- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
TIT
veterán
válasz
Lacpac #25887 üzenetére
Hát igen.
Ha meg nincs szemmel látható difi akkor elég a gyengébb ram(1333)de végülis egy árba vannak.
Olyan még nem volt,hogy egy játék azért akadjon mert lassú a ram
Azt mennyire kell komolyan venni,hogy azonos legyen a méret,tehát ha van 2x2gb a gépbe akkor lehet mellé venni egy 4gb-t? -
G4ga
őstag
válasz
Lacpac #23566 üzenetére
Tanulmanyozom majd a tulhajtasi segedletet.
1.5 -el tegnap felalt 3.6on.
Annyi hogy sok sok percbe telt mig megtalalta billentyuzetet. G510
Eleg nehezen alt fel a windows.
De ez gondolom koszonheto h semmi mast nem allitottam.
Gondolom itt is mint intelnel feszelni kell mast is nem csak a procit.
De a fesz akkor meg turheto ugye? -
Lacpac
őstag
válasz
Lacpac #23288 üzenetére
Látom, már nem aktuális.
Szerkesztésről lemaradtam.(#23287) janika77
Vedd lejjebb a szorzót, (18 fölött már nem mindegyik lapon működik az energiagazdálkodás)
Az "fsb" -t tuningold egy kicsit.
PCI-e fix 100-ra, memória, HT és NB órajelre figyelni, ha szükséges visszaosztani. -
Lacpac
őstag
válasz
Lacpac #21778 üzenetére
Ha nem indulna mégsem, itt egy másik lehetőség:
(ASUS K53TA topikindító hozzászólás)
A program beállítása (a részletes leírást darky@-nak köszönhetjük):
Nagyon fontos az hogy pár lépést másként kell csinálni mint ahogy azon a weboldalon fel van tüntetve mert úgy kb senkinek nem indult el a windowsal a k10stat! A teendő:
1: Feladat ütemező megnyit
2: Új feladat létrehozása
3: Névnek be kell írni K10STAT
4: Futtatás csak akkor ha a felhasználó be van jelentkezve rádiógombra kattintás
5: Futtatás a legmagasabb szintű jogokkal rádiógombra katt
6 :Indítás fül új-ra katt. Feladat megkezdése: bejelentkezéskor. Adott felhasználó rádiógomb
legalul pipa az engedélyezve szó előtt
7: Művelet fül új: Művelet: Program indítása. Program\parancsfájl: Kikeresed hol a k10stat exe!
Argumentumok hozzáadásához másold be ezt: -lp:1 -ClkCtrl:2 -StayOnTray -nw
Indítás helye: Oda nem szabad írni semmit!
8: Feltételek fül: Ne legyen pipa sehol!
9: Beállítások fül: Igény szerinti futtatás engedélyezése leállítás kényszerítése ha a futó feladat a kérelemre nem reagál-hoz pipa a többinél ne legyen pipa!
Új példány indításának kihagyása kiválaszt! Kész vagy! Mindig indulni fog a K10STAT a windowsal együtt csak ezekkel a beállításokkal hajlandó máshogy esélytelen. Megjegyzi a beállításaidat lehet alulfeszelni most már és tuningolni rendesen! -
Motaba78
addikt
válasz
Lacpac #20417 üzenetére
Vadernek c3as van az 95w-os cpu
lehetséges, hogy neked ment, de mivel neki csak 800-on ketyereg, mivel a bios szerintem fel sem ismerte rendesen a cpu-t.
Én olyan lappal nem kísérleteznék ami bios szinten nem támogatja legalább az alap cpu-t.
A tuning más kérdés vagy megy vagy nem, és ez elsősorban a deszkától függ. -
Crossfit007
senior tag
-
- = Zk = -
félisten
-
TeeBee73
veterán
válasz
Lacpac #14144 üzenetére
Eddig nekem csak a CoreTemp írta ki rendesen, mit is kap a proci valójában, az én lapom is félremér.
A MOD2-es hsz. végén ott a smiley, mint írtam, én is végigjártam a "hadak útját". nV chipes deszkában, necces' a tuning.
Én is Q8300-ról váltottam, az is vitte a 3.2GHz-et alapon, de ott vége volt. A jelenlegi cuccot is amennyire lehet, alulfeszelem, bőven elég mindenre. Ha nem lesz meg a 60FPS játékok alatt, majd kap még egy 5870-et CF-ben, és felrángatom a procit 4GHz-re. A hűtések már meg vannak hozzá.Addig viszont, nem látom értelmét, minek nyúzzam.
MOD: Még valami: Az első procim, amit "tuningoltam", (jumper 1-2-ről 2-3-ra) egy AMD 5x86/133MHz volt. Símán vitte a 160MHz-et, gyári hűtővel.Régi szép idők...
De ezt már lehet, hogy írtam. Ebben a korban előfordul. -
Speed®
titán
válasz
Lacpac #14132 üzenetére
Kizárt, hogy 3200hoz ennyi kelljen neki. Szerintem 1.3 alá mehetsz nyugodtan. Kezdd el csökkentgetni (NBvel együtt, nálam 4 modullal kell 1.25V..) 0.05Vos lépésekben ha van rá opció BIOSban, az energiatakarékosság menni fog eztán is, ha el nem kúrták Asrockék a BIOSt. De vannak nálam tapasztaltabb N68 tulajok, valaki igazítson ki.
-
TeeBee73
veterán
-
Lanchadan
csendes tag
válasz
Lacpac #13880 üzenetére
Köszi a válaszokat, alapból tényleg csak 1 helyen lehetett állítani a feszeket. Ha manualra álltam át, és NORMAL-t választottam, akkor a BIOS 1.4V-ot mondott, hogy be fog állítani. Ha a +- értékeket beállítottam, akkor meg kiírta az alapot, és a módosított értéket is. Ettől független több feszt adott a procira, pl. 1.30 helyett 1.34V-ot...
Kipróbálom a Ctrl+F1-et majd (munka után), de alapjában véve a probléma a következő:
-a proci nagyobb feszen megy auto beállításokkal, mint a megengedett max feszültsége
-durván melegszik, még terhelés nélkül is 38 fok, gyári hűtővel 43 fok, terhelés mellett meg...
-ha minden auto, és cool&quiet engedélyezve van BIOS-ban, akkor se hajlandó terhelés hiányában 1.52V alá menni a fesz. terhelés mellett persze feljebb tud menni 1.58V-ra...Azt nem tudom, hogy ez most garanciális probléma, vagy normál működés, nekem az elsőre tendál a dolog...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest