- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptMisi
őstag
válasz
- = Zk = - #23270 üzenetére
Miért olyan fontos, hogy sapphire legyen? Most ha referencia modellt veszel, lényegében mindegy.
-
CptMisi
őstag
válasz
- = Zk = - #23255 üzenetére
X6 nem jobb, i7 sem játékban jobb igazán, bőven jó.
-
CptMisi
őstag
válasz
fenergie84 #23237 üzenetére
Helló!
Ha nem barmolod szét, és nincs valami matricával leragasztva, akkor vissza tudod tenni a hűtőt, és nem fogják tudni. Zalman VF-3000A, Gelid Icy Vision 2, AC Extreme Plus II (ha kapható valahol)/Twin Turbo Pro/II. Esetleg VRM-re valamit, bár egy jól szellőző házban eszetlen OC nélkül nem hiszem, hogy lenne probléma. -
CptMisi
őstag
válasz
DA3MON #23196 üzenetére
Ha az van, akkor miért kérdezed?
Nem teljesen értem... Ha neked nem túl hangos, és normálisan lehűti a kártyát, akkor mi a kérdés?
Most mi mondhatjuk, hogy hangos, ha téged nem zavar...Ha elégedett vagy vele, miért cserélnéd?
X Factor: ok
Próbálja meg a 11.3-at, ahogy néztem, nem egyedi, hogy 11.5/6 szarakodik.
-
CptMisi
őstag
válasz
Silentfrog #23193 üzenetére
Nyilván nem javít, de nem is ront, ésszerű keretek között persze (akár feszemeléssel is). Nem terjed ki, de nem foglalkoznak vele...
-
CptMisi
őstag
válasz
X Factor #23182 üzenetére
Helló!
Terhelésfüggő a probléma, vagy véletlenszerűen előjön?
Semmi nem változott a kártyán kívül? BIOS-ban állított valamit?
Nyilván elsőnek egy driver cserét megejthet.
Esetleg egy Bluescreenview képet felrakhatna, abból hátha kiderül valami. -
CptMisi
őstag
-
CptMisi
őstag
válasz
Cheater-666 #23147 üzenetére
Én is nézelődtem ez ügyben, így talán tudunk egymásnak segíteni. "A mellékelt TriDef 3D..." Ebből adódóan ez jár a monitorhoz. Ahogy olvasgattam(ezt is többek között), azt találtam, hogy valamelyik driver(10.3 elvileg) végre tartalmazza a sztereoszkopikus 3D támogatást egy külső program (TriDef) segítségével.
Egyébként tetszetős monitor, bár én inkább egy kis LCD TV-ben gondolkozom, ha kapnék emberi áron. -
CptMisi
őstag
válasz
intercooler #23144 üzenetére
Próbáld meg afterburnerrel, az 1,35-ig engedi!
-
-
CptMisi
őstag
válasz
DroiDMester #23128 üzenetére
OCCT Power Supply Test
-
CptMisi
őstag
válasz
DroiDMester #23123 üzenetére
Előfordul.
Én egy x4es Phenommal és egy darab 5850nel konnektorból 600W-ot mértem, 480-500W, ha a tápot leveszem.
-
CptMisi
őstag
válasz
CimbiX #22979 üzenetére
Sok, ennyit a gyári hűtő is produkál. Valami ott nem jó... Az a borda nagyon kevés VRM-re, alapból melegszik, felülről is meleg levegőt kap, természetes, hogy tovább melegszik... Nézz meg egy VRM-R4-et, ami szerintem fölöslegesen nagy erre a kártyára, de azért...
dilipok: Már értem, túl fáradt vagyok... Arra nem kell borda...De lehet rá tenni, nekem nincs rajta tudtommal.
-
CptMisi
őstag
Helló!
Hosszú kihagyás után visszatértem hozzátok egy kérdéssel, amit talán nem is ide való igazán, de itt kezdem.A közeljövőben, de legalábbis a nem túl távoliban szeretnék venni egy 3D TV-t vagy monitort. A 3D, ha jól tudom sokáig az nV kártyákkal működött csak, de ha jól értem ezt a cikket, akkor már Radeon kártyákkal is működik néhány monitorral, és szinte minden újabb 3D TV-vel. Jól értem? Tehát akkor működik aktív és passzív záras megoldásokkal is?
-
CptMisi
őstag
válasz
ingalls #19252 üzenetére
Javíthat, meg ronthat is... teljesítmény biztos sok helyen javulna, újabb játékok néha igénylik a friss drivert... viszont, ha most minden megy rendesen, nincs semmi bajod, nem biztos, hogy érdemes frissíteni. Lehet, hogy az új driverrel problémáid adódnának. Win7 64 bit: [link]
-
CptMisi
őstag
válasz
Motion_Blur #18209 üzenetére
Icy elég hangos, inkább zalman vf-3000A, hacsak nincs valami jó ventiszabályzód.
-
CptMisi
őstag
válasz
Motion_Blur #18197 üzenetére
kíváncsi vagyok, mennyit foglalkoztak az 5xxxes kártyákkal
-
CptMisi
őstag
válasz
Cybertrone #18195 üzenetére
persze, így van.
-
CptMisi
őstag
-
CptMisi
őstag
válasz
DeathAdder #18129 üzenetére
69xx? 2/4GB csak elég
-
CptMisi
őstag
válasz
BeLucZ #18057 üzenetére
Ilyenek megesnek... Amíg nem válik "megszokottá", nem ismétlődik meg sokszor egymás után a hiba, addig nem kell nagyon aggódni... Programok, vírusok, windows, driverek, külső hatások, egy szóval bármi okozhatja ezeket. Persze az ember majd megőrül, amikor kifizet mondjuk 250ezret egy gépre, és fagy/kékhalálozik/akadnak a játékok/stb.
-
CptMisi
őstag
válasz
BeLucZ #18041 üzenetére
Vannak ilyen "anomáliák", nálam például tegnap lazán újraindult a gép, amíg játszottam a kutyával kb 10 percet.... Windows hiba, driver hiba, valami program hibája... Anno még a 8600GT-m is teleszemetelte a képet egyszer Stalker Clear sky alatt a gyári hűtőjével,
fogtam magam, vettem rá egy VF-900CU LED hűtőt, és azzal is előfordult egyszer, de se előtte, se utána nem fordult elő többször... Amíg nem ismétlődik meg többször egymás után, addig nincs probléma. Ráadásul hogy pont terheletlenül csinálta, nem melegedhetett túl, meg semmi ilyesmi probléma nem lehetett... -
CptMisi
őstag
válasz
Montesantos #18003 üzenetére
6870 valamelyest erősebb, de vannak problémák a kártyákkal állítólag, ezekről a topikjukban olvashatsz bővebben. Apróról viszont jó áron vehetsz 5850et garanciával
-
CptMisi
őstag
válasz
ricshard444 #17980 üzenetére
Na akkor mennyi az a tuning? Mást nem állítottál, proci/ram?
-
CptMisi
őstag
Szerinted megérné lecserélni az 5850emet rá? Szerintem hűtéssel olyan 60at kapok érte, 13-15ezret kéne rádobnom. Valószínűleg nem használnám folyamatosan "6970-ként"
Monitort(1280*1024->Full-HD) csak később vennék, az igazat megvallva csak az unlock lehetőségéért venném meg most, ami a későbbiekben (esetleges eladásakor is) jól jönne.
-
CptMisi
őstag
Na megvannak, addig mértem, amíg nem adott "fix" értéket 3percig (nem emelkedett tovább)
A szobahőmérséklet alapból 25°C volt, elsőnek teraszajtó csukva, oldallap fenn: 60°C; oldallap nélkül 54°C; ajtó nyitva, oldallap nélkül 48°C...Érdekes szabályszerűség fedezhető fel benneMúltkori mérés, amikor még nem szabályoztam, akkor 40/47/52 volt, ha jól emlékszem
igazából nem akarok OC rekordokat döntögetni, gyárival is 60°C-ig engedtem, csak ott már hangos volt
-
CptMisi
őstag
válasz
Cybertrone #17700 üzenetére
nagyon úgy fest, hogy 6950
-
CptMisi
őstag
Sikerült vevőt találnom a kártyára, de a hűtésért nem tolonganak.
-
CptMisi
őstag
válasz
Cybertrone #17659 üzenetére
Azt szeretném igazából, esetleg GTX 560 (ha...)
Mondjuk többet fogyaszt, de nem rossz, hogy még így is jobb a teljesítmény/fogyasztás mutatója...(nem is olyan kicsit...) -
CptMisi
őstag
Na van jelentkező a kártyára külön, meg elvileg a hűtésre is(Gelid, Vrm külön)
Még gondolkodom, 48at adnának a kártyáért, úgyhogy szerintem végül 60felett adnék túl az egészen
GTX valami(?)/ 6950(15k drágább)/ 6850 (15k olcsóbb) esetleg 6870. egyelőre ezek az alternatívák -
CptMisi
őstag
[link]
Eddig gyártottak feloldható shaderes 6950et? -
CptMisi
őstag
de amúgy itt a prohardveres teszt is tápokról: [link]
-
CptMisi
őstag
Na lemértem a fogyasztást, x4 955(3.6GHz)+5850(alap)=400-450 konnektorból, tényleges fogyasztás: 350W körül.
Ami a durva, hogy 3.6GHz+5850(1000/1200-1,35V-ennyivel menne többet is, de csak gyorsan le akartam mérni) 606W volt konnektorból a maximum! Ez olyan 500W ténylegesen.
Prime+Furmark
CoD Black OPS: ~300W, de ment még a prime, úgyhogy inkább 250W körül -
CptMisi
őstag
-
CptMisi
őstag
válasz
Great_Muta #17584 üzenetére
Szerintem délután le tudom majd mérni a fogyasztását a gépemnek, szintén x4 955, 5850...
-
CptMisi
őstag
válasz
Great_Muta #17581 üzenetére
Kitölthetnéd az adatlapod, és könnyebb lenne válaszolni a kérdésedre...elvileg bírnia kell...[link]
OC-val mondjuk ésszel kell bánni -
CptMisi
őstag
Aprón megveszed, kipróbálod 1 hétig, ha nem jön be, akkor eladod. Nem buksz rajta szinte semmit (max pár ezret/kis időt, amíg el tudod passzolni)
Ha újonnan vennéd, akkor sokat bukhatnál rajta, ha nem jön be, de ha apróról veszed, akkor szerintem nyugodtan ki lehet próbálni
-
CptMisi
őstag
-
CptMisi
őstag
Valamiért úgy éreztem, hogy ezt meg kell osztanom veletek
Én jót derültem rajta, pedig már nagyon álmos vagyok de nem tudok aludni
Utolsó pár hsz leginkább -
CptMisi
őstag
válasz
Laraxior #17539 üzenetére
Persze, játékhoz elég, ott nincs gond, csak ilyeneknél "gond", mint a Vantage.
Hát már több, mint egy éve van meg a proci, de nincs semmi értelmes, amire cserélhetném, i5/i7 drága lenne a váltás, x6 játékban gyengébb/azonos, tesztekben jobb, de 20ezret nem ér meg...x4 970@x6 jó lenne, de boltban drágább, mint az x6 1055T, aprón meg nincs
Amúgy az a baj az ünnepekkel, mert ilyenkor ugye szünetem van, sok az időm, elindulnak a fogaskerekek, és kitalálok valami ilyesmitPedig már fél éve nem is gondoltam a vantagere kb.
kasa85: nem csak a gyulladástól, a füledtől is megszabadít, ha ügyes vagy
-
CptMisi
őstag
válasz
Laraxior #17537 üzenetére
Én most az új CCC-vel ismerkedem.
Erről a beépített órajel tesztelőről mit gondoltok? jól teszi a dolgát?Már kéne valami új alkatrész a gépembe, hogy legyen mit vantagelnem újra
Csak az a baj, hogy VGA csere önmagában nem elég, mert még az 5850et is visszafogja az x4 955 -
CptMisi
őstag
Boldog új évet mindenkinek!
Sok sikert, örömöt, és sok-sok 5850/70 szintű vagy inkább minőségű kártyát kívánok nektek.
Legközelebb csak jövőre fogunk beszélni. -
CptMisi
őstag
Azt a mindenit, minden vágyam valóra vált, már a 3DMark11 is lefut
Igaz, azt írja, hogy nem tudja neten megnyitni, mert nem jó a serial -
CptMisi
őstag
válasz
Cybertrone #17491 üzenetére
Driver csomag.
Viszont most van OpenCL-em, úgy látszik, azt azért felrakta -
CptMisi
őstag
Istenért sem akarja felrakni ezt az "AMD Catalyst™ Accelerated Parallel Processing (APP) Technology Edition"-t
-
CptMisi
őstag
válasz
Cybertrone #17481 üzenetére
Hát ÉN 580-at biztos nem vennék
-
CptMisi
őstag
válasz
Cybertrone #17477 üzenetére
Hát én nem 580at vennék, az is biztos... inkább még egy 5870, 60ért már van aprón...
-
CptMisi
őstag
Hát mondhatok párat, de itt aprón is van pár jó bazár, illetve megbízható eladó
iPon (bár néhányan nem szeretik), HardverKer, Aqua, E-digital...ezek szerintem megbízhatóak, bár nem mindig olcsóak, vagy inkább nem minden olcsó náluk, ez olcsóbb, az drágább...Jocy: akkor sem vagy köteles, ha valós árat mondanak
-
CptMisi
őstag
-
CptMisi
őstag
válasz
zsole84 #17437 üzenetére
3D Mark:
"Workload Single init returned error message: DXGI call IDXGIFactory1:reateSwapChain failed:
The target window or output has been occluded. The application should suspend rendering operations if possible.
DXGI_STATUS_OCCLUDED"
Cserélek majd drivert, mert szerintem azért gáz...
-
CptMisi
őstag
Azért meglepődtem, hogy már jópár napja meghirdettema kártyát, van rá garancia, egyedi hűtés, vagy akár a gyárit is választhatják, mégsem írt senki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest