Új hozzászólás Aktív témák
-
qdak
addikt
-
Popes
őstag
Nálam is ilyesmi hőfokok vannak,igaz hogy most csak egy ház venti megy felül 600rpm-el(öt ventivel biztos csökkenne pár fokot, de szeretem a csendet
) amúgy az Asus gyári profilja kb ezekre a hőfokokra lehet belőve.
Ha zavar esetleg csinálsz neki afterburnerrel saját ventiprofilt, de pl nekem négy éve így megy minden gond nélkül.(és legalább így nem is hangos) -
-
Dark KillerX
addikt
-
Anaren91
senior tag
Nem hinném hogy ki van használva teljesen a vga... de majd megnézem. Most teszem fel a Crysis 3 at de szerintem a reggeli békönt megsüthetem majd a kártyámon... Jah és milyen progival lehet azt megcsinálni h játék közbe írja a VGA/proci hőmérsékletét? sok videóba láttam de nem tudom hogy kell megcsinálni..
-
nubreed
veterán
-
-
brd
nagyúr
Nem normális, de nem tudsz vele mit csinálni. Majd a következő driverben talán javítják.
Az a probléma, hogy ha távoli asztallal lépsz be, akkor nem a grafikus kártya jeleníti meg a képet, hanem csak egy program (OS), és ez sok programnak megfekszi a gyomrát, nem tud vele mit kezdeni, mert ilyenkor a VGA teljesen inaktív (is lehet). Az AB ezért ír 0-t, mert nem találja a VGA-t ilyenkor.
-
Exelsior
őstag
Szia ez sajnos nálam is előjön folyamatosan. De nálam a kártya is hibásnak tűnik mert magas hőfokon szét esik a kép és eldobálja a jelet folyamatosan míg véglegesen eldobja a jelet és csak a kikapcsolás segít.
A jövőhéten megy vissza gariba mert ez nem normális. Driver nem segített egyéb más megoldás sem. Vissza vettem a teljesítményt is az sem. Én kifogtam. 5850 előtte hibátlan volt.
Azt hitte először én is hogy A fox hibás de sajnos nálam nem.
-
Hát az b@szott érdekes, én úgy otthagynám nekik mint a sz@rt, már ne is haragudjon meg senki, de azt a terméket amit én veszek meg / fizetek ki, nem is kevés pénzért, azt nekem egy sz@rházi se bontsa ki, nem érdekel hogy mi van benne, magasról sz@arok rá, de az első aki kibontja az vagy én vagyok, vagy nem fizetem ki. Álljon már meg a menet, itt azért mernek mindent megcsinálni (ebben az országban) mert mindenki birka és nem szól semmiért.
Rendeljen olyan kártyát amiből nem kell kilopnia semmit, és akkor nem kell a csomagolást sem felbontani.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Én is tapasztaltam már ilyesmit Firefoxnál, de talán nem ennyire durván: néha a fejléc körül jelennek meg fekete kockák, de ez az egér megmozdítására el is tűnnek. Nem tudom, hogy a böngésző, a beta verziójú Catalyst, vagy a videokártya csinálja. Más programokban sohasem tapasztaltam még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Hardcore café
- Google Pixel topik
- Netfone
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ASUS Dual RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB - AQUA garancia 2027.12.19.
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged