- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motaba78
addikt
válasz
ittakary #11202 üzenetére
tény hogy inteléknél az i5-750 és a 760 drágább de gyorsabb is annyival mint az amd 955BE, és tuningban is jobban bírja.
alaplap i5 höz kb annyi mint amdhez a ram is ugyannnyi, a cpu ami drágább.én az ára miatt maradtam amdnél, játékokhoz mindegy hogy 955BE vagy i5-750 kb ugyanaz a kettő, renderelésnél, videoszerkesztésnél az intel gyorsabb.
én megvárom most már a buldozer procit állítólag nagyot fog szólni.
elég lesz még sokáig amik most ketyegnek a gépeimben. -
Motaba78
addikt
válasz
ittakary #11199 üzenetére
táp nagyon jó valóban
"Illetve megkérdezlek titeket is, bár lehet a topik nem a legalkalmasabb hely: szóval mikor érdemesebb ilyen nagy beruházásba fogni az anyagiakat tekintve: ünnepek előtt, közben, után? esetleg várjak újévg a pangó időszakra?
VAGY tisztán az USD-HUF árfolyamtól függnek az árak?"
hát jósok itt sincsenek, így erre elég nehéz válaszolni, mai árfolyamon nézve hogy erősödött a forint egész jó árban vannak, (gondolom az önkormányzati választások is szerepet játszanak benne)
mikor megvan a pénz rá akkor kell megvenni, karácsonyra szerintem kicsit feljebb mennek az árak, vagy jövőév eleje mikor úgymond holt időszak van.a kisebb hűtő pedig tényleg olyan jó, nekem is az van mindkét cput jól hűti még a nagy nyári melegben sem volt gond (x4 965BE, x3720BE)
-
Motaba78
addikt
válasz
ittakary #11196 üzenetére
a cpu meg fogja állni a helyét még két évig biztos, még csak most jönnek a 4 magra optimalizált játékok.
alaplapból ilyesmire gondolok neked.1.
asus
msiteljesen jó páros 4870-el csak nem mindegy, milyen felbontásban 1680*1050 alatt felesleges a 4870-s vga.
egy cpu hűtöt mindenképpen szerezz be hozzá, a gyári nagyon hangos.
cpu hűtőből minimum hyper tx3, vagy hyper 212+, esetleg mugen2 ár határozza meg (5-8-13Eft)
mielőtt megveszed ezek közül a hűtők közül valamelyiket a házadba mérd le hogy belefoknak e férni az oldallaptól.
tápod milyen lenne ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Open Broadcaster Software OBS
- Futás, futópályák
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Ryzen 7 8700G /// Új, csak kipróbált // Számlával és Garanciával!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- ÚJ Intel Core Ultra 5 245KF 4,2GHz 24MB LGA1851 BOX 3év
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest