- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz
csucsbicep #21620 üzenetére
Nekem is feltűnt a textúrázó difije, csak nem tudtam, hogy ez mennyit számít. Azt hiszem az ár fog dönteni.
-
Winne
nagyúr
Egy lehet, hogy buta kérdésem lesz:
Gigabyte 5850 és Gigabyte 5850 OC létezik külön, vagy mindkettő egy és ugyanazt jelenti jelen esetben? Erre gondolok: [link]
@(#21607) Motion_Blur: akkor már csak azt kell eldönteni, hogy az 5870 ér-e többet 8500 forinttal...
-
Winne
nagyúr
válasz
Sandrew #21583 üzenetére
Többért akartam, csak ez gyorban jött és mondom 2-3 Mátyás királyért nem szívatom magam.
Garis volt még, VaporX-es, jó kártya volt nagyon, szerettem.
[link]
(Nem beszélve arról, hogy számlára el tudom számolni a kártyát, így ha minden jól megy 26-27-ben lesz az új, annyit meg a hülyének is megért volna a csere.
)
1280*1024-ben vagyok, erre nem kell talán nagyobb egy darabig.
-
Winne
nagyúr
Kérdés:
ASUS ATi Radeon HD5850 1Gb (EAH5850 DICU/2DIS/1GD5) vagy MSI Radeon HD 5850 TwinFrozr2 1 GB a jobb választás és miért?
-
Winne
nagyúr
Urak egy gyors kérdés:
Egy srácnak rendelek egy 5850-et, erről volt itt rossz tapasztalat, vagy jó lesz?
-
Winne
nagyúr
válasz
dangerzone #21069 üzenetére
Világos.
Abban lehet valami, hogy ugyan gyengébb most a 6850, mint az 5850, de ez idővel fordulhat a driverek miatt a benne rejlő lehetőségek kiaknázásával?
-
Winne
nagyúr
válasz
dangerzone #21067 üzenetére
Erre gondoltam éppen. Újabb kártya egyazon kategória és gyengébb? Nem ezért hozták ki a 69xx-es sorozatot?
-
Winne
nagyúr
Bocs Urak, felmerült egy kérdés még, ami kicsit off talán. A 6850-es sorozat az 5850-es határán mozog árban. Arra mit mondotok? Nekem valami olyasmi rémlik, hogy újabb széria ugyan, de eléggé kapufa lett.
-
Winne
nagyúr
Az enyém, ami most az adatlapomon van eddig 300W-on ment eddig max monitorral, hangfallal, külső vinyókkal routerrel és modemmel 100%-os terhelés alatt, szal tápot sem cserélnék első körben.
-
Winne
nagyúr
válasz
dangerzone #21026 üzenetére
Az nekem nem jó.
Újat veszek számlára és már jobban állok, konkrétan arra gondoltam, hogy 40k alatt van-e másik kártya a piacon, amivel jobban járok, mint az 5850-el.
-
Winne
nagyúr
Köszönöm. Elvileg holnap jelez vissza a srác, aki vinné a 4850-emet, aztán onnantól esedékes a dolog. Első körben 5850 volt a kiszemelt, egyelőre még mindig az, szal ez alá nem nagyon akarok menni, de ha tudtok jobb választást bruttó 40 alatt, akkor ne tartsátok magatokban.
-
Winne
nagyúr
válasz
kisza25 #21019 üzenetére
Persze, neked ment, csak el voltam havazva.
A 30-ra nem fizetnék be szerintem, bár teszteket nem néztem, de én olyan vagyok, hogy ha nem nagy a különbség, akkor inkább a drágábbat veszem. Az volt az alapvető cél, hogy ne a mostani 4850 mellé vegyek még egyet crossfire-be, hanem inkább egy 5850-et, amit majd a későbbiekben kibővíthetek egy másik 5850-el és erről a kártyáról csak jókat olvastam, és az ár/érték arányát külön kiemelték.
-
Winne
nagyúr
válasz
Bogyó bá' #20997 üzenetére
Annyira még nem néztem szét árilag, csak gondoltam megkérdezlek bennetek, hogy van-e márka, amit kerülni kellene. Gianni fórumtársat is biztos megkérdezem, amint esedékes lesz, neki nagyon jó árai vannak. Netes boltok közül meg a garfutár miatt szoktam az Iponból rendelni, elég messze lakom Pesttől.
-
Winne
nagyúr
Sziasztok!
Egy érdeklődő kérdésem van hozzátok, akik tapasztalatból tudnak válaszolni:
Általánosságban van-e különbség más márkák 5850-esei között, ha már árban ekkora különbségek vannak. Gondolok itt elsősorban erre a három versenyzőre, ezeknek a nettója áll meg 40 alatt:
Melyik 5850 ajánlott? Ami kell, az az 1GB és a hdmi csati, semmi extra kívánság, húzva nem lesz.
-
Winne
nagyúr
válasz
barack1997 #18823 üzenetére
Na én is hasonló cipőben járok, csak fordított a helyzet...
-
Winne
nagyúr
válasz
Cybertrone #18782 üzenetére
Azé'!
-
Winne
nagyúr
válasz
DeathAdder #18777 üzenetére
Abszolut nem probléma.
-
Winne
nagyúr
válasz
DeathAdder #18772 üzenetére
Szerintem fullhd-ra is simán elég az 1 gb videomemória.
Sőt mondok egy olyat is, hogy haverom két 512-es 4850-et hajt cf-ben és fullhd-ban játszik mindent. Nagyon szépen megy neki.
-
Winne
nagyúr
válasz
DeathAdder #18767 üzenetére
Nem biztosan, de én ezt szűrtem le a tesztekből. Én a 4850 cf vs. 5850 miatt olvastam bele jobban a témába.
-
Winne
nagyúr
válasz
DeathAdder #18765 üzenetére
Igazából ha belegondolsz, akkor 53-ért van már 5870, nem a legjobb márka az igaz, de nincs akkora különbség talán és az új, újonnan induló garral.
Én azt olvastam a cf-ről, hogy semmi értelme más, vagy más tudású kártyát betenni a már meglévő mellé, mert a gyengébbikre húzza a szintjét.
-
Winne
nagyúr
válasz
DeathAdder #18758 üzenetére
Mennyiért árultad, hogy nem tudtad eladni?
-
Winne
nagyúr
Felesleges a nagy felbontás, jelenleg is egy 17"-os monitorom van, és amíg el nem halálozik meg is marad. A max ami elképzelhető az a fullhd, de ahhoz meg elég az 1 giga, szal ezért biztos nem mennék feljebb.
A tesztek alapján szóba kerülhetne még a 6850 is, mert azt mondják, hogy ennek a driverét még jobban fejlesztik és jobban megy majd dx11 alatt, de jelenleg csak azért vettem számításba, mert olcsóbb.
Iponon az 5850 és az 5870 legolcsóbb kártyái között kb 3e forint van, akkor már elgondolkodtatóbb a nagyobb, még ha "gyengébb" is a márka, nem?
Jelenleg egyedül lenne a kártya, aztán a későbbiekben ha esetleg nem lenne elég, akkor kapna egy cf testvért.
-
Winne
nagyúr
Sziasztok!
Nézelődtem körbe és ide keveredtem. A sok tesztet végigolvasva az 5850/5870 tűnik nekem a legjobb megoldásnak, egyelőre 1, később lehet, hogy crossfire fejlesztés. Ti, mint tapasztalt tulajdonosok mit szóltok a kártyákhoz? 68xx/69xx-es szériában érdemesebb-e gondolkodni? Ár fontos szempont, de a teljesítmény/fogyasztás is számít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest