- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Yettel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Arkennys
addikt
Ezt megértem, de ez a durranásos agyhalál is bármelyikkel előferdülhet, codegennel is szerintem kb u. akkora esély van rá hogy viszi a gépet, mint mással. Alapvető túlfesz és hasonló védelem azokban is kell h legyen. De persze, amúgy is rossz ómenné tették már ezt a tápnevet
Megbízhatósággal vigyázz majd, mert az új chieftech-ekben rendre elfüstölnek a kondik (szintén szervizes mondta, hogy ahová az került az utóbbi időben rendelői kérésre, meglepően sok jött vissza hamarosan, főleg ezzel a jelenséggel). Az FSP ami nagy név, és arról nem is hallok ilyet, na meg az általánosan is elfogadott, hogy megbízható. Talán még a Seasonic amit több ismerősöm is használ, és nagyon elégedettek velük. OFF végeRazer6666: Hát, nem is kell azt gyötörni
Mennyik ezek az alap órajelek megkérdezhetem érdeklődésből?
-
Arkennys
addikt
Jópár évig használtam codegent két gépemben is (amit nagy divat kodegánynak hívni, báh
) nekem nem volt vele bajom, de nagy divat szidni
Egyébként én kártyám gyártói oldala is 500w igényt ír, de röhögve elviszi a rendszert egy 450-es. Ott a referencia érték nagyon túl van lőve mindig úgy vettem észre-látom.
-
plekk
tag
Ha önmagától kikapcsolt játékok közben akkor az egyet jelent azzal hogy a kis 400 W os FSP tápod már nem elég a gépednek. Mert játék közben a VGA étvágya is megnő és ezt már nem birja a tápod.
Próbáld ki egy erősebb tápegységgel is és ha azzal minden rendben akkor venned kell egy nagyobb tápot.
Egyébként a HD7870 nek eleve 500 W os táp kell, a gyártói oldalt meg kellett volna nézned mielőtt veszel egy ilyen kátyát.
Szinte tuti h a tápod a kevés hozzá. -
plekk
tag
Ja értem, csak azért írtam hogy szóljak ha esetleg azzal a procival akarod kihajtani a 7870-et akkor az nehéz lesz.
Tényleg csak akkor éri meg jobb kártyát venni ha van is alá gép ami kihajtja, mert ha nincs akkor úgyis csak azon a szinten fog teljesíteni amennyit a proci enged, de akkor már jobban megéri egy olcsóbb, gyengébb kari amit még a proci is elbír.
Na de ha váltassz CPU t meg lapot akkor zsír lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPad topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Elemlámpa, zseblámpa
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- MSI 3080 10G GAMING Z TRIO ( Fehérre festett)
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- ASUS Dual RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB - AQUA garancia 2027.12.19.
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged