Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
válasz
Exelsior #23497 üzenetére
Játékok alatt éri el a 86 fokot vagy valami tesztprogival?
Nekem a legjobban a Tomb Raider melegítette fel a kártyámat, volt hogy 65 fokot is elérte, de szerencsére végeztem vele.(#23501) BomiBoogie
Egyelőre csak Larával. Bioshock-ot még megvárom, aztán lehet a kártyával is szakítok.Nem igazán lesz olyan játék utána év végéig, ami érdekelne. Addig veszek egy PS-t és kitolom rajta az összes exkluzív címet.
(#23502) Exelsior
Annyira nem vagyok szakértő, de szerintem ez nem normális. Mondjuk ha single fan-os a hűtés, akkor vállalható. -
Algotis
addikt
válasz
fenergie84 #23493 üzenetére
Passz. Ket eve ez van, elozo 6770-nel mukodott...
-
-
Jhonny06
veterán
válasz
gyuribácsi88 #23487 üzenetére
Dettó. Tuti nem venném át a kártyát bontottan, ki tudja, hogy mit babráltak vele.. minimum kérnék egy másikat, de inkább otthagynám a boltot. Ahol ilyet megcsinálnak, az nem százas. Egyébként a kupon érdekel a legkevésbé, max. lelkiismeret furdalás nélkül letöltöm a játékot, sokkal inkább a gondolat, hogy babráltak vele.
-
Algotis
addikt
Sziasztok!
Megjött a 7850-em bedugtam mindent, de nincs kep. Analogon se az alaplapbol.
Probaltam minden kabellal, hdmi, dvi, de nincs kep.
Otlet? -
Exelsior
őstag
Szia ez sajnos nálam is előjön folyamatosan. De nálam a kártya is hibásnak tűnik mert magas hőfokon szét esik a kép és eldobálja a jelet folyamatosan míg véglegesen eldobja a jelet és csak a kikapcsolás segít.
A jövőhéten megy vissza gariba mert ez nem normális. Driver nem segített egyéb más megoldás sem. Vissza vettem a teljesítményt is az sem. Én kifogtam. 5850 előtte hibátlan volt.
Azt hitte először én is hogy A fox hibás de sajnos nálam nem.
-
Hát az b@szott érdekes, én úgy otthagynám nekik mint a sz@rt, már ne is haragudjon meg senki, de azt a terméket amit én veszek meg / fizetek ki, nem is kevés pénzért, azt nekem egy sz@rházi se bontsa ki, nem érdekel hogy mi van benne, magasról sz@arok rá, de az első aki kibontja az vagy én vagyok, vagy nem fizetem ki. Álljon már meg a menet, itt azért mernek mindent megcsinálni (ebben az országban) mert mindenki birka és nem szól semmiért.
Rendeljen olyan kártyát amiből nem kell kilopnia semmit, és akkor nem kell a csomagolást sem felbontani.
-
Toxy
aktív tag
Én a pcx-ből vettem az Asus 7870 V2-karim, kedden.
De ott is fel volt tépve doboz. (gondolom ők is kiveszik kupont)
De nem zavart mert levitték kari árát pont mikor vettem.
De fura hogy ilyet megtehetnek.
-
werszomjas
addikt
válasz
zserbox #23479 üzenetére
Az teljesen mind1, indoklás nélkül lehet elállni a vásárlástól, nem fogják megkérdezni, miért küldöd vissza.
De ha Trebron09 kollegát nem érdekli annyira, akkor mind1, ez csak egy lehetőség, végül is az a lényeg, hogy a kártya rendben van
Én már csak elvből is visszaküldeném, eleve miért volt felbontva a csomag??? ezek a webshopok mit meg nem engednek maguknak
-
belinho
senior tag
válasz
Trebron09 #23481 üzenetére
Azokra a kuponokra ne is számíts!
Azért jól kimagyarázta az ürge: "A kártya része az akciónak, viszont rengeteg február előtt érkezett videokártyánk van, amihez nem volt még kupon"Az üzletek, és a webshopok meg pont arról híresek, hogy tömegével van raktáron az alkatrész, a forint ingadozása miatt szinte senki nem tart készleten semmit, csak rendelésre.
-
Trebron09
őstag
válasz
zserbox #23479 üzenetére
Én direkt rákérdeztem:
"Tisztelt **ua!
Azt szeretném kérdezni, hogy a minap rendeltem önöktől egy Asus HD7870-es vga kártyát amit majd pénteken hoz ki a futár.
Ez a kártya részt vesz ebben az akcióban:http://sites.amd.com/us/promo/never-settle/Pages/nsreloaded.aspx#2
Köszönöm!
Üdv."
Válasz:
Kedves Norbert!A kártya része az akciónak, viszont rengeteg február előtt érkezett videokártyánk van, amihez nem volt még kupon, mivel az akció február elején kezdődött, így garantálni nem tudjuk, hogy lesz benne kupon.
Üdvözlettel:
Boda TamásAzaz kár volt nekem megkérdezni.
Ja írtam nekik panaszlevelet is.. kíváncsi leszek a válaszra.
-
Trebron09
őstag
válasz
werszomjas #23477 üzenetére
Hát most 2 játékért nem fogok ezzel foglalkozni csupán megemlítettem hogy vannak ilyenek.
Egyébként magával a cuccal meg semmi gond nincs más meg nem hiányzott a dobozból, csak így nálam ez a bolt leírta magát.. most vásároltam itt először.. ez volt az utolsó is.(Máshol meg nem tudok ilyen akciót sem egyébként ami mellé adják ezeket és épeszű áron vannak a kártyák is.)
-
zserbox
őstag
válasz
werszomjas #23477 üzenetére
de ha nem írták hogy lesz benne kupon akkor érted ...
szar ez így az AMD kedveskedik, a magyar boltok meg kilopják és külön eladják vagy nem tom -
Jhonny06
veterán
válasz
Trebron09 #23475 üzenetére
Mindenképp írj, vagy inkább hívd fel őket. Egyébként azt szokták mondani, hogy a futár előtt bontsd fel és ha nincs valami rendben, akkor ne vedd át. Persze ezt a gyakorlatban elég nehéz kivitelezni, senki nem fogja elkezdeni felbontani 5 percen keresztül, amíg a futár ott áll és néz..
Pont azért, mert utólag elég nehéz bizonyítani bármit is, ezzel az erővel azt is mondhatod, hogy nem volt benne a VGA, közben pedig eladod.
(Ők is ezt fogják mondani, hogy ezért van kitalálva ez a 'szabály'.)
-
werszomjas
addikt
válasz
Trebron09 #23475 üzenetére
Amennyiben webshopon rendelted, tehát futár vitte, 8 napon belül mindenféle indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól, egyedül a visszajuttatást kell neked állnod és kötelesek a teljes összeget visszautalni.
Egyetlen hátránya a dolognak, hogy erre 30 napjuk van és gondolom nem sietik el, tehát 30 nap míg visszakapod a pénzed.
Én tuti ezt tenném, és megvenném máshol, tulajdonképpen megloptak
-
Trebron09
őstag
válasz
vvillie #23472 üzenetére
OFF:
Tegnap vettem át a kártyám amit a "vizes" boltban vettem.. a doboz előre ki volt nyitva (széttépve ahol ki kell nyitni).. a doboz oldalán pedig egy zacskó van amibe volt valami de kiszedték belőle.. (mindezt csak felbontás után tudtam meg, mert az egész egy nagyobb dobozba volt benne) szerintem ebbe is benne voltak a never settle játékok csak ezek a k*csgk kiszedték.Nem tudom ilyet megengedett nekik csinálni? Mert az oké ha személyesen ott vagyok és elöttem kibontják vagy valami.. de így futárnál való rendelésnél elég gáz.
Lehet írni panaszbejelentést is.. de végül nem írok.. mert netán ha garancia lesz valamikor akkor szarozni fognak.
-
Pferi
senior tag
válasz
vvillie #23472 üzenetére
Ha nem aktiválódik magától a már megadott kóddal, akkor próbáld meg újra aktiválni megjelenés után, gondolom.
Megkérdezhetem hogy melyik üzletben vetted a vga-t? Több embert is érdekelne a vásárlás az ajándék játékokkal.
Nekem is Giga 7870OC van, nagyon jó kis vga kártya. Én leszabályoztam a ventijét 20 %-ra, csak terheléskor kapcsol fel 40%-ra. -
vvillie
tag
Udv.
Vasaroltam egy Gigabyte HD 7870 OC VGA-t es adtak vele egy aktivalo kodot a Tomb Raider meg a Bioshock Infinite jatekhoz.
Aktivaltam steam-en de csak a Tomb Raider-t aktivalta.
Ez normalis? Amikor megjelenik a Bioshock akkor az is aktivalodik, vagy meg kell csinalnom majd valamit?
Koszi. -
polgi803
őstag
A Tomb Raider nektek is fura kicsit...a haja valahogy fura...
Minden maxon van és mégis olyan mintha félig tökéletes lenne a TressFX miatt, de a fele meg olyan mint egy felmosórongy...
-
polgi803
őstag
Ezek vannak beállítva. Minden Veri High kivéve ezek...
SMAA Medium (2TX)
Post Processing Medium
Shadow MediumA többi maxon. Akadásmentes teljesen és mint írtam 66 fok max.
-
polgi803
őstag
Csak gondoltam megosztom,hogy most órákon át Crysis 3-aztam és a kari max. 66 fokig melegedett.
-
munky
őstag
Ez a Firefox-os fekete kockás történet nálam is előjött, Windows 7 64bit, Catalyst 12.11 és Firefox 19 használata mellett. Kikapcsoltam a böngésző hardveres gyorsítását és így nem tapasztaltam többet. (beállítások\speciális\általános\hardveres gyorsítás használata, ha lehetséges opció elől a pipát kivenni és ok.)
Épp most frissített a Firefox 19.02-re, kipróbáltam és hardveres gyorsítás mellett ezzel is csinálja...
-
Arkennys
addikt
válasz
csucsbicep #23463 üzenetére
FB nekem is gyárt néha grafikai gondot, semmi más nem. Jelenlegi, és előző kártyámnál is előfordult, így magával az oldallal van valami tán.
-
Toxy
aktív tag
válasz
csucsbicep #23463 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Akkor nem hibás a vga, remélem.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Én is tapasztaltam már ilyesmit Firefoxnál, de talán nem ennyire durván: néha a fejléc körül jelennek meg fekete kockák, de ez az egér megmozdítására el is tűnnek. Nem tudom, hogy a böngésző, a beta verziójú Catalyst, vagy a videokártya csinálja. Más programokban sohasem tapasztaltam még.
-
Zippair
aktív tag
nekem időnként 5-6 függőleges pöttyé alakul át az egér nyilacskája, valaki tapasztalt már ilyet?
a kártyám gigabyte 7850 OC 2Gb
érdekesség még, hogy 3 monitort használok, és a másik két monitorra áthúzva az egeret, a nyilacskát látom.....
-
malacka87
őstag
Na végre újra van tápom! Már települ is a Crysis meg a Tomb Raider!
-
Algotis
addikt
Hú , most mikor szedtem ki a 6770-et, láttam a lapon, hogy csak pci-e 2.0-t tud.
A 7850 meg már 3.0-t. Lesz belőle valami hátrányom játékok terén abból, hogy lassúbb, vagy nem számít? -
gyuszaa
őstag
Kellemes olvasást.
-
V.Dave
senior tag
válasz
- = Zk = - #23446 üzenetére
ez nekem is feltűnt már régebben, hát a PH! nagyúrnál biztos magasabb (és lehet menőbb is)
-
- = Zk = -
félisten
válasz
BomiBoogie #23444 üzenetére
miféle rang az a korrektor?...
kössünk bele, majd lesz belőle kardigán,... vagy mi?! -
Jhonny06
veterán
válasz
BomiBoogie #23444 üzenetére
Nem, mehet egyből megfelelő ajánlat esetén.
-
Jhonny06
veterán
Akit esetleg érdekelne egy 1 hónapos Giga 7870 OC, az keressen meg (nem hirdetés
).
-
Algotis
addikt
A 400 Wattos táp még mindig elég egy HD7850 OC 2GB editionnak is?
Már asszem' 150 körül fogyaszt, míg a mostanim kb. a harmadaJa, és a Gigabyte 7850 OC 2GB-nek mekkora az órajele?
Egyszer 925mhz-t, máshol 975mhz-t olvastam... -
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Turbolada II #23436 üzenetére
1,21V az alapfesz gyárilag, szóval még túlfeszelni sem tudod.
-
Turbolada II
őstag
válasz
csucsbicep #23435 üzenetére
1 gigás. A tiédnek mennyit adsz? 1.165V nagyon sok?
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Turbolada II #23434 üzenetére
1225mV, ennél többet, amúgy sem bírsz adni neki.
V2-es?
-
Turbolada II
őstag
válasz
csucsbicep #23433 üzenetére
A körítés miatt. Sokkal igényesebb mint a Sapphirenál.
Mennyi feszt. bír el egy 7850 GPU?
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Turbolada II #23431 üzenetére
Miért drága?
-
borkarico
aktív tag
Jövő héten érkezik a Gigabyte 7870OC, kíváncsian várom milyen lesz.
tesztelem is ahogy tudom és dobok fel képet.
-
Algotis
addikt
válasz
Turbolada II #23423 üzenetére
Nekem gigabyte féle 7850-em lesz, az jobb vagy rosszabb valamivel?
Azt leszamitva hogy OC meg 2gigas. Hutesre gondolok, meg stb. -
Bull1
aktív tag
válasz
kockaharcos #23427 üzenetére
Te tényleg nem vagy 100-as. Beírt valaki egy viccet, én meg rákontráztam, ennyi. Ha ez sérti a lelkivilágodat akkor szólj a moderátoroknak és kitörlik a hsz.-t. Igen, én is szoktam csinálni.
-
kockaharcos
senior tag
Nem ajánlom neked, mert lejáratnád magad az olcsó AMD-vel, miért nem NV? AMD oldalon minden rossz, nem kell a GCN technológia nekünk, Nvidia kell, plusz a compute shader csak egy betegség,amit az Abu ír.
Kb ez jut rólad eszembe.
Persze, de te egy idegesítő, troll vagy itt a prohardveren, és semmi szükség az ilyenre, csak a feszkót kelted mindenhol. Tartsd magadban ha problémáid vannak.
-
Bull1
aktív tag
válasz
kockaharcos #23424 üzenetére
Nem szoktam kiírni, mindig cserélem. De lehet egy 7850 lesz.
(#23427) kockaharcos
Nálad minden oké ? -
Turbolada II
őstag
válasz
gyuribácsi88 #23421 üzenetére
Asus 7850.
-
Bull1
aktív tag
válasz
Turbolada II #23420 üzenetére
Ez nem a GT630 topik, sorry...
-
válasz
Turbolada II #23420 üzenetére
Mivel?
-
Turbolada II
őstag
Én is beléptem a klubba.
-
Algotis
addikt
válasz
csucsbicep #23418 üzenetére
DVD-ről tegyem fel és majd később netről updateli?
-
=HG=
addikt
válasz
csucsbicep #23415 üzenetére
Ha erre válaszolnék " flame" lenne..
(#23416) Algotis : Szerintem tedd be az újat, és akkor egy driver csere..
-
Algotis
addikt
Ma még 6770 van bent a gépben, de holnap már 7850 lesz.
A drivereket még ma uninstalláljam, holnap meg tegyem fel újra a 7850 drivereit, vagy majd catalyst kitalál valamit? -
=HG=
addikt
válasz
Algotis #23409 üzenetére
Így van ! És csak azért, mert ebben a fórumban, mióta megjelent csak a CR3-ról szól minden....1 nap alatt közel 100 hozzászólás, és szinte semmi szakmai...
(#23411) zserbox : Ez arra vonatkozott, hogy remélem akkor vége lesz a sok Crysis off-nak...
(#23408) zserbox : " minek versenyeztetni a két játékot" : Én nem versenyeztetem, felesleges...
-
-
=HG=
addikt
Na, hogy én is offoljak 1-et! Mert már tele van a pupom a sok crysis fan-nal...Éljétek ki magatokat, mert 12.-én jön a BF3 "End Game"..és akkor a crysist eláshatjátok a kert végébe!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest