- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#59070464 #28190 üzenetére
Teljesen normális.
Tízmilliószor leírtuk már a topikbam hogy az a hűtő egy kalap szart nem ér. Megvettem: első furmarknál csak néztem, hogy ez most mi? Ezért pénzt kértek el tőlem? Vettem egy Zalmant: azzal már okés volt a dolog
MINIMUM Zalman VF3000A-ra éri meg cserélni, mert itt már normálisan hűtve vannak a VRMek.
-
válasz
SkyTrancer #28096 üzenetére
Mindenkeppen jot tettel! Tuti mindenhova kerult ragacsos getva?
-
válasz
SkyTrancer #28079 üzenetére
Driver Sweeper?
-
válasz
seederking #27616 üzenetére
Nehogy válts 5770ekre...
-
válasz
seederking #27579 üzenetére
Tiéd: 40-50 között szerencsétől függően.
6950: 55-65 körül
6970: 65-70+ -
válasz
seederking #27575 üzenetére
Nemnem
Alapvetően mind a kettő 2GB-os, csak a kistesóból kiadtak tesco gazdaságos 1GB-osat is.
-
válasz
ricshard444 #27570 üzenetére
Én tuti nem cserélnék 5870ről 6950re. Ugyanolyan erősek, és csak a VRAM-ot fizetné meg... Most azért hogy pénzt költsön azért felesleges szerintem...
Amúgy rohadt nagy dilemma ez, én se tudom mit tennék
-
válasz
seederking #27565 üzenetére
Oda van írva, hogy tőled kérdezem. Mire gondoltál, magamban beszélek?
-
válasz
seederking #27563 üzenetére
Felbontás?
-
válasz
dangerzone #27535 üzenetére
Hé! Nem piszkálódik vagy megkereslek KTK-ban!
BTW, igazi kis méregzsák
700MHz az alapórajel, és 910-en is simán rohangál
(+30% !!)
Ennél feljebb nem tudtam húzni semmivel! Értsd: elfogyott MSI AB-ben a csúszka... TRIXX fel sem ismeri (viszont itt lehet feszt emelni)
Nincs valami másik ilyen csúszkás program?
-
válasz
seederking #27532 üzenetére
Nekem memóriahibának tűnik. Kezd megpukkanni rajta :-/
Azért javul meg jobb egérgomb frissítéstől az asztalon, mert miután kilépsz a játékból, újra alapórajelen (2D - csökkentett órajelein) megy a VGA, mivel lekerül róla a terhelés, és így már hiba nélkül tudja tenni a dolgát -> kockásodás nélkül.
-
-
válasz
djculture #27507 üzenetére
6870 39k-ért annyira nem vészes
Én ma havernak egy 6850-et vettem 32k-ért (három hónapos, full dobozos, papíros gari 1,75 év), azt simán fel lehet húzni 6870 szintig, ha erre szükség van (na jó nem addig, de azért a közelébe...).
5850 is jól húzható, de nevetségesen sok pénzt kérnek el érte. 5870 pedig ma MINDENRE elég (amíg ki nem fut a VRAM-ból), de azért még 45k alatt alig lehet hozzájutni...
6870 nekem gyenge volt, viszont az 5870 teljesítményével 100%-osan meg voltam elégedve (egészen BF3ig kijöveteléig
)
-
válasz
Gaboman #27440 üzenetére
Erről ne kezdj el kötekedni, én is látom a különbséget. Sőt mondok durvábbat... azt is megérzem ha 60-70 után beesik 60alá (szóval 50valahány FPS lesz)
Tapasztalat
veletek van csak a gond
Veled van gond öreg...
Attól hogy szar a szemed, ne kezdj el másokat oltani emiatt.
-
válasz
ricshard444 #27423 üzenetére
Amúgy ezt akartam még én is mondani, csak elfeljtettem félúton. Mondomhogy késővan
-
válasz
warfighter #27334 üzenetére
Valóban inkább egy 4 magos CPU-ra gyúrj rá. Hidd el már Win alatt is azonnal meg fogod érezni a különbséget! Én legalábbis tuti ezt tenném a helyedben, és nem egy drágább VGA-ba fektetnék feleslegesen...
-
válasz
ricshard444 #27272 üzenetére
Nekem 2x-essel is bezuhant.
-
Na, ott a kulcs: mediumon nyomod. Magyarul nem elég
Az "elég" az azt jelenti, hogy a játék által felállított követelményeket maradéktalanul teljesíti. Ez 5870-nel 1GB VRAM-mal ULTRA 2-4x MSAA beállításokon nem történik meg. MSAA nélkül már talán elég: úgy volt elég FPS is (40-60) de amint ráböktem az élsimit, jött a néhány másodpercenkénti képregényesedés.
CF-ben több FPS-ed van, de a VRAM limit ugyanúgy megvan.
-
-
Felhívnám a figyelmét kedves belaazallat fórumtárs figyelmét erre a hozzászólásra, melyet egy professzionális tuningbajnok, többszörös WR birtokos fiatalember írt...
Szóval ne telepítsünk újra, mi...
-
-
válasz
seederking #26854 üzenetére
Memoriahiba gyanus nekem. Csak terheles alatt jelentkezik? akarmennyire korulmenyes ebbol sanszos h gariztatas lesz...
-
Nem éri meg ezt a felárat az 506Ti
Kicsit valóban erősebb, de nem ennyivel. Az 5870 még most is nagyon jó ár/érték aránnyal rendelkezik, csakis ezt választanám én is ebben az árkategóriában
A 6950 2GB a következő lépcsőfok, de az megintcsak ugyanolyan erős mint az 5870 csak 2GB VRAM van rajta (fullHD felbontáson már nem jön rosszul, bizonyos játékokban kevés tud lenni az 1GB (pl BF 3 ULTRA minden + 4xMSAA-ra már kevés az 1GB nálam 1680x1050-en, MSAA nélkül viszont pont jó volt)
Utána pedig a 6970 a nyerő 70-80k körülÉn arra várok, hogy a 6970 60k körül legyen és benevezek rá.
Személyes véleményem az, hogy én ma már FullHD-re nem vennék 1GB-os káryát. Nekem az kevés lenne. De azt tudni kell rólam, hogy mocskosul maximalista vagyok a PC játékokat illetően
Nem vagyok hajlandó semmi beállítást visszavenni... Inkább nem is játszom (lásd most is egy 4ezer forintos VGA-val pasziánszozok
)
-
Mai árakon szerintem teljesen. DE NEM AZ OC MIATT!
Az OC csak mint kellemes hab a tortán HA sikerül
A kártya alapon is bődületesen erős (-nek számított valaha, de ma sem rossz
) szóval én azt mondom, hogy ne emiatt vedd meg, hanem azért mert egy remek kártya
Mekkora felbontáson használnád?
-
Így van
Ez mindig zsákbamacska hogy az adott VGA mennyire húzható, de annyit mondok, hogy ezek a ref. ASUS-ok szaladnak, ha kergeted őket. minimális feszemeléssel nekem a ref. Sapphire ment 950et...1G-t már nem akartam 24/7-re, mert oda még több fesz kellett...
Én azt mondanám, hogy inkább ilyet vegyél, mint Gagyibájtot...
-
válasz
belaazallat #26837 üzenetére
Barátom te beteg vagy
Na mentem tovább nézni a filmemet
-
-
válasz
belaazallat #26830 üzenetére
Tehát a Win tele van szemetelve. Mi ilyenkor a megoldás? Csak nem az újratelepítés? Csak nem ezt mondtam először is? Ááááá dehogyis....
Azt meg hogy nV és AMD kari nem szereti egymást had ne kelljen már taglalnom... Ha soha nem hallottál még driver fail-ekről, akkor te vagy nagyon szerencsés ember vagy, vagy csak nem olvasol PH VGA szakmai topikokat...
-
válasz
kakascsipes #26705 üzenetére
Attól, hogy aktív, még nem ide való a kérdés! De a problémád elég érdekes... Így járnak a csalók
Remélem egy életre megtanultad a leckét...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen egeret válasszak?
- MIUI / HyperOS topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amazon Kindle
- PlayStation 5
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Építő/felújító topik
- Napelem
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest