- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crossfit007
senior tag
válasz
Jimmy8 #15704 üzenetére
Az a fura, valamiért BIOS-ban csak 19-ig engedi emelni a proci szorzóját.
Így, hogy RAM-ok most 800MHz helyett 950MHz-en járnak, gyorsultak a betöltések szemmel láthatólag.
HT Linket emelve nem vettem észre semmilyen teljesítménynövekedést sem.
Viszont ez a szorzó dolog érdekel engem is, miért csak 19-ig engedi a BIOS...
Holott a proci szorzómaximuma x31.5. -
Wukiwo
senior tag
válasz
Jimmy8 #15503 üzenetére
battlefield alatt nagyon látványos az fps növekedés.
A többi alatt elhanyagolgató egyenlőre valóban
Igen,drágább és nem is kicsit hiszen majd egy évet spóroltam a gépre és az is igaz ,hogy mikor AMD-m volt akkor sem volt konkrét gondom semmivel csak tudod mikor hazaviszed a cuccot és összerakod végre azt érzed,hogy úgy megy minden ahogy akartadNem vigyorog az arcodba egy kék ,hogy neki bf2 alatt u.azzal a VGA-val jóval több fps-e van ..Te meg magadban azért morfondírozol,hogy miért van ez hiszen most vetted a zsír új géped...Természetesen jó alternatíva az AMD is!
-
Wukiwo
senior tag
válasz
Jimmy8 #15497 üzenetére
Nem dolgozok a géppel,szimplán játszok időnként és lecseréltem az AMD-t egy I5-re.Tettem mert állandóan AMD-m volt és kíváncsi voltam mennyivel tud többet az Intel.Alapvetően nem érdekelt a fogyasztás csak az fps számok érdekeltek és a rendszer.Lehetnének hosszú monológok de a lényeg ,hogy amennyivel drágább annyival jobb is hidd el! A félre értések elkerülése végett egy szaros szobafestő vagyok aki minden forintért meg dolgozik keményen .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest