- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Воланд
titán
válasz
Pumpepepa #11722 üzenetére
Először is javasolnám, hogy egy kicsit böngészd át a fórum alapelveit, mert már egy pár hozzászólásodat így is törölni kellett a topikból (off topic volt). Ha gond van egy hardverrel, szoftverrel akkor keresd meg azt a topikot ami azzal foglalkozik.
-
zolisx4
őstag
válasz
Pumpepepa #11678 üzenetére
Nekem is gondjaim vannak az 5850 es el igaz nekem nem fagy le de ugyan úgy darabos mint neked pontosan ugyan azt csinálja ,rádásul még olyan játék is aminek nem volna szabad a GTR 2 egyszerűen nem lehet beállitani úgy hogy ne recegjen mikor kanyarodom a Dirt 2 ről már letettem egyszerűen nem jó mint neked engem idegesit ,a másik a GRID ami negyon szépen megy de 20percenként vagy változó időközönként olyan lessz mint a lassitott felvétel 3 másodpercre és utánna megy szépen tovább .
A 10.5 béta drivert honnan töltöttétek le mert nem találom sehol ,
még azt kipróbálom ha nemjó akkor eladom a kártyát a fenébe -
HSM
félisten
válasz
Azért a felső közepest megüti.
Bár minden relatív, egy 5770-et alaposan elkalapál, egy 5670-el már hasonlítgatni se nagyon érdemes, az 5450 meg szvsz kb. talán 2D-re elég....
Az 5870-től picit, az 5970-től meg nagyon kikap.A Fermik (GTX470-480) meg a kettő között....
-
Giot
addikt
válasz
Nem piszkálni alkarlak de mennie kellene rezzenéstelenül a Dirt2-nek 8XMSAA-val is! Amit érdemes lenne megnézned az az hogy a Catalystban milyenek a 3D beállításaid? Amit csak lehet érdemes alkalmazás vezéreltre állítani az aa fülecskén belül maradjon a szűrő Box-on. Az aa mód pedig legyen AdaptiveMSAA. A Supersampling azért meg tudja fojtani a kártyát.
-
Pumpepepa
csendes tag
válasz
Pumpepepa #11677 üzenetére
Sztm a catalyst auto-tuning-ja miatt fagy . Visszaveszem normálra és megnézem . Köszi mindent. Tényleg csak középkategóriás ez a kártnya. Én bepréselném a felső-alsó kategóriába. Na tetsztelem. De így sztm már jó lesz . Az előbb néztem 2xMSAA és tényleg semmi gond . A képen kicsit azért látszik , de az irányítási is sokkal könnyebb, eddig nem is értettem miért írták ilyen nehézre. (ezér ment).
-
HSM
félisten
válasz
Pumpepepa #11658 üzenetére
Szerintem ott valami szoftveres gubanc lehet, mert nekem kenyérre lehet kenni a dirt2-t, 1680*1050, plafon grafika 2XMSAA-val....45-65fps folyamatosan....
(#11667) HaZsolt : Linkelj már egy képet.... Amúgy pont a CPU-limit miatt van külön CPU-score és GPU-score... A GPU-score csak nagyon minimálisan CPU-függő.
A CPU-score meg egyáltalán nem függ a GPU-tól.
(#11667) HaZsolt: A ROP-okat felezték, de textúrázó is kevesebb van benne, valamint SP is.
[link]
Ha csak az SP-k és a hozzátartozó textúrázók hiányoznának, akkor jóval ütősebb kari lenne szvsz!
-
LEON-T
aktív tag
válasz
Pumpepepa #11634 üzenetére
Hello
Ffodi kollega jol irja a dolgokat. Fugg a driver-tol is, fugg attol van e physx-es karid(foleg metro2033 esetebe) az ati mellett stb.
Metroval nekem is voltak gondok. Pl hogy fagyogatott. Mit ne mondjak Ffodi segitett 1-2 tippel, es bevaltak.
Itt sok rendes emberke van aki segiteni fog neked, de az otleteket,megoldasokat megvalositeni neked kell a gyakorlatbanEmelett ajanlom figyelmedbe a Blogokat, kulfoldi forumokat. Sok hasznos tippekkel szolgalhatnak.
Minden esetre jo a configod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Új Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest