- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Yettel topik
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cole86
senior tag
válasz
Gerisz #26883 üzenetére
Szia, átküldhetem de ez GPU függő és memória chip ,h nálad is tud -e majd ilyen beállítások mellett alapfeszen ilyen értékeket.. küld el a skyp vagy msn címed és átdobom!
Az 1ik 975öt megy ,de a memóriája csak 4680at , a másik 940et de a memóriája 5000mhz+on.akkor melyiket?
-
Speed®
titán
válasz
Gerisz #25871 üzenetére
Az X2 1 csatit kér, elég hozzá bármelyik lap. Egyébként simán elvan 2.0 X4ben a 6970 is pl., kicsit túl van misztifikálva a dolog..nem a csatolón múlik a CF hatékonysága ezen a szinten. Szóval bőven jó a Sandy CF alá. 1366 halott..
laca000
Én új 2600at linkeltem neked, nem használtat. A 2500K volt használt, de nem szétgyilkolt darab, hanem pretested jól húzható..nem mindegy. Egyébként tényleg azt csinálsz, amit jónak látsz, de ha már valamiért pénzt adsz, az érje is meg..ezért írtam, amit. AM3 fronton újabb X4re költeni neked a szorzózármentes X4 mellett pénzkidobás, a Bulldozer meg még kihagyós a következő steppingig..
Szóval tuningra fel -
válasz
Gerisz #25843 üzenetére
Hekkelés nélkül csak 2 gigát eszik!
de hekkelés után se nagyon megy fel 3 gigáig sem olyan 2,5-2,8 között eszik ha minden max ra van téve benne és 1920.ba játszik az ember!
inkább a CPU fogy el alóla!(bár ez nem indokolná a 32 vs 64 bit eltérést) Q9400 nem valami acélos 3200.on járatva se!
Nálam 4000 MHz en járó i7 -et is elég szépen meg izzítja!De fel kell tenni hozzá a 3 -as peccs et az sokat javít a játékon!
-
Speed®
titán
válasz
Gerisz #25810 üzenetére
A RAMok elvannak szerintem normál huzattal is, a hagyományos sünik szvsz sz4rt sem érnek. A VRMre meg kb. 10 perc alatt faragok egy egybebordát, ha egy szinten vannak a cuccok..nem nagy kunszt..lövök majd képet.
#25789 KAPÁL
No, ezt örömmel hallom, hűtési házirendet majd kipofozom szoftveresen.
A jól szellőző ház megvan, P180 Mini, korrekt huzat van a VGA szintjén.
Ha bejön a hangja és szépen megy 1080pben, szerintem sokáig marad.
Ahogy nézem az elkurvult árakat, tavaszig nem lesz komoly alternatíva. -
Insolent
aktív tag
válasz
Gerisz #25740 üzenetére
Azt hittem rev 2es ez legtöbbnyire azt jelenti hogy a gyártó átdolgozza a nyákon a dolgokat, még néha kisebb is..
Viszont az ilyen hűtések meg elnevezések Vapor, Toxic, Twinfroz,stb a gyártók nem csak a hűtéseket de legtöbbnyire a nyákon lévő dolgokat is átalakítják, és ezért már nem referencia kártyákról beszélünk..
Amúgy a VRM-et nem árt hűteni, mert egyszer csak füst..... -
válasz
Gerisz #25721 üzenetére
Majd, bőven elég volt az összes kábelt hátul kötegelőkkel szépen újrarendezni a hétvégén.
Igazából ha átkötném a CPU cooler mellé, akkor is megszűnne a feszülés. Egy kicsit zavar a hossza, nyugodtabb vagyok ha nem lóg rá semmire se
E770: Az baszna be, hogy én még forrasztgassam itt a még garanciális hűtőt
-
embe
nagyúr
válasz
Gerisz #25172 üzenetére
Nem feltétlen butaság.
Olvass bele a Rage tocsikba! Találsz egy kis panaszáradatot.
-
-
Remus389
veterán
válasz
Gerisz #24792 üzenetére
Én E8400-at cseréltem 2500K-ra tavasszal és ha nem mérem nem veszek észre semmit
vs.
az ember nem is tudja kinek higgyjen
mondjuk a 2500K egyszálon is jóval erősebb mint egy AMD vagy egy régi Intel
még arra lennék kiváncsi hogy Full HD alatt BF3-ban hogy alakulnak a min FPS-ek, állítólag néha nagyon lezuhan ha csak kétmagos, pl robbantásnál(bár a fraps nem jelzett nekem ilyesmit, illetve esett de annyira nem)
nincs olyan fps mérő program ami grafikonszerűen mér? és akkor végigjátszanánk egy adott pályát és gyönyörűen jelezné
van valakinek ehhez kedve?
-
válasz
Gerisz #23892 üzenetére
Nem azért kell ott mert az jobb, hanem mert csak úgy működik! Ha az órajeleknél bármelyik fesz hez hozzányúlsz ez lesz az eredmény hogy folyamatosan a 3D -s feszen jár a kártya!
a registers résznél meg értelem szerűen a leg magasabb fesz érték (Bios onként változik hogy melyik 0x15 ... 0x18) a 3D -s fesz!
-
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Gerisz #23773 üzenetére
5K-ért? Én biztosan nem...
Jó oda bármilyen paszta, én MX-2-t raktam és tökéletesen a hőfokok.
Sandrew: milyen kis fehér lap?
-
X Factor
addikt
válasz
Gerisz #23384 üzenetére
Az elfogy meg a kevés, itt elég furán értelmezhető, ha 950mb használ akkor az elég minden értelemben.
ha meg 1200at akkor elfogyott és kevés is, és nagyon leesik az fps, vagy kisebb lagok lettek mint említetted, nincs olyan h. elég, de kevés, vagy van elég vagy nincs és ennek a mértéke változhat.
-
-
riperroy
csendes tag
-
troland26
őstag
válasz
Gerisz #19168 üzenetére
szia
Milyen tápod van ? Nekem cicereg és az a baj akkor is , ha nincs terhelés alatt..nem hangos , de szinte semminek nincs hangja csak ennek az időszakos magas cicergésnek lassan az őrületbe kerget . ...a hűtés nem problémás neked ? mármint a venti hangjaBasszus..nem is a kártya hanem a táp adja ezt a buzi hangot......
-
szasanyi
félisten
válasz
Gerisz #19055 üzenetére
Attól függetlenül milyen VGA-ratették minden Twin Frozr II hűtő igen hatékony, és érvényes rá az, hogy idle állapotban az alap ~1740 f/min fordulaton halk, de load akár ~3200 f/min ami szvsz hangos.
Az 5850 az meg 5850, és ebből nincs is OC változat, a kártya tuning-potenciálját nem ismerem. Viszont én pont ilyen kártyával ütköztem problémába (már mint a hűtés vezérlését tekintve), míg pölö a GTX560-Ti kártyánkon lévő ui. Twin Frozr II hűtő első perctől kezdve kifogástalanul működik. -
sakal83
addikt
válasz
Gerisz #18557 üzenetére
Megjelenés első 2-3 hetében 50-55k-ért lehetett venni a Ph-n (boltban drágább volt egy 10-sel, ha jól emlékszem), majd 60-65-70k lett
.
Tudom, mert 52k-ért vehettem volna át Újpesten egy kollegától, de inkább vettem egy 4870x2-őt
, ezt követően szabadult el az ára.
Németországban 220 euró volt a kezdő ára.
-
-
HSM
félisten
válasz
Gerisz #18205 üzenetére
Passz... Én ha tuningolok, akkor Afterburner-el, és Unofficial módban, ami alapból megöli az energiagazdálkodást. Mondjuk nem is bánom, mert így legalább játék közben jóval kiegyensúlyozottabb a kari hőfoka.
Ha CCC-ből overdrive-al húzom, akkor 400/300 lesz az üresjárat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest