- One mobilszolgáltatások
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tökmindegy
senior tag
Én ezeknek a teszteknek nem nagyon hiszek már. Amit látok,az az ,hogy a sandy val ugyan az a játék ugyanazon videó kártyával ,ugyanannyi rammal jobban megy. Nekem aztán mutogathatnak táblázatot,amíg nem tapasztaltam addig én se hittem el.
De még egyszer mondom ,nekem aztán mindegyDe te fordítva nézted
A legmagasabb felbontásban bekapcsolt AA val kb egyforma.
Már a teszt szerint. -
TeeBee73
veterán
"en inkabb i5on gondolkodnek, sokkal jobb mint a phenom"...
Ezt cáfojla a PH! teszt. Ár/érték arányban még mindig a Phenom2 viszi a pálmát.
Játékok alatt meg jóformán csak a VGA teljesítménye számít.
MOD: Nem vitatom, hogy egy i5 gyorsabb, de ha 2FPS-el tud többet játékok alatt, viszont +~30k-t kell kifizetni alaplap/proci-ra, akkor miért is jobb? -
maxcooper
tag
Köszönöm a tanácsokat, de nem azzal van gond hogy nincs pénzem nagyobbra, hanem hogy nem akarok többet költeni rá.
Az integrált VGA-s megoldásokkal annyi a gond, hogy én most akarok játszani (fogalmazzunk inkább úgy hogy épp akkor amikor időm van) és nem akkor amikor majd veszek bele kártyát
Szóval beérem kisebb felbontással is, de nem adok 40k-t VGA-ért, nálam a 30k volt mindig az eszmei határ és megvoltam így is
Az a gond hogy mindig van olyan hogy "de még plusz 5k-ért még jobb" csak ezekkel simán meg lehet duplázni a rászánni kívánt összeget, így is az alap koncepciótól már majd egy 20-assal bentebb vagyok -
Speed®
titán
768as GTX460am van..láthatod, alig 5-10W eltérés van köztük. Alulfeszelve meg..
A 4magosított procim totál ugyanaz, mint a tiéd, Deneb C3, 6MB L3mal, 1.35VID.
Ha neked 1.4 a VID, még a tiéd fogyaszt többet, de azonos feszen ugyanannyit..Egyébként lemértem, 1.4Val terhelve 229W, belőve 1.224re 182W Prime95 alatt..
Tehát ha mindent alapon hagysz a BIOSban, bő 50W fogyasztás megy kárba :S -
Speed®
titán
Nem bírtam magammal
Most hirtelen csak a 24/7 beállítást néztem, nem állítgatok, majd holnap.
X2 555BE @ X4 B55 @ 3.6GHz/1.3V, GTX460 @ GLH/0.950V feszekkel:Idle 110W, net (ff4) 150W, P95 210W, P95+fánk 360W..konnektorból
82%al (tápom hatásfoka) számolva azt jelenti, mind szorozható 0,.82vel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UHD filmek lejátszása
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 3D nyomtatás
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest