- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bernath
tag
válasz
Motaba78 #24802 üzenetére
Köszönöm,hogy foglalkoztok a problémámmal!
Akkor sorba:
alaplapom típusa GA-MA78LMT-S2 (rev. 3.4),ami elvileg már az F10-es biosztol támogatja a Phenom II X4 965/125 w/ procit sőt elvileg pár 6 magos procit is.
bios default természetesen megvolt
64 bites win 7 prof van fent
Wint még nem telepítettem újra
A linuxus felvetés ---ha lesz időm megcsinálom--- jó ötletnek tünik
Természetesen várom az ötleteket!
S a végére még egy kis adalék: minden újra indításnál 640x480 indul a gép,és a végére még egy csavar kép formájába -
Hawk1979
őstag
válasz
Motaba78 #24282 üzenetére
Hehe. Ezt szeretem, vagy 4-5 embernél van ez.Ha már használod a keresőt akkor olvasd is el mit talál.
A találatok fele kb. egy embertől származik
Ugyanannyi baj van a többi lappal is, nincs kivétel.Minden gyártónak vannak gyengébb szériái.
És köszi.
Ja, és csak az 990fx extreme3 a ludas.Kb millió másik lapja van a pici cégnek.
De nem védem, csak ne így állj hozzá. -
aAron_
őstag
válasz
Motaba78 #23747 üzenetére
alaplap csere előtt nekem is gyári paszta volt, de sajnos nem emlékszem az értékekre. 3x újra pasztáztam már most ezzel, felkenéssel szerintem nincs probléma.
másik, mit is kell nézni? core temp vagy cpu temp? neten is sok mindent lehet találni, kb mindenki mást mond... ha a cpu temp számít akkor még lehet nem is olyan rossz ez az érték?
tehát, ha a cpu temp-et kell nézni, és arra vonatkozik, hogy nem nagyon szabad 62 °C fölé menni, akkor ez core-ra mit jelent? azért nem ártana tudni ott mi az a hő ami fölé nem szabadna menni
-
Desmond74
tag
válasz
Motaba78 #23092 üzenetére
Fektetett nyolcas mondjuk a boot időre..., korrigálok!
Bocs, de ez a vicc jutott eszembe:
Rendőrök intelligenciáját mérték azzal a feladattal, hogy különböző alakú - négyszögű, háromszögű, kerek, stb. - nyílásokon kell a megfelelő formájú műanyagdarabokat átnyomni. Mindegyik sikeresen hajtotta végre a feladatot. A vizsgálat eredménye: a rendőrök 10 százaléka nagyon okos, 90 százalékuk viszont nagyon erős.
-
dEkKoo98
csendes tag
válasz
Motaba78 #22705 üzenetére
Sziasztok!
Először is szeretném leszögezni, hogy még nem tuningoltam semmit és nem is voltam még BIOS-ban... de elméletben tudom, (
) hogy tuningolni úgy kell, hogy egy kis Mhz egy kis feszültség és ezt addig amíg stabil marad a rendszer.
Az a lényeg hogy van egy AMD Phenom II X4 840-em és egy ASUS EAH 5670 (AMD Radeon HD 5670) ez már nagyon elavult kombó vagy még kis tuninggal lehet rajta javítani valamit?
Előre is köszi, további szép napot!
-
-
Endless
aktív tag
válasz
Motaba78 #20398 üzenetére
ASROCK N68-GE3 UCC bios frissítés még nem volt
-
-
Mr.Mercury
aktív tag
-
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
Motaba78 #20034 üzenetére
Igen, valóban a tipped alapján csináltam.
Még valami: a gyári hűtője egy napig volt rajta, de ma mikor le akartam szedni róla, egyszerűen olyan szinten ragadt hozzá a procihoz, hogy képtelen voltam oldalsó mozgással leszedni róla. Ennek persze az lett a vége, hogy a leszorított foglalatból sikerült kihúznom a procit.
Le is vert a víz rögtön, de úgy tűnik semmi baja sem lett. Kell még félnem azért valamitől, vagy azért jó eséllyel most már nem lesz vele gond?
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
Motaba78 #20023 üzenetére
Aha, hát a pasztából most nem tudom mi számít túl soknak vagy kevésnek, annyit raktam, hogy elsimítva éppen befedje mindenhol. Egy 1.5g-os tubust vettem, gondom nem kell az egészet rányomni... vagy tévednék? A hűtőt megnéztem, fix-nek tűnik, de majd átnézem újra. A ventik viszont pont úgy vannak ahogy írod, az első szív, a hátsó fúj.
-
-
milan18
aktív tag
válasz
Motaba78 #15949 üzenetére
Nem érted a kérdést tisztában vok vele hogy miért kifutó széria, csak azt nem értem hogy miért c2-esek vannak szinte minden üzletben mikor már 2010-óta állítólag c3-asokat gyártanak. És nagyon sokat vásáróltak belőlük. Ezek szerint az amd továbra is gyártota a c2-eseket? Nem hiszem hogy 2009 óta ugyan azok vannak a boltok polcain.
Azért kell 4ghz- hogy a cf rendszert tólja rendesen ne legyen proci limit
És azért idegesít hogy kifutó széria és mégis a régi verziókat lehet szint csak kapni.... -
enginev3.0
félisten
válasz
Motaba78 #15107 üzenetére
Hát de meg is untam a tuningot. 3.8GHZ-n nem volt stabil, 1.4 volton sem, aztán 1.35 volton használtam 3.6Ghz-n GTA 4 alatt úgy is egy kékhalál bejött...
Feladom, most 3.2GHZ-n vagyok, ami az alap, és 1.2375 volton, prime alatt már 30 perce stabil, futtatom még egy jó ideig.
Proci 50 fokos. Aminek örülök, ha prime alatt nem hibázik, akkor marad így, már meguntam a tesztelgetést, majd jön a bulldozer
Szerk.: Venti 1500rpm helyett, "csak 1300on pörög"
-
enginev3.0
félisten
válasz
Motaba78 #15107 üzenetére
Enyém C3-as
De én használtam vettem, és az eladó ezt (9cm) a ventit adta hozzá. Csak van itthon egy 8cm-es ventim, ami nagyon jó kis hűtő, de ha maxon megy akkor hangos, és mivel csak 3 pines csatlakozója van, így gondolom mindig maxon pörögne, mert a lap nem szabályozná.
-
válasz
Motaba78 #11201 üzenetére
Nagyon- nagyon remélem hogy Viktorék nem fogják elkúrni az árfolyamokat (20 éves vagyok, leszarom az egész helyzetet, engem csak az árfolyamok érdekelnek
)
Ha az USD újra elérné a 200-at, sőőt alá is menne mondjuk december elejére, akkor magam alá tojnék - olyan gépet tudnék összeállítani magamnak, hogy ejha
Még egy kérdés: eddig ugye csak AMD-ről kérdeztem, de a másik oldalon, Inteléknél mi a helyzet? Onnan mit tudnátok ajánlani ebben a teljesítmény kategóriában? Sokan vesznek i5-750-et, mert az eleve elég jól muzsikál, és még tuningolni is lehet nem kicsit. De ennek viszont megkérik az árát
Megéri? Illetve most nézem, 52e csak a CPU, és akkor még alaplapról, memóriáról még szó sem esett :S
-
válasz
Motaba78 #11198 üzenetére
A felbontásom pont 1680-1050 (már két éve szolgál a 22"-es Samsungom)
A VGA is megvan már nyár eleje óta
Tápot holnap veszek: Chieftech CTG450-80P (Milyen tápot vegyek topikikban kaptam az útbaigazítást)
Alaplap, CPU, RAM a kérdéses , de ez még bőven a jövő zenéje. December közepe (talán még karácsony előtt) tájára terveztem a vásárlásokat.
Illetve megkérdezlek titeket is, bár lehet a topik nem a legalkalmasabb hely: szóval mikor érdemesebb ilyen nagy beruházásba fogni az anyagiakat tekintve: ünnepek előtt, közben, után? esetleg várjak újévg a pangó időszakra?
VAGY tisztán az USD-HUF árfolyamtól függnek az árak?
szerk: Hűtőből a felsoroltak közül a legkisebbet sokan dícsérik, és az ára is nagyon kedvező. Tényleg elég jó?
-
makro
senior tag
válasz
Motaba78 #10975 üzenetére
Teljes mertekben igazad van. Kicsit le voltam mar faradva agyilag.
A tablazat is igen hasznosnak bizonyult szamomra, marad a 785G.Latom mindenki a magas homersekletre panaszkodik. Jelenlegi hazam nem mondhato tul jonak szellozes teren. Erdemes nekiesnem vagy kepes igy is megfelelo hutest biztositan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Béta iOS-t használók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest