- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
válasz
X Factor #27341 üzenetére
Rá kell hagyni... igazi szakbarbár, aki nagyon tesztel, de semmi rálátása, és szakértelme nincs... gondolom minden teszotoldal fennthagyja az összes drivert és úgy tesztel.... az lenne a legkevesebb ha 2 vinyo lenne, és az egyiken az AMD-s driverrel ellátott oprendszer a másikon az NV-s... persze hogy semmi sem müködik, mikor minden összeakad mindennel!
És persze hogy a kártya a szar, miért is ne... Ekkora USER ERRORT mostanában nem olvastam a fórumon!
-
Cybertrone
veterán
válasz
ricshard444 #27211 üzenetére
Főleg hogy ha gyatra a multi gpu támogatása a gamenek... akkor aztán sokkal gyorsabb!
Ezen kívül a 7970 kevesebbet eszik, és nem egy kazán!
-
Cybertrone
veterán
válasz
DroiDMester #27181 üzenetére
2 Kártya CF
3-4 kártya CFX... -
-
-
Cybertrone
veterán
válasz
DroiDMester #24151 üzenetére
Csak a képen lévő monitorozásnál akadt meg a szemem!
Sli-vel nincs gond az megy, akkor a cf miért nem?
-
Cybertrone
veterán
válasz
DroiDMester #24148 üzenetére
CF nem skálázódik a gamben?
Látom a kimonitorozásból hogy igencsak nem
-
Cybertrone
veterán
válasz
Sandrew #23602 üzenetére
Szerintem ha kiszámolnánk fillére pontosan legyintenél egyet...
Mellesleg a 350w-al kicsit túloztál jó az erős 300-nak is furmark alatt, amúgy olyan 270-280 körül van game alatt... és akkor 80w-ot ha átszámolsz huf-ra szerintem nem egy ökör ára...
Ha nem tudjuk tankolni, tudod nem is veszünk kocsit! -
Cybertrone
veterán
válasz
Sandrew #23600 üzenetére
Vantage-ben is jó... csak nem lehet annyira húzni a 480-at ennyi az egész... a fogyasztással meg mindenki megbarátkozik... Olyan dolgot említesz a fogyasztás alatt, amit ilyen magasságokban el kéne felejteni!
Fogjuk fel azt hogy ami erős az nem fog 50w-ot kajálni... arra ott a low profil!
-
Cybertrone
veterán
válasz
Dtomka #22449 üzenetére
Hát ez vicces... én sem szoktam max új hardver bekerüléseko újrahúzni... és tegyük hozzá hogyha épp tuning van es egy nap kapok 10 fagyást vagy kékhalált akkor is megy utánna fagyás lassulás nélkül! Volt hogy meghüjült de egy visszaállítás csodákat művel! Plusz lehet eredeti wint kéne használni és ami fontos lefrissíteni néha... De am most csak magadat röhögteted ki...
-
Cybertrone
veterán
-
Cybertrone
veterán
válasz
DeathAdder #18829 üzenetére
Minden enthusiust vagy mi a tököm, és 16*Q... 30fps alá nem ment nálam míg végigvittem! Zárt helyeken pl 60-ig is feltépett, de olyan 30-35 volt nagy átlagban mindenhol!
-
Cybertrone
veterán
válasz
DeathAdder #18827 üzenetére
Akkor csak nem full komolyságból lett az imént elmondva hogy hamarabb lenne gyenge mint az ati... azt azért nem hiszem! Bár ki tudja... ha másra nem levélnehezéknek 1 év mulva is pont olyan jó lesz mint most
-
Cybertrone
veterán
válasz
DeathAdder #18825 üzenetére
Én nem tervezem leváltani az 580-at, és allok egy fél év mulva is egy 2gb-os kari elé teljes mellszéleséggel!
Mellesleg én is 5870-ről váltottam 580-ra... brutálisat gyorsultak a játékok, csak lestem...
BFBC2 legalább 50%-ot, jah és 32*-es szűréssel sem megy 80 fps alá
Mellesleg mire elérjük azt hogy elavuljon a 1.5gb vram is addigra mind2 kari kb sztornózható, mert lesz erősebb
Amúgy van 3gb-os 580-is és tesztek bizonyítják hogy még 2560-ban sincs 1 fps a 2 kárty közt... inkább nevezném a dolgot parasztvakításnak!
És ezt most egy pártatlan ember mondja! -
Cybertrone
veterán
Én kérek elnézést!
-
-
Cybertrone
veterán
válasz
tom_tol #18634 üzenetére
Halknak nem halk... Viszont a célnak megfelel! Már 480-on is karcsún szerepelt a vf3000... A gyári amp verzióján a zotacnak az van, és annyit értek el vele hogy nem 90 fok a kari terhelve hanem 80... kicsi az a hűtés hozzá! Accelero talán, de inkább víz ha a hang zavaró! Amit megértek mert mint 2 kari hajszárító, de legalább teszik a dolgukat a hűtők!
-
Cybertrone
veterán
válasz
papptibor76 #18623 üzenetére
Hát ha hiszed ha nem van ami megfogja... ezért cseréltem le.. BC2ben pl nem 40fps-em van hanem 80, dupla akkora szűrővel...
Crysis WH nem megy fullon 30 fps alá 5870-el nem ment 25 fps fölé... -
Cybertrone
veterán
válasz
Robert1987 #18615 üzenetére
Nemrég jelent meg a gyártó a picaon, és azért olcsóbbak mint a többi gyártó megoldásai, mert nem viszik tulzásba a körítést csak a szükséges hülyeségeket adják a karikhoz, olyan egyszerű kis csomag az egész, de a termék az ugyanolyan mint pl egy giga!
-
Cybertrone
veterán
válasz
amper zoli #18613 üzenetére
Vagy a nagy darab lépegető robot, ami már ismerős sok embernek a game videókből... amikor el kellet pusztítani aszidtem sosem döglik meg! Nem vicc 40 percbe került közepes nehézségen míg megdöglött, és kb az összes létező fegyverrel lőttem ami az adott helyszínen felvehető volt, és közben jöttek a kis ürlények is, nah az fasza volt!
-
Cybertrone
veterán
válasz
amper zoli #18611 üzenetére
Egy próbát megér majd!
Bár remélem hogy finomítanak az űrlényeken is, egy tár kell beléjük scarból félelmetes... Jó hogy a gausból 1 lövés de öszesen 14 lőszer van hozzá, ami karcsú!
-
Cybertrone
veterán
A Beta egy bughalom, én is ha meghaltam, és újrakezdtem a hullák ugyan ott maradtak ahol halál előtt lelőttem őket, a katonák uszkáltak a levegőbe megmeredve mint valami groteszk szobor... megnézni jó volt, végig akartam vinni de egy helyen nem tudtam halál után ismét bemenni az ajtón, így várom a demot, és a teljes verziót!
Gerisz:
nemkel felszívni magadat... Máskor is előfordult már itt is, és máshol is hogy épp pont nem a témába vágóan beszélgettünk! -
Cybertrone
veterán
Arról a belinkelt 1.8gb igényről beszélsz? Ott volt ha jól emlékszem még 4870x2-ről is szó... Nah arról csak annyit hogy a game hivatalos oldalán sincs még fent semmilyen ilyen infó, ergó kacsa
Mellesleg a 6970-es a 480 ellen készült amivel egy szinten is van, bő 20% előnye van az 580-nak...És itt nem markokról beszélek! De be lehet nézni 580 topikba, és be lehet nézni 6970 topikba, mindenhol vannak közel azonos rendszerrel rendelkező emberkék, és mindenhol vannak linkelve eredmények is! És mostmár azt sem lehet mondani hogy gyorsulni fog számodtevően a 69xx széria, hisz az eddigi driverek alatt is minimálisan gyorsult...
A GTA 4 meg egy szarul programozott nyomorult konzolport... Nálam nem üti meg azt a szintet amit játszhatóságnak hívnak, és nem amiatt amilyen a sztori hanem amiatt mert szarul van megírva, és ugyan erről nem a game tehet, de azon csattan az ostor!Giot:
Tudom hogy nem az, csak letesztelem a technikámat, a másik technika ellen! -
Cybertrone
veterán
Én bátran odaállok az 1.5GB-os 580-al bármelyk 6970 elé! Megnézhetjük mejk az erősebb, és talán segíthetünk a kollégának is választani!
Ne feledjük el hogy ezt a karit nem fogja vissza a 256bit, az ati kártyáknak ez a rákfenéje sajnos... 5870-nek is ez volt az egyik hibája! A 1.5gb egyálltalán nem kevés, nálam eddig a legjobban a crysisWH evett a vramből egészen pontosan 1.2gb-ot is bekajált, de tegyük hozzá hogy ultra magas grafikán, és 16*Q-ban! A többi nívósabb game még 1gb-ot se kajált be, Pl a BC2 800-900MB körül evett 32*Q-ban, és 16*AF-el+! Ezek után lehet osztani szorozni, és várom a versenyzőket!
Azt se felejtsük el hogy eddig a mérleg az 580 felé dől több oldal, és a PH szerint is erősségben!
Hozzáteszem atinál nemtudod kimonitorozni a vram használatot! És látványosat gyorsultak a gamek 5870 után! Van ahol +50%... BC2 a már leírt beállításokkal 80 fps alá nem megy... ami nem kis szó, hisz 32*-es szűrés van rajta! -
Cybertrone
veterán
Nálam is visszaveszi 10.12-vel az órajeleket nincs gond... bár én maradtam volna a 10.10-es drivernél, de köcsög steamre bíztam a frissítést annó...
-
Cybertrone
veterán
válasz
Dj Dekko! #18201 üzenetére
"Minek vegyek 4 magot, ha nem hajlandó 100% on tekerni"
Hát nem is tudom mikor rugalmasabb egy gép... Akkor ha 2 mag szétizzadja az agyát, mert dolgozik mint az állat, vagy ha 4 mag csettint egyet, és szépen gond nélkül megosztja a munkát, és leküzdi az akadályokat!Nem kötelező 4 magot venni persze, csak idővel úgy is igazolódni fog amit írtam!
-
Cybertrone
veterán
válasz
CptMisi #18194 üzenetére
Azért szaporodnak szép számmal azok a játékok mejek meg-meg makkanak 2 maggal sajnos... Crysis 1 magot használ aktívan, ezért gyorsult a magas órajeles c2d-től... A többi game többé kevésbé használja a 4 magot! Szerintem amugy megnyugtatóbb látni hogy 4 magon eloszlik a terhelés, míg 2 mag 100%-on teker...
-
-
Cybertrone
veterán
válasz
DeathAdder #18114 üzenetére
Az a szar semmivel sem megy jól... Nemkell magadat kínozni, add el vegyél gtx-et!
-
Cybertrone
veterán
válasz
DeathAdder #18000 üzenetére
Aláírásba ment ha nem zavar senkit hatalmas!
-
Cybertrone
veterán
válasz
DeathAdder #17977 üzenetére
Ő 2*280-ról beszélt.. sli-ben! Egy 280-at hiába 512bites hülyére ver...
-
Cybertrone
veterán
válasz
DeathAdder #17974 üzenetére
Nah azért végig lehet rajta tolni.. a kép nem omlott még össze nálam... de a 2gb-al már nem is fog szerintem az őven elég mindenhez...
-
Cybertrone
veterán
válasz
DeathAdder #17953 üzenetére
Nem csak a crysis bc2-őt is tolok, illetve ha valami cím kijön ami érdemleges minden szóba jöhet!
-
Cybertrone
veterán
Hmmm most elgondolkodom megéri nekem 580-at venni
Avagy elég lenne egy 6970-es is... Szerettem annó a crysist toltam neten+minden... Namost hogyha igazak a pletyik akkor az 580-ra lessz optimalizálva, nemtudom mennyi létjogosultsága lessz a 6970-nek vele szemben? Szerintetek? 30k nekem is 30k...
(Ritka a jó game, amivel 1-2 évet is le lehet húzni, azért várom annyira a crysis 2-őt) -
Cybertrone
veterán
válasz
DeathAdder #17840 üzenetére
A sima Crysis nekem is ablakban indult, és alt+enterrel tettem ki full képernyőre... A dologban a bibi csak az hogy akkor még egy 280-as Gtx-em volt! Erről ennyit! Fejezzük is be szerintem!
-
Cybertrone
veterán
válasz
DeathAdder #17833 üzenetére
Ha az itt lévő emberek minden egyes ati kompromittáló szóra mondatra benéznénk az Nv topikba akkor több HSZ lenne ott tőlünk mint amennyit a tisztelt Nvidia tulajok írnak
-
Cybertrone
veterán
válasz
DeathAdder #17829 üzenetére
Szinte sejtettem hogy egy Nv fanboy tiszteletét teszi nálunk
Mély tisztelettel üdvözlönk kis topikunkban, látom harapsz a témára mint a cápa a véres húsra a tengerben...
Csak nem unatkoztál odaát a másik topikban, és kicsit körülnéztél hogy merre lehet egy kicsit trollkodni!
Komolyan ha te olyan igényesnek mondod magadat, akkor miért alacsonyodol le a többi bunkó ember szintjére, akik álltalában trollkodnak!?
Senki nem ócsárolta most itt ebben a párbeszédben az NV-t, és be is lett ismerve hogy erősebb, minthogy az ára is több!
Kérlek hogy ha mostmár elmondtad a véleményedet akkor az ellenséges hangnemet tegyük félre, és kulturáltan írjunk a fórumba!
Tarcsuk tiszteletben azt aki szeretne Atit venni, és mi is tiszteletben tartjuk azt hogy te a zöldet szereted!
Peace! -
Cybertrone
veterán
válasz
DeathAdder #17819 üzenetére
A 6970-es is reszelve van, kis konstrukciós hiba, ami abból adódik hogy külön csapat tervezi a hűtőt, és külön csapat a nyákot, más dolog hogy ilyen szinte ennek már nem szabadna megtörténnie, és véleményem szerint emiatt késtek a kártyák a megjelenéssel!
De jönnek már a rev2-es megoldások ahol más lessz a stock hűtés, a 6950-nél megszüntetik azt a malőrt hogy feloldhatóak benne a steam procik, és nemlesz tervezési hiba sem! -
Cybertrone
veterán
válasz
philoxenia #17750 üzenetére
Habár nem én kezdtem tőlem flame off!
-
Cybertrone
veterán
Néztem annó videot ahol ugyan 480-ak szerepeltek...
a tesztalanyok egy 480 amp volt amin gyárilag zalmann van, és operáltak egy másikra egy Gelidet... Mutatták frankón hogy furmark alatt a zalmann pár fokkal ugyan de jobb volt, viszont cserébe ha jól emlékszem nagyobb is, és talán hangosabb!
De ez 480-on volt atin még nem láttam milyen a hatásfoka!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sorozatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby rádiós topik
- Linux kezdőknek
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Microsoft Excel topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest