozáns ebben a kategóriában 4 Gb vram. -
SetCHOO.
aktív tag
Az új radeonok érkezése előtt megéri most venni egy 7870-es karit?
Konkrétan lehetőségem adódott nettó árban (44k) megvenni egy Sapphire 7870 19-20G-s kártyát. -
SetCHOO.
aktív tag
válasz
seederking #21881 üzenetére
Am3+ és valamelyik fx proci-t néztem mostanában.
-
SetCHOO.
aktív tag
BomiBoogie:
Nálam a lóvé kerete beszabályoz. 1 év múlva jövök ki úgy, hogy platformot váltok. Nincs tervben a csúcs kategória hajkurászása vid.kari terén. Most is az eredeti elképzelés egy 7770 ddr5 volt tervben. Később a platform váltás során cf-re bővítettem volna.
Egészen tegnap estig, mikor szólt barát, hogy itt egy sapphire 7850 1gb 11200-16-20g januárban vásárolt.
Kapott ajándékba valami nagyvérü nvidiát. Most nem akarok hülyeséget írni, nem emlékszem a tipusára.
Szóval a lényeg:
A jövőben jobban jönnék ki, mert a kari alá egy erös platformot fogok rakni.
Most ez a lehetőség adódott és gyors infót gyűjtök itt a fórumon. -
SetCHOO.
aktív tag
A rutin megköveteli a tesztet.
darky@: Az ördög nem alszik. De ebben az esetben 100% a bizalom már 20 éve.Most olvasom a fórumt, de még nem találtam meg.
Mikori szállítmányba kerültek a hibás példányok?
A szóban forgó kari ez év januárban vásárolt. -
SetCHOO.
aktív tag
Hali!
A napokban készültem még egy utolsó löketet adni az adatlapomon szereplő konfignak egy 7770 ddr5 személyében.
Tegnap este viszon barát arc jól felrúgta ezt az elképzelésem. Megválik a Sapphire 7850 11200-16-20G-s karijától. Nagyon baráti áron megvehetném tőle.
Tisztában vagyok azzal, hogy a vasam kevés a kihajtásához. De...
1 év múltva platformot újítok.
Jelenleg 1680x1050-ben hajtanám.
Nem sokat fogok gondolkodni rajta. Azért, ha lenne javaslat, szívesen olvasom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest