- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pumpepepa
csendes tag
Aha most már ok :100-93% csak Gpu 400Mhz kevés
-
Pumpepepa
csendes tag
válasz
ricshard444 #24879 üzenetére
Ok , kösz.
Megnézem -
Pumpepepa
csendes tag
Sziasztok. A pixel shader lehet , hogy túl kevés az Elder Scrolls V -nél? asus 5850-es karim van. Azt írja egy teszt honlapon?!
Nem is értem miaz a pixel shader. Pls help! -
Pumpepepa
csendes tag
Hali!
Játékról le lehet szedni valahogy az update-et? Így nem tudom elindítani. köszi -
Pumpepepa
csendes tag
válasz
zolisx4 #11689 üzenetére
A Dirt 2 nekem megoldódott nagyjából. 4xMSAA -val hibátlan. 8x-sal nagyon kicsi akadás 1x max. /pálya. Viszon a Grid-t pont most tesztelgettem , az borzalmas : szinte megáll a kép néhány ms-ra . A beállítás tökmindegy ugyanaz történik . Mások írják , hogy nekik semmi gondjuk ezzel a kártyával nem értem . Neked mi a configod?
Itt a 10.5 béta: http://www.downtr.net/153878-ati-catalyst-105-beta-xpvistaw7.html
Nekem nem vált be! -
Pumpepepa
csendes tag
Megy rendesen, kösz mégegyszer.
Hobby
:
http://videa.hu/videok/kreativ/vizenjaras-AnbTlFIVJuC4IN6h -
Pumpepepa
csendes tag
válasz
Pumpepepa #11677 üzenetére
Sztm a catalyst auto-tuning-ja miatt fagy . Visszaveszem normálra és megnézem . Köszi mindent. Tényleg csak középkategóriás ez a kártnya. Én bepréselném a felső-alsó kategóriába. Na tetsztelem. De így sztm már jó lesz . Az előbb néztem 2xMSAA és tényleg semmi gond . A képen kicsit azért látszik , de az irányítási is sokkal könnyebb, eddig nem is értettem miért írták ilyen nehézre. (ezér ment).
-
Pumpepepa
csendes tag
Lehet le kéne vegyek a 8xMSAA -ból?
-
Pumpepepa
csendes tag
Egyszer akadt meg most 1 nagyon picit, haladás, de szívesen játszanék vele folyékonyan. Lehet , hogy az auto-tuningot már korábban indítanom kellett volna! Kösz , megnézem a Vsync benne.
-
Pumpepepa
csendes tag
A 10.5béta az ne ugyanaz 10.6bétával. Amikor megnéztem a letöltésnél 8.74 és verzió volt mind 2. Sztem ugyanaz! Főleg kanyarba , meg ha sok jeep megy eggyüt! Vissza tette a 10.4 -et . Ennek azért szebb a képet. Most ért véget az Auto tuning- ja a catalystnak , feljebbvette a Mhz -eket kipróbálom. Ha akad FELADOM ! ááá
-
Pumpepepa
csendes tag
sziasztk!
Olyan kérdésem lenne, hogy nagyon jó lett a Dirt2, de nálam sajnos nagyon akadozik és így élvezhetetlen. Segítsen valaki pár tanácssal légyszi. Kösz. Utoljára felraktam a catalyst 10.5 -öt, tripla pufferal , de nem segített rajt.
ASUS P5Q Deluxe/ C2 Q9550, ASUS EAH5850/ 2 x 2GB Kingston Hyperx 1066Mhz/ Corsair 650W/ Samsung 320GB Hdd/ Asus Xonar Essence STX/ ASUS Triton 88 proci hűtő. Nincs húzava semmi.
-
Pumpepepa
csendes tag
Jaj még valami, ha hdd szeretnék venni mi fontosabb a chace méret vagy az elérthetőség (ms)? Thx.
-
Pumpepepa
csendes tag
Köszi, Mindenkinek. Felraktam , beállítottam , de változatlan. Leon-T (szintén jó konfig) írta physx-et, de csak ez a karim van
. Esetleg még valami lehetőség ?
ASUS P5Q Deluxe/ C2 Q9550, ASUS EAH5850/ 2 x 2GB Kingston Hyperx 1066Mhz/ Corsair 650W/ Samsung 320GB Hdd/ Asus Xonar Essence STX/ ASUS Triton 88 proci hűtő
Ha unatkoztok:
http://videa.hu/videok/kreativ/vizenjaras-AnbTlFIVJuC4IN6h -
Pumpepepa
csendes tag
Mármint LEON-T gépe. A memória 1066Mhz.
-
Pumpepepa
csendes tag
Hi!
Nem vagyok nagy gépes
, de összeraktam egy hasonlót pont mint a Tied LEON-T (alul), de az új játékok pl: Dirt2 , Metro2033 akadoznak. Nem tudnál esetleg segíteni , hogy hol keressem a problémát .Nincs húzva semmi. Előre is kösz.
ASUS P5Q Deluxe/ C2 Q9550, ASUS EAH5850/ 2 x 2GB Kingston Hyperx 1066Mhz/ Corsair 650W/ Samsung 320GB Hdd/ Asus Xonar Essence STX/ ASUS Triton 88 proci hűtő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest