- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
troland26
őstag
hm muszáj volt le vennem a ház oldalát..úgy néz ki nem szereti a kánikulát a gépem sem .......alapjárat 58C ( 5830 ex )
-
troland26
őstag
válasz
csucsbicep #21114 üzenetére
szia
Én ma lettem egy ilyen kártya tulajdonosa..és azt kell mondanom az egyik leghalkabb aktív hűtésű kártya amivel eddig össze futottam . ( volt már néhány kártyám ). Szerintem nagyon halk pláne a legutóbbi msi 5850-emhez kápest .. , de a topikba olvashatsz még tapasztalatokat .
-
troland26
őstag
Egyébként van valakinek 5830 xtreme karija ? Érdekelne , hogy milyen a vga .
HSM : köszi
-
troland26
őstag
Eladtam az 5850-em , de elgondolkodtat , hogy veszek egy 5830-at 25k-ért kiskergarival szerintem kifejezetten jó vétel olcsóbb mint az 5770-en , de erősebb
mi az a LE a mag jelölés után : Cypress Le
-
troland26
őstag
válasz
DroiDMester #19250 üzenetére
szia
Köszi , de közben eladtam a kártyát .
Mindenesetre NAGY vagy
-
troland26
őstag
válasz
DroiDMester #19204 üzenetére
szia
Ugyanilyen kártyám van , de fölösleges a biost lementenem , mert ugyanezt csinálja az én kártyám is .Úgy próbáltam meg megoldani , hogy afterburnben levettem 30%-ra a venti fordulatot és belőttem , hogy induljon automatikusan a win7 idításakor . kb 15 mp ig megy 55%-on amív be nem tölt az afterburn . Valóban bosszantó , de jelenleg nincsen hozzá normális bios .
-
troland26
őstag
-
troland26
őstag
válasz
Gerisz #19168 üzenetére
szia
Milyen tápod van ? Nekem cicereg és az a baj akkor is , ha nincs terhelés alatt..nem hangos , de szinte semminek nincs hangja csak ennek az időszakos magas cicergésnek lassan az őrületbe kerget . ...a hűtés nem problémás neked ? mármint a venti hangjaBasszus..nem is a kártya hanem a táp adja ezt a buzi hangot......
-
troland26
őstag
ill egy problémám van , de ez nem olyan lényeges..valamiért cicereg a kártya nem hangosan , de hallható..ez miért lehet ?
-
troland26
őstag
Nos nekem is egy msi 5850 twin frozr ll kártyám van . 1 hete jutottam hozzá w.daywalker fórumtárs jóvoltából .A kártya úgy néz ki gond nélkűl teszi a dolgát a hűtéssel volt egy kis problémám amit már néhány fórumtárs szintén említett . A megoldás az lett az én esetemben , hogy afretburn-ben beálítottam a ventit 30%-ra ezen a fordulaton hangtalan és kijelőltem , hogy win inításakor induljon az aftreburn is . Tehát a gép bekapcsolásakor a venti hangtalan ahogy belép a winbe felpörög (zavaró szintre ) majd , ha betőltött az afterburn a venti beáll 30%-ra ..kb 30 másodperc amit a kártya zavaró venti fordulaton tesz meg . Játék alatt emeli a fordulatot , de nem arr a figyel az ember úgysem ..
-
troland26
őstag
válasz
szasanyi #19066 üzenetére
Nos az egyiket én kaparintottam meg . Azt kell mondjam , hogy a venti probléma itt is meg van . A gép bekapcsolásakor halk a rendszer aztán ahogy a win tölteni kezd felpörög majd úgy is marad..pedig nincs terhelés alatt . Egyébként a kártya nem rossz , 35 C környékén van a gpu és terhelve sem kúszik 55 C fölé . Viszont ez a venti probléma zavaró ...( sokat gondolkodtam , hogy passzív vga-t veszek mert zavar a hangos venti erre tessék )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- TCL LCD és LED TV-k
- Magisk
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Microsoft Outlook topic
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest