- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
-
-
djculture
félisten
válasz
TeeBee73 #31550 üzenetére
Amúgy se pörgött már, nem mai gyerek ez a cucc aki tudott már váltott
Azért ilyen idős szériátol nagy szám hogy még minden megy rajta médiumban full hd-n
Követekezőt is valami hasonló tartósat szeretnék így kivárom a történéseket. gcn1.2 kellene venni de az vagy gyenge (260x) vagy túlárazott (r9 285)..
-
Dealer95
őstag
válasz
TeeBee73 #31432 üzenetére
HD 7850-nél?
Hát ugye alapfesz/alap órajel: 1138mV / 860Mhz
Alap feszen, max órajel: 1138mV / 1150Mhz
Emelt fesz.: 1185mV / 1000Mhz
Max órajel/max fesz: 1225mV / 1230MhzAz 5870-em antituning darab volt..
Gigabyte Ultra Durable OC... 10Mhz-et nem lehetett emelni, és a fesz meg fix volt. -
djculture
félisten
válasz
TeeBee73 #31432 üzenetére
Perpillanat semmi értelme cserélni, épp kialakulóban van a dx12 és ugyan azt igérik minden dx11.1 11.2 kártya támogatni fogja de biztos vagyok benne hogy itt is eljátszák a csak ready dolgot. Onnantól minden mostani gcn is csak ready lesz és kiadnak egy teljesen megfelelő uj szériát majd.
Most azt mondják hogy a dx11-et jövő év végére fogják dobni és 12-es játétok jönnek már csak minden nagyobb kiadótol. Ugyhogy még ez a most érkező széria se biztos hogy teljesen kompatibilis lesz csak ready( azaz menni fog minden csak épp bizonyos effektet technológiák nem lesznek bekapcsolhatók) még kialakulóban van ez szabvány átvesznek innen onnan részleteket (mantle is). Most kártyát cserélni legföljebb olcsón kéz alól érdemes. Jövőre ilyenkor már ugyis megy az apróra -
Baryka007
addikt
válasz
TeeBee73 #31354 üzenetére
Végül egy LC Power 6 550w lett
Tökéletesen bírja... 4.5 órát ment vele a Crysis 3....
Tehát tényleg a tápegység volt a ludas....Egész pofás lett vele a gép, a belsejét lefestettem matt fekete spray-el ha már tápegységet cseréltem... gondoltam szétszedem az egészet.... fém tiszta volt belülről minden... plusz gyors kötözővel össze kötöttem a tápe. kábeleit
-
djculture
félisten
válasz
TeeBee73 #31056 üzenetére
Nekem a 4 magos am3-as athlon4-el 3500mhz-re húzva meg a 5850-el röhögve megy full hd-n médiumban a bf4, nemtudom elképezelni hogy annyival gyengébb lenne a intel core quad, inkább a memória volt kevés alatta. s775 lapokba memóriát is elég gyéren lehetett pakolni, azt meg mostanában minden játék nagy szinten használja.
-
válasz
TeeBee73 #22918 üzenetére
Nem azért írtam a kollégának ezt a módszert, mert azt gondolom, hogy csak ez a jó, és mert bonyolultabb, és rosszat akarok neki, hanem mert én csak ezt ismertem. Amikor megvettem a kártyát, rossz volt a ventivezérlés, ordított a kártya játék alatt, ezért kutattam én is a BIOS flashelési módszerek után, és egy jó ismerősöm magyarázta el nekem. Egy újraindításnyi idő alatt cserélek rajta BIOSt, szóval ezért nem is kutattam tovább más módszer után...
-
-
Giot
addikt
válasz
TeeBee73 #22327 üzenetére
Nem a nagyobb felbontás miatt kaptál kevesebb pontot??
(#22328) izohipsza Nos ezt neked kell eldöntened, az alapján amit megtudtál eddig.
Én már leírtam a véleményem 5830 abba a rendszerbe.
Az 5850 nekem most 850/1200-on üzemel (5870 ref órajel.) és amint írtam is 1920x1080-ban szolgál hibátlanul, igényeimnek tökéletesen megfelel. Pedig előszeretettel tolom fel a részletességet a maximumra vagy közelébe. -
Alister71
nagyúr
válasz
TeeBee73 #20697 üzenetére
Tescóba 990
, ott vettem én is. Természetesen 1.2.1-ig patch-elve van, így fut a 64-es win7-en.
Sandrew: szerintem az 1280x1024-es Vantage eredmény nem sok mindent árul el. Pontosabban semmit. Extreme-ben kellene futtatni, mert ez a performance, enyhél szólva: vicces.
-
Alister71
nagyúr
válasz
TeeBee73 #20691 üzenetére
Pedig mennie kell. Az első indulás egy kicsit nehézkes. Elindítod vista sp1 kompatibilis módban. Elindul, beállítod. Kilépsz, leveszed a kompatibilis módot, és már megy is gond nélkül. A 6850 is nagyon faszán viszi 1680-ban, 40-50 fps.
Sandrew: próbáld ki a leírtak alapján.
-
Alister71
nagyúr
válasz
TeeBee73 #20668 üzenetére
Mivel csak 16 ropi van benne, nem 32. Semmi esélye az 5870-et még csak megközelíteni se. Esetleg kis felbontásban, de full hd-ben már nagyon lemarad.
Speed(R): "Az 5850el még meg lehet csípni az 5970et"
szép lenne. tudom, hogy csak elírtad, de nem hagyhattam ki
gyuri844: Nagyon felbontás föggő a dolog. 1440x900-on valószínű nem sok kül. lenne köztük. Az 5830-as még 1680x1050-re is jó, de ahogy haladunk a Full HD felé, úgy nő az 5850-es előnye.
-
Giot
addikt
válasz
TeeBee73 #20648 üzenetére
& rostiron : Felesleges az ATT! Minek? Catalyst Overdrive, nem akarja megfeszelni. Alapfeszes tuninghoz tökéletes az Overdrive. Mindent tud amit kell. És nem kell feleslegesen progit telepíteni.
Az órejelek teszteléséhez meg Furmark vagy Msi Kombustor.
10-15% túlhajtással kezdj. Onnan lehet felfele lépkedni. A memók 1250Mhz-ig még stabilak szoktak lenni. -
zebrafish
tag
válasz
TeeBee73 #20640 üzenetére
"Elég lesz a táp, a trollokat meg ne etesd. "
Hát nem tudom, olvasgattam most kicsit utána a tápoknak, az oké hogy összesen van 360W, de a 12V-os "rail"-en csak 204W max (17A).
Mindenesetre mi a legrosszabb, ami történhet ha kipróbálom így? Gondolom instabil lesz a rendszer, újraindul vagy ilyesmi. Chieftec táp, nem hiszem, hogy tönkretenne bármit is, de lehet rosszul gondolom.
(ja, megrendeltem az Asus 5850-est)
-
DeathAdder
veterán
válasz
TeeBee73 #18821 üzenetére
Én azthiszem,hogy igen.
Báris nemtudom,hogy a legújabb-e..De akkoris,az nagyon durva volt
Én még mindig egy reszelt moddolható 2GB-os 6950-re pályázok.
Tisztába vagyok vele,hogy idő után kevés lesz, de akkor majd belepakolok mégegyet oszt gólA 2GB meg elég lesz nagyon sokáig.
Lehet Pont ez az ok miatt lesz,hogy egy GTX580 előbb lesz rosszabb az 1536Mb-jával (és ezt egy inkább nV-t kedvelő User gondolja) -
DeathAdder
veterán
válasz
TeeBee73 #18819 üzenetére
Nekem az 5870 vapor EGYÁLTALÁN nem bírja a GTA IV-et
Felesre rakom akkor is egy idő után diavetítés lesz a dologból..Azért akarom én 69xx-re cserélni ,mert az 2GB-os.
Maga a kártya teljesítményével maximálisan kivagyok békülve, csak az 1GB-al nem..
És mondjuk ha kevés lesz egy 6950 ,akkor majd teszek be mellé mégegyet
A GTX580 túl drága még
-
TeeBee73
veterán
-
-
Djuree
félisten
válasz
TeeBee73 #18652 üzenetére
én is kösz
akkor ez powercolor lényegében
szeressük őket
occsóak és jók
igaz szoftverkörítés nincs, de lagalább occsó
na 5850-es kisdrága beüzemelve. majd megőrültem mikor láttam hogy 2 6pines táp kell neki, a tápomon meg csak 1 van, és a karihoz nincs kábel
de véletlen találtam itthon egy elfekvő 6 pines molex átalakítót
majd holnap 3dmark meg tunying
-
TeeBee73
veterán
válasz
TeeBee73 #18556 üzenetére
Más lesz a gond. Visszaraktam a 10.10a-t, ugyanúgy 3/4-ét kapom Vantage és Heaven alatt is. Most "frissítettem" 3.2-n hajtott Q8300-ról 955BE-re. A CPU score majdnem megegyezik, de a VGA jelentősen lassult.
Valakinek van tippje? (A Win-t újraraktam már 3x, de mindig ez a vége.) -
hoffman_
nagyúr
válasz
TeeBee73 #18159 üzenetére
Na, akkor az pont elég lesz, hogy maxon fusson majd
Csak előbb vissza kell rakjam az 5870 helyére
Egyébként most pattintottam be, és frankón megy
2D legalábbis, most végeztem a profilokkal. Lassan betolok neki valami játékot. Egy Shappire VaporX példányról van szó, és ijesztőek a hőfokok... 4850 idle, start után 60 fok, ez pedig 30, azt hittem h bugos a Catalyst
-
DeathAdder
veterán
válasz
TeeBee73 #18029 üzenetére
1920x1080-ban, VeryHigh minden, 4x-en (8x-et nem birja) , driverben minden minosegre,es a legjobb szures/elessegre allitva. (lehet Warhead kicsit mas, majd megnezem
)
Giot:
jol nez ki
Megprobalom enis,adok neki egykis feszkót
valamiert ugy erzem,hogy tenyleg van meg benne tartalek,persze majd kiderul.
Es a homerseklet is 70 fok volt maxon, DE 1mm-el alatta ott a PhysX kartyam is szoval ez k*rva jo szerintem..
-
Laraxior
titán
válasz
TeeBee73 #17162 üzenetére
sehol nem elég...már a 4850nek sem elég a 8x-os PCI-E port.
3 alaplapot cseréltem ez miatt,mert matematikailag elég volt a 8x-os port,mégis úgy szaggatott minden meg olyan laggok voltak,hogy inkább kikapcsoltam a CF-et.
Anno csináltam Crysis Warhead benchmarkokat, P35-ben,P45ben,x48ban.
elég egyértelmű volt a helyzet. Bő 15%-al. CF topikban vannak eredmények,ill a Crysis topikban,de ha megtalálom bemásolom Neked.Tessék parancsolni Uram: Crysis Warhead benchmarks P35 vs P45 vs X48
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- OLED monitor topik
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest