- One mobilszolgáltatások
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
Új hozzászólás Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
Ezekkel a játék meg 3d mark tesztekkel én nem merném semmire se azt mondani hogy stabil, és nem fog később fagyni, és munka, akármi elveszni miatta, mert akkor meg majd csapod az asztalt mérgedbe, és akkor más lesz a hülyeség.
Mondom volt többször olyan eset hogy közel 3 óra LinX elésnél lett fail a teszt.
1-2 óra LinX es vagy Prime os teszt pedig a nulla értelem kategória. Ahogy az az előbb ki is derült ahogy a kolléga írta, hogy arra ért be a szobába, hogy lehalt a rendszer. Amire te azt mondtad hogy mehet 24/7 re. Ebből lesz az olyan tuningos gép ami stabil pár napot, aztán elcseszi a videó kódolást meg a tömörítést, meg össze vissza befagy hetente egyszer egyszer egy játékba, és több bosszúságot okoz mint örömet.
Az meg hogy hány kör fut le, az meg megint A hülyeség kategória mert a körök lefutási ideje függ attól hogy mennyi ramod van, mekkorára van beállítva egy kör, és milyen gyors a gép.
Ha valaki 125 wattos processzor vesz, ne sírjon az 50 kilówattóra per forinton.. ha egyszer ki van tesztelve normálisan, ami nem kerül áramból se többe egy két gombóc fagyinál, és akkor legalább már lehet bízni a gépbe.Nem vagyok a félmegoldások híve, és nehezen kötök kompromisszumot.
-
N_A_S
veterán
50$, 10 a lefogató és 40 a posta. de én havertól kaptam az amd-s lefogatót, lényegében ez az Ő volt gépe egy az egybe. az 5970 is az övé. szerelném össze az új konfját csak nem jött meg az alaplap tudjuk kitől, egyébként ezért nem írtam még értékelést a 26k-ról se, mert nem volt mibe tesztelnem. már tegnap itt kellet volna hogy legyen.
-
N_A_S
veterán
az 5k-s "H50"-el, 2 x GELID SilentPWM 1500RPM-en
ph2 965 3800mhz 1.45V max58C
-
N_A_S
veterán
CPU/NB-t 1.25V-ra raktam, többi ahogy írtad, viszont csak 1.45V-al jött be a windows, LLC-t itt nem találtam, lehetne nem ártana egy BIOS frissítés, vagy LLC csak intelnél van?
minden feszültség normálon a dram, cpu, és cpu/nb-t leszámítva. NB-t nem kell feszelni ekkora órajel mellett, mert ramból is 4 modul van benn jelenleg?
-
-
LiPi006
tag
-
seederking
őstag
Nos egy faldöngetésre benevezek
Most nézem képeken és leesett,hogy rosz irányba raktam a hűtőt.Mert a 12cm-s ventivel szemben van a cpu ventije és így pont hogy elszívja a levegőt előle a meleget pedig a házba fújja.Akkor most újra pasztázom és megfordítom.(nézzétek el nekem második gép amit összeraktam magamnak)Mentségemre szóljon,hogy minden működött elsőre.
Nos a fesszel kapcsolatban,írtátok hogy vegyem 1.4ről 1.35re.Akkor ezt most tegyem meg ha húzom vagy csak a melegedés miatt írtátok?Még valami.milyen pasztát vegyek?Mert olvastam hogy van szilikonos meg ilyen olyan.Ajánlanátok valamit vagy esetleg lenne megvételre valakinek?
-
-
HERR Z
veterán
igazából karcos hogy pedig e körül lesz gond, mert vagy nitróval, vagy szánt szándékkal tudnád megöldni(illetve táp/lap elviszi)
állísd be manuálisan a feszeketseederking: ne %-al tuningolj, álísd be manuálisan az fsb-t vagy csak szorzót, akkor valószínüleg megmarad a cnq is....62 foknál pedig elvileg resetel a procc, szal inkább kisebbet adj meg
-
---Lasali---
Közösségépítő
-
---Lasali---
Közösségépítő
-
Alister71
nagyúr
Igaz, nekem csak 6850 van mellette, de az szinte semmit nem gyorsult 3.7-ről 4.0-ra húzva. 3.2 és 3.7 között sok a gyorsulás, de felette szinte semmit nem hoz. 7850 és társainál, már lehet, hogy más a helyzet, ki kell tesztelni. de az biztos, hogy full hd-ban 1-2 fps miatt felesleges feszelni a procit.
-
sToOrm01umbb
csendes tag
-
-
Omli85
őstag
Nekem ugyan 960T-m van unlockolva X6-ra de 4.0GHz felett kéri a feszt rendesen.
Ezeket a V értékeket lejjebb nem tudom vinni mert akkor már nem stabil.
3.6 GHz 1.300V
4.0 GHz 1,450VEzeket az értékeket csak "sebtében" teszteltem nemrég így még stabil volt a technika lehet, hogy minimálisan lehet rajta finomítani de nem valószínű.
4,1 GHz 1,475V
4.2 GHz 1,500VSzóval 4.0GHz közelében kell neki az 1.4V környéke ez teljesen "normális"
OFF
HERR Z ha szabad kérdezni miért adod el a 7850-et ?
ON -
Gyufaaa
veterán
Kérdőre vonhatsz, de ez nem jelent semmit. Csodát akkor sem kell tőle várni. 4Ghz-ről beszélünk! Először magas fesszel menjen stabilan, majd ha ez megtörtént, lehet csökkenteni a feszültséget.
Ha ragaszkodsz a feszültségedhel, akkor próbáld meg a ref. clock tuningot. Olykor jobban mennek, mint magas szorzóval. -
desert_camo
tag
CPU-Z szerint állítgatás nélkül a Core Voltage: 1.248 V. Ez még kisebb, mint 1.25V, jó helyen nézem én ezt?
(Prime95 futás közben) Everest szerint CPU ventilátor 63(!) RPM. Ez miért lehet? Hol rossz az érzékelő? Vagy csak ennyit ér az everest?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SONY LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Hálózati / IP kamera
- Zyxel NAS326
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- UHD filmek lejátszása
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest