- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sandrew
őstag
Drágák sajnos. Akkor inkább Msi GTX480 (egykori csúcs) 58k-ért...
Vagy apróból egy 5870 42k-értTuning... Hát igen rizikós
-
dangerzone
addikt
Egyáltalán nem kapufa az. Jó a 6xxx széria. Viszont a 6850 teljesítményben az 5850 alatt van. Kb 10%-kal lassabb nála. Meg egy picivel kevesebbet fogyaszt.
cellpeti: Nem stabil az adott feszültségen. Én 1,25V-ot adtam neki. Úgy 1025/5000-ren lefutott nekem. De 1,163V-tal 980/4900-ig volt stabil. De az bőven jó érték már.
-
Sandrew
őstag
Nekem xtreme 5830-van. Tegnap vettem iPon-ba 25k-ért. Előtte kb 3Hétig 5850-em volt szintén iponos 32k-ért vettem 37-ért adtam el
1Ghz-en szépen megy a Gpu ahol odaver az alap órajeles 5850-nek
Nagyon megéri!Szintén számlára vettem amúgy én is őket. 20k-ra jön ki így az 5830-ami enyhén szólva megéri
-
dangerzone
addikt
Ár/teljesítmény mutatóban ugyanott van a 25.000-res 5830, ahol a 32.000-res 5850.
Amúgy jó kártya. Alapon 4890 szintje. Viszont húzva már harap nagyon. 950/1200-on hasít rendesen.Bár írtad, hogy nem akarsz tuningolni. Ezt neked kell mérlegelned, mennyit ér meg neked a plusz teljesítmény.
kisza25: Megelőztél
-
kisza25
félisten
gondolom ezt nekem írtad, állítólag nem lesz már és ez az 5830 sem lesz már sokáig,
az 5850 kevesebb,mint 24óra alatt elfogyott (xtreme)nekem sikerült egyet elcsípnem ez volt vagy 3 hete azóta nem is lehet kapni és egy ideig 5830-sem volt, de te tudod, először majdnem én is azt vettem, de nekem nem fért volna be a gépembe erre azért figyelni kell, mert elég hosszú -
kisza25
félisten
tulajdonképpen nincs lespórolva róla semmi, pár embernek van itt, ha visszaolvasol: dangerzone, Sandrew, rostiron
amúgy igen a raktársöprős xtreme olcsó
bogyo112: ha nem tuningolsz feszeld alul a procid és tudsz jópár vattot spórolni, ha jól rémlik 1,35V kap alapon a procid és olyan 1,1-1,2V is elég neki -
kisza25
félisten
ha iponból vásárolsz figyelmedbe ajánlanám még ezt a kártyát kb 20%-al lassabb, de 20eFt-al olcsóbb, nagyon halk, látom írtad nem tuningolsz, de azt is bírná~20%ot amivel HD5850 környékére lehet húzni
-
Giot
addikt
"7850 mire az kijön és emberi áron lesz... Hát sok víz lefolyik a Dunán."
Háát amikor a Toxic-ot vettem komoly pénzbe fájt, 73 kemény ezrest kellett érte leszurkolnom. (Akkor a bolti ára 80e ft felett volt.)
Ha legalább ilyen jól sikerül az 78XX széria az AMD nek mint az 58XX akkor a megjelenéséig érdemes spórolnom kicsit.
Addig meg sok víz lefolyik a Dunán.
Sok sikert az üzlethez!
Melyik márkára esett a választás?(#18758) DeathAdder Mekkora felbontáson játszol?
Én is úgy tudom hogy a gyengébbik VGA teljesítményére húzza le CF-ben, az erősebbet. -
DeathAdder
veterán
60k -ert hirdettem meg,volt egy komoly jelentkezo ra,meg 2 csere ajanlat,semmi mas!(azokbol se lett semmi)
tekintettel arra,hogy egyesek a sima 5870ert kernek 55-60k-t,akkor ensem fogok az ala menniNa es mi van 4 Gb-os 5970-el?es a 2 Gb-os 5870-el?
mi lenne ha eza 2 kozul tennem valamelyiket a.mostani melle? -
Giot
addikt
Akkor 5850 vagy 70 a te döntésed. Nekem nagyon bevált, nem is gondolkodom cserén (na nem mintha nem jutott volna eszembe
)
Majd egy 7850!(#18749) Kelvin: Na ez azért nem egészen így van. Volt olyan hogy konkrétan a Y.U. mentette meg a Win7-et.
Szívesen kifejtem bővebben!(#18750) Norb3rto: Nincs mit!
-
Giot
addikt
Attól függ mire van pénz, és mik az igények. Az 58XX széria az egyik legjobban sikerült sorozata az AMD-nek.
Ellenben ha nagy a felbontás jól jöhet a 2G ami a 69XX VGA-kon vannak.(#18740) Norb3rto: Zalman VF3000A, AC TwinTurbo Pro, Gelid Icy Vision.
Ezek biztosan jók az 5880-re. Ezek közül a Zalman a leghatékonyabb akár tuningra is. A másik kettő inkább csendesítésre.(#18744) Dieseldr: Nem tuningoltál a VGA-n? Kelvin+1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generációt
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Honda topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest