- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
- = Zk = - #22109 üzenetére
Kell az az IPS hidd el
24" Benq-t (TN) cseréltem le 23" Dell (IPS-re). És nagyon örülök neki hogy lecseréltem, ég és föld a kettő.
-
Vprx
csendes tag
válasz
- = Zk = - #22103 üzenetére
Köszi :S Bár az a vicc hogy az előző 5770nél meg semmi ilyesmi nem volt :S
-
szasanyi
félisten
válasz
- = Zk = - #22103 üzenetére
Már régóta az a véleményem, hogy nem értem az embereket: 50k+ egy procira, 60-80k VGA-ra, 20k+ házra (!) de egy jó IPS monitor ~50k-ért sok. Miközben az a lényeg, mert azt képet és képminőséget látom amit az nyújt! Nem akarok én bántani senkit, de érted...
MOD - a Te dolgod, de javaslom nézd meg mind2t mielőtt döntesz!
Vprx: senki sem mindent tudó, ezért kell utánajárni, informálódni vásárlás előtt. FullHD csak digitális bemenettel, valamint a TN+film panel lényegesen gyengébb minőségű képet biztost mint az IPS. Ez is evidencia, de a lényeg az, hogy már ezek sem horror 70-80k körül kezdődnek szóval valós alternatíva.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
- = Zk = - #21950 üzenetére
A helyzet az hogy a zafiral en is nagyon meg vagyok elegedve, huvos es halk. Csak az a baj hogy van meg egy XFX 1 ventis, ami eleg zajos 60 fok felett.
-
HSM
félisten
válasz
- = Zk = - #21619 üzenetére
Jaja, nagyon szép lett.
Nekem a kedvenc benchem most a sniper elite v2, reális, pontos, nézhető, és rövid.
-
miresz
veterán
válasz
- = Zk = - #21607 üzenetére
Ennek a tesztnek édes kevés köze van a procihoz. Nálam a proci 10%-on sem megy alatta,sőt sokszor csak 1400-on.
-
Dealer95
őstag
válasz
- = Zk = - #21607 üzenetére
Miért is?
#21611 bogyo112: És akkor a proci a hibás?
-
->Raizen<-
veterán
válasz
- = Zk = - #21490 üzenetére
Írják 8x aa mellett a kettő! darab gtx 690 is kevés.
Tirexi már feni a fogát a 2 db titan-ra.
-
=HG=
addikt
válasz
- = Zk = - #21346 üzenetére
Ki használ már freemailt ?
(#21347) darky@ : Ha hiszed,ha nem, nagyon ritkán sikoltozik..
Lehet te vagy a vírusos, mert csak az első linkre jelzett !
-
=HG=
addikt
válasz
- = Zk = - #21341 üzenetére
Azért van, hogy beriasszon..
(#21339) darky@ : Persze, meg arra is, ami vírus....
(#21334) bogyo112 : Ahogy letöltötte, kiírja, hogy kezdés, és el is kezd valamit, mert procihasználat egyből felmegy...
-
->Raizen<-
veterán
válasz
- = Zk = - #21310 üzenetére
Hát a fejtörő az igen jó könnyen áthatol a fejeken.
Hangtompítós is van!
(#21313) csucsbicep: Jól sikerült széria ez!És ami nagyon tetszik hogy amikor a szoftvermérnökök komolyan ráfekszenek 1-1 játékra való optimalizálással akkor nagyot gyorsul a kártya. Crysis 3 beta jó példa erre.
-
kockaharcos
senior tag
válasz
- = Zk = - #21316 üzenetére
Ne haragudj, nem láttam. Szóval akkor a ramok okozzák a hibát?
-
gyuszaa
őstag
válasz
- = Zk = - #21261 üzenetére
Miután beszámoltál az újraindulásos dologról sejtettem, memóriákat stabilizálni nem két perces móka.
-
kockaharcos
senior tag
válasz
- = Zk = - #21269 üzenetére
Akkor most alap 3100MHz-es procival hajtod a 7870-et?
-
borkarico
aktív tag
válasz
- = Zk = - #21274 üzenetére
Ok rendben.
Amúgy mért csinál ilyeneket egy zsír új kártya? hihetetlen...
köszi.
Üdv.
Rico -
->Raizen<-
veterán
válasz
- = Zk = - #21269 üzenetére
Akkor most legalább van egy garis új kártyád?
-
lowzor
veterán
válasz
- = Zk = - #21263 üzenetére
Valószínű, hogy az OC. Elég siralmasan tuningolhatóak az újabb példányok
-
ETOM
addikt
válasz
Hát elsőre is az oct kellett volna levenni mivel arra sosincs garancia.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
User error?
-
bombibmw
veterán
válasz
- = Zk = - #21204 üzenetére
Akkor most van egy kártyát,amit ha húzni szeretnél,nem húzhatsz.
Jó lenne gariztatni,de a Te eseted kicsit eltérő a megszokottól.
De ha így jó lesz,már az sem olyan rossz(ezt jól leírtam). -
bombibmw
veterán
válasz
- = Zk = - #21200 üzenetére
A tiéddel most mi van?
-
gyuszaa
őstag
válasz
- = Zk = - #21149 üzenetére
Memtest-et futtattál már?
-
->Raizen<-
veterán
válasz
- = Zk = - #21149 üzenetére
Az igen sajnálatos akkor.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
- = Zk = - #21023 üzenetére
Na, üsse kavics, veled is örülünk, sőt már arra is készülünk, hátha a mai nap után is örülni kell.
-
HSM
félisten
válasz
- = Zk = - #20855 üzenetére
A BSOD sem egyből kék, hanem előbb elfeketedik a kép, vagy megmerevedik, vagy összecsúszik, sokféle van.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
- = Zk = - #20849 üzenetére
Próbálj másik 7870-es kártyát beszerezni. Ami nem sapphire... Én már rég kitépkedtem volna a maradék hajam is a helyedben jól bírod.
-
HSM
félisten
válasz
- = Zk = - #20849 üzenetére
Vezérlőpult-->Rendszer-->speciális rendszerbeállítások-->indítás/helyreállítás alatti beállítások gomb-->rendszerhiba résznál kiveszed a pipát az automatikus újraindítástól.
Ekkor kékhalálnál látod, mi a baj, nem egyből restartol.
Nem, a 7870-es BS az a Black Screen, a BSOD az meg ugye a Blue Screen Of Death, a jóöreg windóz kékhalál.
-
HSM
félisten
válasz
- = Zk = - #20846 üzenetére
Akkor ez valszeg sima mezei kékhalál volt, ami után automatice rebootolt a win... Kapcsold ki az automatikus újraindítást.
Illetve nézd meg az eseménynaplóban, mi okozta a hibát, amiért újraindult.
-
kockaharcos
senior tag
válasz
- = Zk = - #20811 üzenetére
Most már van rendes Garancia? Mert ha igen,akkor megérte!
Közben én búcsúzom a topicból, 7950 Dual X jön pénteken!
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
- = Zk = - #20757 üzenetére
Akkor próbáld ki ezt a karit is egy másik lapban, ha van rá lehetőséged.. Azóta vannak ilyen anomáliák mióta megvan a giga lapod?
-
Trebron09
őstag
válasz
- = Zk = - #20760 üzenetére
Lehet az lesz mert nem sok az árkülönbség az 1 vs. 2 Gb között.
GTX660Ti már túl drága nekem, nem ez lesz az én kártyámMajd eldől... persze csak akkor váltok ha valaki elviszi a mostani kártyám, de ha nem viszik akkor se gond mert akkor később jön egy ~HD8850 a helyére.
Köszönöm a válaszokat!
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
- = Zk = - #20750 üzenetére
De a korábbi kártyád is ki lett próbálva másik gépben is ott is BS-ezett nem?
=HG=: De ZK-t valahogy nem szereti a Sapphire márka.
Na meg a Tiéd 7850-es, azokkal nem igen van ilyen gond.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
- = Zk = - #20748 üzenetére
Hagyd a Sapphire-t a búsba, vegyél MSI/ASUS/Powercolor-t.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
- = Zk = - #20732 üzenetére
De sajnos lehet ez is kondi hibás.
Egyik haverodnak le kéne passzolnod a kártyád akinek nem gigabyte alaplapja van meg másik tápegysége és használja pl egy hétig és ha nem jön elő neki BS akkor a kártya jó.
-
Attix82
addikt
válasz
- = Zk = - #20732 üzenetére
Ez is SP?
-
->Raizen<-
veterán
válasz
- = Zk = - #20730 üzenetére
Én a helyedben már másik alaplappal is próbálkoznék. Lehet hogy nem szeresse a 7870-et a gigabyte lap a spéci pci express energiagazdálkodási funkciók miatt.
-
odorgg
addikt
válasz
- = Zk = - #20688 üzenetére
Ahogy többiek is írják, a 7850 gyári órajele, jelentősen alacsonyabb a 7870-hez képest, miközben a VGA-k képességei órajelben megegyeznek. 7870-nél persze ott az 1,3V os opció ami 7850-nél nincs, ezért 7870-el nagyobb az esély az 1200 feletti órajelre.
c2c teszt éppen ezért a kiváncsiságom kielégítésére szolgált, mert felettébb érdekelt, mekkora külömbség van a 2 VGA közt, azonos órajeleken ebben a játékban.Mivel gondoltam mást is érdekelhet a téma, ezért született a hsz.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
- = Zk = - #20692 üzenetére
Ezt jól megaszontad kolléga! Ment is aláírásba.
-
kovsol
titán
válasz
- = Zk = - #20692 üzenetére
Nem értek veled egyet. Azonos kártyákat meg fölös lenne összevetni. CPU -kat minek vetik akkor össze c2c ? Pár shader és vertex egység kivételével azonos architektúráról van szó.
-
kovsol
titán
válasz
Annyira azért nem eltérő a két kártya. Nem egy 6870 vs 7870 c2c teszről van szó. És alapórajelen nagyon alul van skálázva a 7850, így könnyebb összevetni szerintem a két kártya tudását.
-
Speed®
titán
válasz
Ott van értelme, hogy állandóan megy a vs. csata..miközben nyilván mindkét technika húzható. Ha ref. clockkal össze vannak hasonlíva, így sem hátrány.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
- = Zk = - #20677 üzenetére
Azt én nem tudom,biztos így van. Én csak azt tudom hogy azzal szárnyal, ami nekem van
-
G33Z@
tag
válasz
- = Zk = - #20677 üzenetére
Köszönöm a válaszokat... Ezt benéztem alaposan ezek szerint. Van egy zsír faja gépem csak pont arra nem jó, amire kellene..
-
G33Z@
tag
válasz
- = Zk = - #20670 üzenetére
ez egy négy magos proci, alapórajelen 3Ghz, nem is szándékoztam piszkálni... BF3-nak kevés lenne? Most voltam a Firestorm-on az is egy vicc volt... HD7770 meg 4gb DDR2 egy Athlon X4 640-el ugyanazt a teljesítményt nyújtja, mint A8 3870k, HD7870 meg 8Gb DDR3. Legalábbis nálam jelenleg ez a helyzet és nem akarom elhinni. Csak ezért váltottam és semmi különbség...
-
kovsol
titán
válasz
- = Zk = - #20664 üzenetére
30 fok alatt elég pontatlanul mérnek a szenzorok. CPU és VGA ban is. Magasabb hőmérsékleten kezdenek el pontosak lenni, szóval a terhelés alatti hőfok adatokra már lehet hagyatkozni összehasonlításokban.
-
Jhonny06
veterán
válasz
- = Zk = - #20660 üzenetére
Az tuti valami bug (vagy hardveres és a szenzor mér szarul), 20 alatt nem lehet (de még 30 alatt se mondanám), hacsak nem kint a hóban netezel.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
- = Zk = - #20660 üzenetére
Elgondolkoztal mar azon hogy ha a szobadba 22-23 fok van, fizikailag lehetetlen hogy a cpu vagy a vga 17,19 vagy 20 fok legyen ?
-
daveoff
veterán
válasz
- = Zk = - #20598 üzenetére
Nekem 2db ilyen kártyám is volt CF-be, ráadásul oc verzió, és hibátlan volt mind a kettő, semmi BS probléma! 2012.11. hóban vettem őket. Nyúztam őket rendesen, de semmi ilyen gondom nem volt velük, mint amiket itt a topikban olvasni! Mindkettő 1150/1350-en ment!
-
daveoff
veterán
válasz
- = Zk = - #20593 üzenetére
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
- = Zk = - #20586 üzenetére
Elvileg nincs, max a regit mar Dual-X-nek neveztek. Ugyanez volt a 7850-nel is, csak ott a ventiken mar mas volt a matrica.
-
=HG=
addikt
válasz
- = Zk = - #20200 üzenetére
Te kb. annyira vagy BF fanatic mint én !
-
kovsol
titán
válasz
- = Zk = - #20149 üzenetére
Én mondjuk úgy fest egy GTX 670OC -t beszerzek próbaként pár hét múlva, hogy milyen az NV
-
odorgg
addikt
válasz
- = Zk = - #20157 üzenetére
Olvastam már itt 7850-et is, bár kb itt minden hibás VGA-ra azt mondják hogy BS, legyen az 7850 vagy 7870. Hivatalosan, valóban csak a 70-eseket érinti a hiba..
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Nem fogja kihajtani a procid a 7870 crossfire duòt.
-
Zsolti24e
csendes tag
válasz
Sziasztok 7850 saphiradeonhoz milyen drivert használnátok?
-
->Raizen<-
veterán
válasz
- = Zk = - #20146 üzenetére
Akkor lehet hogy mégis köztünk maradsz.
-
=HG=
addikt
válasz
- = Zk = - #20146 üzenetére
Ez tényleg gyors volt !
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
- = Zk = - #20053 üzenetére
1 hónapon belül meg leszel, akkor az már gyorsnak számít.
-
csubakka2141
csendes tag
válasz
- = Zk = - #19353 üzenetére
Szia! Bocsi a késői válaszért de csak most jutottam újra ide. Egy tök ugyanolyanra, Sapphire HD7870 OC vagy milyen edition csak ez már tökéletesen muködik szerencsére.
-
echterion
nagyúr
válasz
- = Zk = - #19469 üzenetére
Megbízható arc, nekem egy 4870-est gariztatott még tavaly, igaz, eltartott bő egy hónapig sajnos.
-
bombibmw
veterán
válasz
- = Zk = - #19469 üzenetére
Amikor eladtam valamit az aprón,még felhívtam(találkozás előtt) a leendő tulajt,hogy átvertem.
Nem 22,csak 21 hónap gari van a cuccosra.
Próbálok mindig korrekt lenni,de ha vissza próbálnak élni ezzel,akkor én is ideges leszek,azt gondolhatod.
Mondjuk én papír(gari) nélkül nem vennék semmit,de nem kioktatni akarlak persze.
Ezt hívják tanulópénznek. -
bombibmw
veterán
válasz
- = Zk = - #19463 üzenetére
Akitől vetted a kártyát az kér egy 10-est a gariztatásért?
Két pofon kéne neki,mikor átadod neki és megmondani,hogy minél előbb hozza vissza. -
csucsbicep
nagyúr
válasz
- = Zk = - #19459 üzenetére
Udi csinálja a gariztatást?
-
oliba
őstag
válasz
- = Zk = - #19455 üzenetére
Én is így jártam, csak én a 7770-es karimmal és ASUS felé. Szerencsére nekem csak annyi hibám van, hogy nem bírja a TOP kártya a TOP órajeleit. 8-10ezres ajánlatot adtak a cserére. Ennyit a garanciáról, ami olyan, mint ha nem is lenne...
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Rátettél még egy lapáttal és véletlenül bele állt egy százas szeg a sok BS után?
Ismerek olyat aki mindent százas szeggel javítana meg és gyertyát részesíti előnyben otthon vicces villanyszerelő lesz belőle.
-
kovsol
titán
válasz
Nehezen hiszem, hogy akkor lett véve a kártya, mert még forgalomba csak márciusban került a 7870.
Codenamed Pitcairn, the Radeon HD 7800 series was formally unveiled on March 5, 2012 with retail availability from March 19, 2012. forrás Wikipedia.Amúgy ilyen korai daraboknál nem is volt BS hiba még tudtommal.
-
Remington
őstag
válasz
pedig akkor még meg se jelent...
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Ja aszittem azé búcsúzkodol mert bezöldülsz.
(#19459) - = Zk = - Nem elég hogy sz@rt gyárt a mai napig a sapphire még pénzt is kér a gariztatásért? WTF! OMG!
-
Blaise
veterán
válasz
A legtöbb gyártónál nem 2 év gari van? Vagy valami seftestől vetted gari nélkül?
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Gtx 660 ti projekt?
-
gyuszaa
őstag
válasz
- = Zk = - #19322 üzenetére
Kulcsszavak alapján talán, de felelősséget nem vállalok.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
- = Zk = - #19315 üzenetére
Ezért lenne jó tisztázni a dolgot szvsz.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
- = Zk = - #19309 üzenetére
Oder auf Deutsch. Es ist auch eine Möglichkeit.
Amúgy érdekes. Még így sem annyira érthető számomra, hogy mit is akar.
(#19313) peckamal: Jaaa.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
- = Zk = - #19309 üzenetére
Minek, így is érthető, biost, vagy bios editort keres.
-
belinho
senior tag
válasz
- = Zk = - #19279 üzenetére
Adaptive V-sync:
Nem elég csak a képváltási sebesség növelését hajkurászni. Az NVIDIA egy másik újítása is segít az ultrasima játékban – az Adaptive Vertical Sync. Ez a technológia a VSync jelet szabályozza dinamikusan az aktuális képváltási sebességhez a maximális játszhatóság érdekében.
Lényegében teljesen folyamatos játékmenetet kapsz!Jhonny06!
Sima 660 és 660Ti is tudja nem csak a 670! -
Jhonny06
veterán
válasz
- = Zk = - #19279 üzenetére
Marketing. Ha NVIDIA-t akarsz, akkor 670-et vegyél, ne 660Ti-t.
-
belinho
senior tag
válasz
- = Zk = - #19275 üzenetére
Azért mert sokan el akarják adni, és van kínálat bőven!
A 660Ti-ból meg kevés van, szóval aki mindenképp olyat akar az inkább még így is megveszi, mert a bolti árnál olcsóbban megkapja.Jhonny06
Az NV-nél meg van Physx, Cuda, Adaptive v-sync ....stb, ami AMD-nél nincs, szóval az éremnek két oldala van! -
belinho
senior tag
válasz
- = Zk = - #19270 üzenetére
Szuperszerdán 63K volt a Gigabyte 660Ti, aprón is van 3db, olcsóbban adják jóval de még így is nyernek rajta, szóval aki résen volt az jól járt!
Kovsol!
Az NV-nek megkellett ezt lépnie, mert az MSI és az EVGA túlzásba esett a tuninggal a Lighting meg a Classified vga-k esetén, szóval előbb utóbb az AMD is lépni fog ez ügyben! -
zserbox
őstag
válasz
- = Zk = - #19270 üzenetére
egyszerű:
mindennek meg van az ára ha kell a physx akkor vagy veszel nvidia-t vagy babrálsz ilyen physx-es 2. kártyával.
ha megéri a plusz feleárat akkor veszed ha nem nem.
a bolti árakat érdemes összehasonlítani és nem a hardveraprón az egy-egy alkalmi vételt vagy kézalól mismást.
szerk: ez ilyen általános flame lezáró akart lenninem kimondottan válasz
-
Blaise
veterán
válasz
- = Zk = - #19257 üzenetére
Sima 660-at 50 ezer környékén ki lehet fogni, az már egy teljesen korrekt kártya, de szerintem ha feljebb akarsz lépni, akkor a 660 Ti-nek van igazán értelme, 65 ezer körül lehet szerezni, a bolti 80 ezres ár nem mérvadó.
-
csoty
aktív tag
válasz
Elvileg a 660 a 7850/7870 közelében mozog
-
zserbox
őstag
válasz
olyat nem fog tudni tekintve hogy ami teljesítményben egy szinten van az drágább amúgy 660ti
-
Sondi1986
addikt
válasz
- = Zk = - #19231 üzenetére
Nekem is 80-100% közt ugrál a GPU használata. De leginkább akkor esik le ez a szint mikor a pálya szélén állok és a pálya fele nézek, észre veszem hogy az FPS le esik 40-50FPS-re.
De a proci 50-60% teker.
6 szálon már 70-80%
De vannak pályák ahol végig 100% teker a GPU.
-
kovsol
titán
válasz
- = Zk = - #19241 üzenetére
Inkább szopsz vele, minthogy pár órán át játssz hang nélkül? Te tudod. Persze tudom az e-pénisz statisztikádat biztos rontaná battlelogon, amit igazából kutya se néz meg rajtad kívül
mod: Vegyél 500Ft ért egy USB hangkártyát akkor és próbáld ki azzal. Nekem is van itt egy vésztartaléknak a dobozban.
-
kovsol
titán
válasz
- = Zk = - #19238 üzenetére
Tiltsd le a hangkártyádat (ha alaplapi akkor a biosban, ha kártya akkor vedd ki) és próbáld meg úgy. Laptopomban amúgy minél újabb drivert raktam fel a hangkártyához annál szarabb lent! A gyárilag hozzá kapott CD ről telepítve meg tökéletesen működött minden.
Én amúgy a VGA kártyát használom hangkártyának is és hdmi-vel van kivezetve a hang a gépből a képpel együtt. Majd a tv kimeneteire van kötve a hangfal. -
bombibmw
veterán
válasz
- = Zk = - #19233 üzenetére
Jó,hogy most jössz rá a megoldásra,mikor garira adtad a fejed.
mrhitoshi:
Nekem hozott nem kicsit(előtte beta3) és meg is oldotta a microlag problémáimat minden játékban. -
mrhitoshi
veterán
válasz
- = Zk = - #19228 üzenetére
Nem halnál el. Én viszonylag sok játékkal nyúzom a 7850-et, mellette egy PH II X4 van ~3,8 GHz-en, és eddig nem nagyon találtam olyan játékot, ami nem futott volna szépen FHD-ban, normális, ésszerű beállítások mellett.
Max Payne 3, Far Cry 3 szépen fut. Crysis 3-mal sincs baj, pedig rajta van a 4x MSAA. A sok CPU erőt kívánó játékokkal meg nem nagyon szoktam játszani, magyarán előbb jelentkezne GPU limit nálam.(#19230) Size83 : Az AA kell mindenhova. Majd ha 19"-on lesz UHD felbontás, akkor talán nem. Persze ez egyéni vélemény.
-
Size83
csendes tag
válasz
Az elhalós résznél kell kikapcsolni az AA-t, és megint megy minden mint a karikacsapás.
Ekkora felbontásokban már 2XAA is kielégítő. Mondjuk nem egy 24 colos 1680x1050-es monitoron. -
Sondi1986
addikt
válasz
Nálam meg pont BF3-nál érzem azt hogy nem minden pályán hajtja ki a VGA-t a FX8120 4,2GHz-en.
Próbáltam 6 maggal 4,6-on ott is észre veszem.
4 szálon még nem próbáltam.
-
Jhonny06
veterán
válasz
- = Zk = - #19180 üzenetére
fszom
Milyen alternatíva után nézel? 660Ti?
-
miresz
veterán
válasz
Fent van nálad az Afterburner?
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Nekem még GW460GS-em BS-ezett, amikor volt az NV driver mizéria. Ilyen idegesítő hibát nem kívánok senkinek sem.. a helyedben már hajítottam volna ki a gépből.
-
Beretvás
veterán
válasz
Neee menj át a sötéééét oldalra nem jó az neked sem meg a pénztárcádnak sem... Helyedben én előszür fejem verném a falba majd utána túladnék a sapphire-on és szereznék egy asust/ref-et vagy valami nem bs es amd-t..
-
->Raizen<-
veterán
válasz
- = Zk = - #19082 üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #19073 üzenetére
hát, csinálja. qrva az anyja.....
-
tthomasso
tag
válasz
- = Zk = - #19057 üzenetére
Igen, pontosan az általad említett típus az. A Te kártyád is ez a típus?
-
korcsi
veterán
válasz
- = Zk = - #19044 üzenetére
Kizárt dolog, mert nem tudom.
(#19055) tthomasso: Nekem is csak tuning hatására jött ki.
-
Blaise
veterán
válasz
- = Zk = - #18884 üzenetére
Én is AMD-ről váltottam NV-re, nekem eddig bejött
-
kovsol
titán
válasz
- = Zk = - #18876 üzenetére
AMD Catalyst 13.2 Beta 3 is now available, and includes the following updates:
Improves performance up to 15% in high MSAA cases for the Crysis 3 beta release
Significantly improves latency performance in Skyrim, Boderlands 2, and Guild Wars 2
Improves single GPU performance up to 50% for DmC Devil May Cry
Improves CrossFire performance up to 10% for Crysis 2
Resolves Texture flickering seen in DirectX9.0c applications. -
korcsi
veterán
válasz
- = Zk = - #18856 üzenetére
"Állítólag" milyen "sérülés"?
Sondi1986: Ez egy AMD által javított kártya. "Some of these small capacitors at the back of the GPU were
the source of the problem. Above you can see our card that
was corrected thanks to AMD."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged