- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
Ezt megértem, de ez a durranásos agyhalál is bármelyikkel előferdülhet, codegennel is szerintem kb u. akkora esély van rá hogy viszi a gépet, mint mással. Alapvető túlfesz és hasonló védelem azokban is kell h legyen. De persze, amúgy is rossz ómenné tették már ezt a tápnevet
Megbízhatósággal vigyázz majd, mert az új chieftech-ekben rendre elfüstölnek a kondik (szintén szervizes mondta, hogy ahová az került az utóbbi időben rendelői kérésre, meglepően sok jött vissza hamarosan, főleg ezzel a jelenséggel). Az FSP ami nagy név, és arról nem is hallok ilyet, na meg az általánosan is elfogadott, hogy megbízható. Talán még a Seasonic amit több ismerősöm is használ, és nagyon elégedettek velük. OFF végeRazer6666: Hát, nem is kell azt gyötörni
Mennyik ezek az alap órajelek megkérdezhetem érdeklődésből?
-
Arkennys
addikt
Jópár évig használtam codegent két gépemben is (amit nagy divat kodegánynak hívni, báh
) nekem nem volt vele bajom, de nagy divat szidni
Egyébként én kártyám gyártói oldala is 500w igényt ír, de röhögve elviszi a rendszert egy 450-es. Ott a referencia érték nagyon túl van lőve mindig úgy vettem észre-látom.
-
plekk
tag
Ha önmagától kikapcsolt játékok közben akkor az egyet jelent azzal hogy a kis 400 W os FSP tápod már nem elég a gépednek. Mert játék közben a VGA étvágya is megnő és ezt már nem birja a tápod.
Próbáld ki egy erősebb tápegységgel is és ha azzal minden rendben akkor venned kell egy nagyobb tápot.
Egyébként a HD7870 nek eleve 500 W os táp kell, a gyártói oldalt meg kellett volna nézned mielőtt veszel egy ilyen kátyát.
Szinte tuti h a tápod a kevés hozzá. -
plekk
tag
Ja értem, csak azért írtam hogy szóljak ha esetleg azzal a procival akarod kihajtani a 7870-et akkor az nehéz lesz.
Tényleg csak akkor éri meg jobb kártyát venni ha van is alá gép ami kihajtja, mert ha nincs akkor úgyis csak azon a szinten fog teljesíteni amennyit a proci enged, de akkor már jobban megéri egy olcsóbb, gyengébb kari amit még a proci is elbír.
Na de ha váltassz CPU t meg lapot akkor zsír lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztalos klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest