- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
miresz
veterán
Ilyennel még nem találkoztam,gondoltam megosztom veletek. Az asszony gépében egy Athlon II X3 450 van 4 magosítva.Tegnap elindítottam a gépét,és egy kis üzenet fogadott hogy új eszköz telepítve,AMD Engineering Sample telepítve újraindítást igényel. Csak nézetem,hogy ez meg mi?
Persze azt tudtam,hogy az (ES) mit jelent. Újraindítottam a gépet indítotam egy CPU-Z-t és ez a kép fogadott:
Újraindítottam és a Biosban ez a kép fogadott:
Na hát én ilyennel még nem találkoztam. A proci beállt 1600Mhz-ra 3200Mhz helyett,és a proci típusára azt írja,hogy Engineering Sample. Eddig flottul működött mind a 4 mag,(mondjuk most is jól megy,és akkor is jól ment mikor ez a jelenség volt),Ismét újra indítottam alapra állítottam mindent,és ismét újraindítottam,majd újra unlockoltam a procit,és most ismét Phenom II X4 B50-ként működik. Csak érdekesség képp osztottam meg ha valakit érdekel,mert én ilyennel,még nem találkoztam,pedig egy pár procit unlockoltam már. -
miresz
veterán
Egy gyors kérdés.Hülyén fog hangozni.Egy Athlon 620 tud 3Gb memóriát dual chanel-ben kezelni?
-
miresz
veterán
Na ezen majdnem besz@rtam
Mi jöhet még?Én már elő vettem a kereszteket meg a fokhagymát........
-
miresz
veterán
válasz
Csiborbogár #13817 üzenetére
Pluszz vegyél mellé egy füldugót mert qurva hangos terhelés alatt.
-
miresz
veterán
Hát az első szériás Phenomok nem igazán voltak tuning bajnokok.
Jobb esetben ki lehet belőle hozni 2.8-esetleg 3.0Ghz-et de akkor már agyon van feszelve+melegszik mint az állat és instabil. A nagy átlag a max 2.5-2.6Ghz,de annak sem sok értelme van.(melegszik+ nem hoz akkora gyorsulást)
-
miresz
veterán
Bocs ez nem ide tartozik de hátha valaki tud nekem segíteni mert már meg őrjít!
BIZTONSÁGI BEÁLLÍTÁSOK ELŐKÉSZÍTÉSE...ez rögtön a boot után jelentkezik mikor feláll az asztal és semmire nem reagál a gép kb 1 percig csak a Ctrl+alt+ delete és ott írja ezt! Ez mi a faxom? És legfőképp hogy a faxba lehet kikapcsolni? Eddig nem csinált nekem ilyet. A windowsba ki van kapcsolva a biztonsági mentés és visszaállítás. Előre is köszi!
-
miresz
veterán
válasz
darál0w #12307 üzenetére
Ahogy írtam az Asus-al már én is beszívtam (M4A88TD-V EVO/USB3) ahogy mondod újonan dobozból kivéve sz@r volt! Ment vissza garba! Csak macera! Azt nem tudom,hogy hogy engedhetnek meg ilyen minőségi hibát "neves" gyártó mint az Asus!?
(#12308) Tomko78 : Ki volt a gyártó a 9800GTX.nél?
-
miresz
veterán
válasz
Tomko78 #12305 üzenetére
Hát,kinek hogy! Én csak saját tapasztalatokat tudok mondani,de ami gépeket hoznak hozzám javítani,azokban százalékossan több a hibás MSI lap mint más gyártóktól származók.Lásd múlthét: MSI K9A2-NEO-F Ez is még garis hibás lap volt! Persze minden gyártóban vannak ilyenek! Szívtam meg már zsír új bontatlan gyári hibás ASUS-al is!
-
miresz
veterán
válasz
agemate #12298 üzenetére
Szerintem ha lehet ne MSI-t kérj!
Apropó! Találkozott már valaki olyan esettel (win7) hogy közvetlenül indítás után kb 1 percig semmit nem lehet csinálni mert semmire sem resgál a rendszer,csak a ctrl/alt/delete-re akkor is azt írja ki hogy biztonsági beállítások előkészítése Ez mi a sz@rom? Semmit sem állítottam át be került az új lapom,újra telepítettem és azóta ez megy! Ez mi ez,és legfőképp hogy a faxba tudom kikapcsolni?
-
miresz
veterán
válasz
Gyufaaa #12293 üzenetére
Szerintem lap lesz,meglátjátok! Ha proci lenne akkor szerintem (tapasztalat) akkor a ventillátorok attól még pörögnének! Nemrég hoztak javítani egy MSI K9A2_neo ill. phenom x3 8650-nel felvértezett gépet és a proci volt besz@rva de a ventik azok pörögtek ezerrel! Aztán lehet hogy minden gépnél máshogy jön ki a hiba!
Minden esetre 1 pont a lapra!
-
miresz
veterán
B.U.É.K! Mindenkinek! Ma már nem leszek beszámítható!
(#12182) Gyufaaa: Nem gyenge!
Jó kis cumónak tűnik!
-
-
miresz
veterán
válasz
bAndezaNNN #12139 üzenetére
"vettem egy ien procit" milyet?
-
miresz
veterán
válasz
killer1203 #12123 üzenetére
Asus m4a785tdv-evo lap és 1.47-en.
(#12124) darál0w: egyenlőre csak szorzót.
-
miresz
veterán
Muhaahaa!
Jól teljesít az új lapban a965BE!
-
miresz
veterán
válasz
ilovedigweed #12018 üzenetére
Jó kis lap! Jó áron!
(#12020) Prison85: Szerintem 955. Mert mi van ha nem sikerül az unlock,és "csak" 2 vagy 3 magos marad? Egyébként semmi(ha sikerül)különbség max annyi ,hogy nem fogod látni a maghőmérsékleteket,csak a kupakét.
-
miresz
veterán
válasz
ilovedigweed #12010 üzenetére
Gigabyte GA-MA770-UD3 DDR2-es No igp!
De ha már mindenképp N vidia akkor: Asus M4N75TD ezzel tuti jobban jársz,de itt ramokat kell cserélned!
-
miresz
veterán
válasz
replay007 #12004 üzenetére
Ez a freezered? Scythe Zipang
-
miresz
veterán
válasz
killer1203 #11961 üzenetére
Ez a lap? ASRock 870 Extreme3? Ez is faxa!
Vagy ez:
Asus M4A87TD alaplapDe ez sem rossz(attól függetlenül,hogy nem vagyok oda a giga lapokért) : Gigabyte GA-MA770T-UD3
finest :
LOL!!!!!!!
Eddig nekem sem tűnt fel! De most,hogy mondjátok lehet hogy én is rendelek valamit az asszonynak!
-
miresz
veterán
válasz
killer1203 #11938 üzenetére
Szerintem ez jobb konfig lenne,ha beleszólhatok!:
Alaplap:Asrock 880G Extreme3=olcsóbb mint a giga jobb chippel,jobb hűtéssel,+ van rajt IGP.
Processzor:Egyértelműen 955BE! Vagy ha Kísérletezni akarsz magok bekapcsolásával akkor 550BE,555BE,560BE.(ha sikerül akkor olcsóbban jössz ki,de lutri)
Memória: Kingmaxot ne vegyél mert szerintem sz@r! Ez viszont faxa! Meg az ára is faxa: Kb 14000Huf a kitt!!!
Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu EditionMemó:[ITT]
Alaplap:ITT
Proci:ITT
Bár a proci nem itt a legolcsóbb! Ja és Freezert vegyél a procira mert szar a gyári.Főleg tuninghoz!
-
miresz
veterán
válasz
-Solt- #11930 üzenetére
Én is hasonló dilemmában vagyok ill. voltam! Én az Asrockot választom! Engem a több hűtés a lapon, meg a tesztek győztek meg amit olvastam róla.Féltem az Asrocktól én is mert régebben nem éppen a legjobbak közé tartoztak,de ahol csak olvastam róla mindenhol jót írtak!Úgyhogy meg győztek! Meglátjuk!
-
miresz
veterán
válasz
Tomko78 #11914 üzenetére
Tuti,hogy a BIOS-ban van valami geb@sz! Ha minden faxa csak a Proci ventillátor pörög ezerrel akkor ott beállítás szerintem!De amúgy a gyári freezer egy rakat sz@r! Alapon még elviselhető de terhelés alatt már felszáll!
(#11918) Tomko78
A kupakhő tutkó hogy rosszul mér ha csak nem az északi sarkon laksz!
-
miresz
veterán
válasz
cettlee #11740 üzenetére
Az Asrock AM2 ill.AM2+-ba szar volt,de most az AM3-as lapjaik qurva faxán sikerültek. Sok gépet raktam össze mostanában Asrockal,eddig mind hibátlan! "kop-kop" Faxa a bios-a is sok beállítási lehetőséggel! Az Asrock annyira kinőtte magát hogy tavaly kivált az Asus-tól,és most már teljesen külön cég.Szerintem jók az asrock lapok! Persze csak AMD-ről tudok nyilatkozni mert Intellel csak ritkán vagy egyáltalán nem foglalkozom,mert rohadt drága.
-
miresz
veterán
válasz
Szabikaa20 #11714 üzenetére
Nekem 3.8-ig stabil primmal.5.2V-on! Megy 4,ill.4.2 Ghz-t is de már nem stabil,prime alatt elhasal.Egyébként lehet hogy van valami abban amit mondasz az Asus-al kapcsolatban,mert az én procim Gigabyte 785-ös lapban 4Ghz-n is stabil,primmal is, igaz ott is 5.2V-on.Nah de mindegy,nekem elég bőven a 3.8Mhz. Még nem találkoztam semmivel ami nem futott volna el.
-
miresz
veterán
válasz
Lézerparaszt #9430 üzenetére
Akkor passz!
-
miresz
veterán
válasz
Lézerparaszt #9422 üzenetére
Nincs kitöltve az adatlapod így nehéz segíteni! Milyen lapod van?
Bios frissítés mikor volt? -
miresz
veterán
válasz
Lézerparaszt #9419 üzenetére
Jobb gomb,illesztő program frissítése!
-
miresz
veterán
válasz
zolimaster19 #9387 üzenetére
A P1.30-as bios támogatja ezt a procit! De ez a te topicod:
-
miresz
veterán
válasz
zolimaster19 #9384 üzenetére
Pontossan milyen az az asrock lap?Mert azért van 1-2 féle belőle!
De nagy a valószínűsége,hogy Bios update kell neki.
-
miresz
veterán
válasz
JoolsNOS #9245 üzenetére
Szerintem a memóriákat hagyd a mostani időzítéséken ha stabil így,fesz emeléssel pedíg ahogy az előbb írtam 1.4-ig elmehetsz. De ezt próbálgatni kel mert minden lap és proci más,lehet hogy csak eddíg húzható mint amedíg most húztad,de lehet,hogy jobban ez proci függő. 2 egyforma proci nincs.
-
miresz
veterán
válasz
apollo12 #9239 üzenetére
1.48v-on 4600Mhz.-n elindul (tehát bootol mint írtam) de még nem próbáltam vele semmit így és szerinetem nem lesz stabil.Egyenlőre eddig jutottam. Ahogy időm engedi folytatom a kísérletezést.
JoolsNOS
álad nehezebb a helyzet mert nem BE a procid tehát több mindenre kell figyelned ram,ht,nb, ahogy írtad és nem biztos,hogy a proci nem bírja de szerintem 1.4-1.45-ig elmehetsz. (egyébbként olyan lapban mint a tied,Gigabyte MA770-UD3 ,ment át a kezemen ilyen az én 965 Be-m sem emelhető addíg mint a a mostaniban,számomra érthetetlen hogy miért?!
-
miresz
veterán
válasz
enormous #9227 üzenetére
965 BE alap feszültségen csupán szorzó emeléssel 3800Mhz-ig volt stabil nálam Asus 785 chippes lapban ,Xigmatek dark knight freezerel.Alapon 31C' terhelésen (prime 95) max60 C' (de rohadt meleg van a szobában) . Fesz emeléssel 4600Mhz-ig próbáltam. de a primot nem engedtem még rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest