- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
HERR Z
veterán
nyáron fejlesztettem giga 770-ud3 +8gb ddr2-ról pont azért hogy majd egy fx 83x0 menjen bele ha azok stabilan hozzák 1.3V körül a 4.5-4.6Ghz-et....illetve elvileg idénre van még tervben egy új rev. igazából van időm azt megvárni, valszeg tuningban úgyis javulást hoz majd. A kis phenomom meg már nem lesz olcsóbb szal ráérek a vétellel, bukásom már nem lesz vele. De pl ha a 7870 hirtelen nagyot kezd esni árban , akkor azért adom majd el, hogy azt ne nálam tegye meg
-
seederking
őstag
1.145V az NB fesz és ebből a pasztából használtam egy borsónyít,próbálva eloszlatni az egész felületen.
Ezt a pasztát ajánlották a boltban,,ismeri esetleg valaki vagy van véleménye róla?
Köszönöm. -
Alister71
nagyúr
Én az első nagyolásnál csak 5 kört futtatok, veszem lefele lassan a feszt. Ha megvan a nagyolás, jön a finomítás, NB fesz, ram időzítés, stb. Ilyenkor futtatok egy 20 körös linx-et, vagy 1 óra Prime-ot. Ha ez is lement hiba nélkül akkor jön a 24/7-es teszt, a mindennapi használattal.
-
Alister71
nagyúr
Minden nap megy a gép, a gyerek is szokott játszani és én is. Még sosem állt le semmilyen hibával egyik játék vagy program, vagy film, vagy böngésző alatt sem. Szoktam futtatni IBT-t, Linx-et is, de leginkább csak a hőfokokat nézem velük.
1.275 volt van beállítva a biosban a 3.6-hoz, 1.250-ön leállt az IBT hibával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest