- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
ingalls
senior tag
Sziasztok! A következő problémával fordulok hozzátok!
Tünetek 1 napja:
-Bekapcsolás után megáll a boot a win (fekete) töltőképernyőjénél
-Csíkok jelennek meg, s ikonok ugrálnak ide-oda a tálcán
-Spontán fagyások, hangfal zúgásával
-Fagyás után magas fordulatú ventik
Feszültségállítással próbálkoztam, először 1,2-re, majd 1,16-ra, órajelet 3,2-ről 3-ra csökkentettem, de a játék eredménytelen.
A csíkozás miatt gyanakszom CPU errorra - vagy a júzerére.
Masina:
asrock a3a785gmh/128
Phenom 955
Kingmax 1333
Sapphire 5850 -
ingalls
senior tag
Rendben, van egy 500-as FSP-m, azzal csekkolom. Bár jó sokára fog kiderülni, mert ez a probléma is csak 2-szer jelentkezett az elmúlt 3 hónapban.
Küsz a segítséget fiúk! -
ingalls
senior tag
Sziasztok! Unlockolt 960T-t használok pár hónapja és néha furcsa dolgot csinál a gép. Tökéletesen működik, hozza a várt teljesítményt, de néhányszor előfordult, hogy mikor be akarom kapcsolni a gépet, nem csinál semmit. Nyomom a stand by-t, de se kép, se hang, vagy más esetben befújnak a ventik, aztán kuss. Orvosság egyedül az áramtalanítás pár percre. Kissé riasztó.
Van valami ötlete a szakmának?
Köszi,
Charles Ingalls -
ingalls
senior tag
Sziasztok!
Nagy bajom van. Ma áttettem az öcsém lapjába (ócska Asrock M3A785GMH/128M, ami korábban a bizonyos 550-et hajtotta) az én 955-emet (most is erről a gépről írok, tehát terheletlenül megy).
Használtan vettem a lapot és a processzort is ugyan attól, vagyis korábban együtt ment ez az Asrock a 955-tel.
Most viszont teher alatt (AMD overdrive stability test) 1 perc után lefagy a gép. A fagyás után max fordulaton pörgő ventikkel vesztegel, sötét képernyővel, amikor restartolom.Lehet az a probléma, hogy 6-8 láb egy nagyon picit pasztás lett? FONTOS, hogy ezeket aprólékosan letörölgettem, már egyáltalán nem látható rajta. Kukába dobhatom a jószágot?
Köszönöm a válaszokat! -
ingalls
senior tag
Köszönöm a segítséget uraim!
-
ingalls
senior tag
Ja még valami! 550-et gyári hűtővel (csak két maggal) meddig lehet húzni?3,4-nél nem akarnám magasabbra. Ezt bírná?
-
ingalls
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek normális, hogy alapfeszen, - és órajelen a 955-öm kapcsolás után magonként ~15%-os kihasználtság mellett 41 fok körül mozog? Ezt soknak érzem. Nincs semmi jel, amiben megmutatkozik. Pasztát rendesen toltam alá, a HŰTŐJE pedig AC Freezer 64 Pro (low profile, de ennél szvsz a gyár is többet hűt.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest