- iOS alkalmazások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mittu88
senior tag
válasz
csabika0001 #22892 üzenetére
ezt alapfeszen, vagy húzni kell?
-
-
Mittu88
senior tag
válasz
Motion_Blur #22628 üzenetére
-
Mittu88
senior tag
válasz
Motion_Blur #22625 üzenetére
én nagyon amd-s vagyok, szóval nem értek az inteles processzorokhoz (nvidia videokártyákhoz meg mégannyira se, de lényegtelen), de 1,525V-os fesz. nehogymár nem melegíti még így sem 60-70°-ra terhelve
viszont hatalmas riszpekt a cuccnak
-
Mittu88
senior tag
válasz
Motion_Blur #22619 üzenetére
ez mi????? 5Ghz-es proci? küldik oda is fukusimából a tengervizet, vagy mivel hűtöd?
-
Mittu88
senior tag
válasz
peterson1190 #22468 üzenetére
az elég lesz, nekem 460-as gigabyte superb van, igaz, hogy 5830-as (aminek nagyobb a fogyasztása!, mint az 5850-nek), viszont egy 4magosított phenom II B55-tel, ami 3,2Ghzen van. A 460-as így épp hogy elég, 1 vinyóval 1 dvdíróval oszt' ennyi
-
Mittu88
senior tag
válasz
sanyesz79 #22432 üzenetére
kicsi az esélye, de nálam ez történt: ugyanez a hiba volt, a régi hd4870-emet el is küldtem gariztatni, de mivel 3 hó az átfutása, vettem egy 5830-ast. azzal is ezt produkálta. haveromhoz elvittem, aki számítógép guru, finoman fogalmazva is olyanokat produkált nála, hogy nem hitte el. minden alkatrészt egyesével teszteltünk, még azt se tudtuk eldönteni, hogy melyik alkatrész a hibás. a végén már azzal poénkodtunk kínunkban, hogy a számítógépház lehet a szar (pcbontóba vettem ezeröté'
). A vége az lett, hogy elvittem szervizbe és beszarsz, hogy mi volt a hiba: a számítógépház. Ugyanis a bekapcsológomb kábele szétment (ennyit mondtak, nem is értettem hogy ez hogy lehetett ilyen hatással a gépre, de azóta frankón működik). Lehet, hogy a 4870-esem se ment szét
Mondjuk az én sztorim annyiban más, hogy reset-nél se adott képet, a végén már bios-ig se jutott el a gép.
-
Mittu88
senior tag
sziasztok!
tudom, hogy nem ide tartozik, de muszáj megtudnom. hogy lehet beállítani pl. Crysisnél, hogy hányas directX-szel futtassa? Alapon directX 11-esen fut? 5830-as sapphire-em van, ha ez számít.
-
Mittu88
senior tag
sziasztok!
vettem egy zafír 5830-ast még amikor bejött az akció 25k-ért, de csak most jutottam el odáig, hogy van időm kicsit tuningolni. Egyelőre gyári fesz-en van, 800Mhz-en és 1000-es ram frekvencián. Mi az a frekvencia, amit fesz. emelés nélkül első körben tutira elbír? Plusz hogy kell húzni, amennyivel emelem a GPU órajelét, annyival kell a memóriáét? Vagy arányosan? Először csinálok ilyet, és nemtom ide kell-e írnom ezzel kapcsolatban (vagy valami GPU tuning fórumba), de elvégre 5830 topic
köszi előre is, ha segítetek
Üdv,
Ádám -
Mittu88
senior tag
válasz
dangerzone #20071 üzenetére
én semmi ilyesmihez nem értek, szóval úgy, hogy tudtam mit csinálok biztos nem állítottam semmin
procit akartam húzni, de kb csütörtökön jön meg az ac freezer 13 pro hűtőm, majd csak felcuppantás után kezdem el húzni a procit
azért köszi a segítséget, hatalmas riszpekt
-
Mittu88
senior tag
válasz
dangerzone #20067 üzenetére
ez a durva, hogy terhelés nélkül, de sztem 3D-ben, mert a windows 7-es aero szarja 3D-s (vagy rosszul tudom?). sajnos csak 1 pci-e 16x-es van. legújabb catalyst van fent (11.4), nem húztam semmivel (még ati overdrive-val sem)
amúgy tápom gigabyte superb 460W -
Mittu88
senior tag
Sziasztok!
Az eszem megáll, tiszta ideg vagyok, most jött meg az iPon-ból megrendelt 5830-asom, széles vigyorral telepítem, felrakom, erre 10 perc után no signal. Kikapcs, bekapcs, 5 perc után megint. És így tovább.... és még mindig.....
viccen kívül, még tuningolni se volt időm, nemtom mi baja lehet... a venti forog képelszállás után is, kikapcs után megnéztem mennyire meleg a kártya környéke, hát ha azt mondom, hogy langyos, túlzok... gpu-z 35 fokokat írt... Tud valaki megoldást, vagy küldhetem vissza? (az is jó, ha valaki biztosra mondja, hogy a kártya hibás)
A gép amibe van:
alaplap Asrock M3A770DE
proci AMD Phenom ll 555 @ X4 B55 3,2Ghz
ram G.Skill F3-12800CL9D-4GBNQ (ez kb új szintén, kb két hete van meg, utána ment szét az ati hd4870-esem is, de azon villogtak a piros ledek meg minden baja volt, ezért rendeltem az 5830-ast)a tápegységet kizártuk már azonnali vga-s kérdések topicban, mert bár csak 460W-os, visszavettem procin a magokat 2-re és még ígyis elszállt, szóval nem hiszem, hogy a gyári 171W-ot megette, főleg, hogy terheletlenül is elszállt.
-
Mittu88
senior tag
elég az 5830-as is, elég jó tuningpotenciálja van, esetleg ezt a tesztet olvasd el, ha a mai ár tudatában írná a szerző, az egekig magasztalná. Az 5850 és 5830 ár/érték arányban egyformán bestbuy most
xtreme és gamer között a hűtés más (de hatásfoka nagyjából ugyanaz), a gamerhez meg még adnak asszem CoD MW kódot. Gyakorlatilag tökmind1, hogy gamert vagy xtremet veszel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- iOS alkalmazások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- OLED monitor topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- További aktív témák...
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest