- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A HMD visszalép az USA piacáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Én most pont hasonló okból nem vettem ott új, OEM VGA-t még a jó ára ellenére sem (bár még kevesebb, 3 hónapos garancia lett volna). Mielőtt azonban nekiesnél a nagy kalapáccsal esetleg ide nézz be, még akár hasznos is lehet.
-
szasanyi
félisten
válasz
-volkovy- #19058 üzenetére
Jelentős különbség van, mivel a HD5870 teljesítménye az gy GPU-s kártyák között még jelenleg is az élvonalban van! Ahol a HD4870 már 16xx felbontásban is már csak kompromisszumokkal volt elég, azt egy 5870 FullHD felbontásban, maximális grafikai részletességgel viszi.
-
szasanyi
félisten
válasz
Gerisz #19055 üzenetére
Attól függetlenül milyen VGA-ratették minden Twin Frozr II hűtő igen hatékony, és érvényes rá az, hogy idle állapotban az alap ~1740 f/min fordulaton halk, de load akár ~3200 f/min ami szvsz hangos.
Az 5850 az meg 5850, és ebből nincs is OC változat, a kártya tuning-potenciálját nem ismerem. Viszont én pont ilyen kártyával ütköztem problémába (már mint a hűtés vezérlését tekintve), míg pölö a GTX560-Ti kártyánkon lévő ui. Twin Frozr II hűtő első perctől kezdve kifogástalanul működik. -
szasanyi
félisten
A legfrissebb BIOS volt rajta, buherálni meg nem akartam mert új volt, és még ki sem fizettem csak tesztelni vittem haza - eredetileg is úgy beszéltük meg, hogy annak eredménye teszi függővé, megveszem-e. Egyszerűbb - és sztem korrektebb - volt egyből visszavinni az ismerősnek, egyúttal elmondtam a problémát aztán ők azt csinálnak a saját holmijukkal amit akarnak.
-
szasanyi
félisten
válasz
jam123 #19018 üzenetére
Ha figyelmesen elolvasod amit leírtam, ez volt a helyzet: addig volt csendben a VGA amíg be nem töltött a Win7 és persze a driver. Onnantól ~3150 f/min fordulaton tekert a venti hiába volt 0% a GPU terhelés.
Miért kellene AB vagy bármi más? A VGA-nak BIOS szinten kell(ene) szabályoznia a ventiket terhelés/melegedés függvényében, és ha ezt nem teszi akkor az hiba. Az, hogy manuálisan lehet szabályozni igazából nem érdekes, mivel az automata mód akkor is rosszul működik.MOD - Giot: nem csak egy driverlel kipróbáltam, CCC-rel és anélkül is.
-
szasanyi
félisten
Köszi, és neked is Daffni2 - nincs véletlenül a gyári órajelekkel készült teszted? Én nem tuningolok, így az érdekelne jobban, bár ez elég impozáns eredmény az kétségtelen.
Sajnos a jelenlegi árak horror kategóriát képviselnek, de bízom benne, hogy a közeljövőben (számomra is) elviselhető szintre esnek. A TOXIC az általában jóval többe kerül az alapnál, de talán a Gigabyte kártyája nem annyira... meglátjuk.Esetleg még XFX 5850 Black tapasztalat valakinél?
-
szasanyi
félisten
Sziasztok!
Használ-e vki ilyen VGAt? De érdekelne tapasztalat XFX HD5850 Black Edition kártyáról is. Elsősorban a hűtés hatékonysága és zajszintje....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- Külföldi SIM-ek itthon
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Androidos tablet topic
- Akciókamerák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest