- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Insolent
aktív tag
válasz
seederking #25770 üzenetére
-
Insolent
aktív tag
válasz
seederking #25766 üzenetére
11.11c van fent? vagy régebbi?
-
Insolent
aktív tag
válasz
Gerisz #25740 üzenetére
Azt hittem rev 2es ez legtöbbnyire azt jelenti hogy a gyártó átdolgozza a nyákon a dolgokat, még néha kisebb is..
Viszont az ilyen hűtések meg elnevezések Vapor, Toxic, Twinfroz,stb a gyártók nem csak a hűtéseket de legtöbbnyire a nyákon lévő dolgokat is átalakítják, és ezért már nem referencia kártyákról beszélünk..
Amúgy a VRM-et nem árt hűteni, mert egyszer csak füst..... -
Insolent
aktív tag
válasz
ittakary #25595 üzenetére
Ez van addig hajtom míg ki nem szál belőlle a füst
TheChos3nOne : Elvileg erősebb az 5850 bár van ahol picit jobban skálázódik a 6850 de nem számottevő az inkább fogyasztásban ver oda. 3 monitoros Eyefinity ?? Derék, csak képzelni tudok ilyet látni még nem láttam, de szerintem ekkora felbontáshoz már egy kártya kevés 5850ből, cf-ben meg talán két 6850 jobb.
-
Insolent
aktív tag
válasz
ricshard444 #25491 üzenetére
Gyári hűtője egy favatkát sem ér, cseréltem is kapott, egy vizesblokkot 3nap után.
Amúgy teljesítményben sokkal erősebnek látom mint az 5850et. -
Insolent
aktív tag
Most már engem is kíváncsivá tettetek, nemrég cseréltem le az 5850em egy 6950@6970re
-
Insolent
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene. Még kezdő tuningos vagyok, és azt szeretném megtudni, hogy hogyan tudnám feljebb húzni az 5850 órajeleit a cc-ben vagy msi afterburnerben 775/1125-nél
Régebbi afterburnerben engedte a csúszka mozgatását 775fölé de amikor menteni akartam akkor visszaugrott az érték az utoljára beállítottra.Köszi előre is.
-
Insolent
aktív tag
Nekem 3D-ben nagyon jól teljesít a kari,, egyedül a képfrissítéssel van bajom..
max 85HzSapphire HD 5850
-
Insolent
aktív tag
Üdv mindenkinek!
58xx-es szériás videókari tulajokhoz szólnék! (Akik még CRT moncsin tolják)
Senkinek sincs gondja a képfrissítéssel, mind 2D és 3Dalatt?Nem tudom feljebb venni a képfrissítést 85Hz-nél
-
Insolent
aktív tag
-
Insolent
aktív tag
Üdvözletem mindenkinek!
Egy pici probléma elé nézek tegnap óta,, tegnap megvettem a fini kis Sapphire 5850 es vga-am, és drájverek telepítése után 1 egetverő problémám van nem tudom feljebbvenni a képfrissitést 85Hz-nél minden más jó csak ez nem. 9.12es full drijver van fent.. elötte 9.11es volt csak akkor még nem ezzel a vga-val hanem egy MSI Cyclone 4890-essel.
A monitorom Sony GDM-F520, moncsi tuti jó, mert még 1600x1200 ban is 100Hz et tud.Van valakinek valami ötlete?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Formula-1
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Windows 11
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest