- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgranc
aktív tag
válasz
miresz #21713 üzenetére
Egy két éves hozzászólásra reagálok: miresz futott ebbe bele egy overclockolt processzorral. Én viszont még Oliverdától vettem egy valódi négymagos 965 BE-t (GPU-limit miatt soha nem volt túlhajtva sem). Ma WoT közben gyanúsan alacsony volt az FPS, természetesen azt hittem azonnal, hogy kezd tönkremenni a videokártya, muszáj lesz végre újat venni, viszont ahogy vizsgálgattam a beállításokat, észrevettem hogy a CPU működik nagyon alacsony sebességen, sőt valaki ki is cserélte tegnap óta:
A gép újraindítása nem segített, egy BIOS resetet nyomtam, az hozta rendbe:
/r.
-
apollo12
veterán
-
kayman
senior tag
válasz
miresz #21708 üzenetére
Phenom II X4 920
[M4A3000E] gépbe tenném.
-
endruboy1
senior tag
válasz
miresz #21633 üzenetére
Uh, ez már 10k. Áh ennyit nekem nem ér. És a 64 PRO azért bőven elég lenne alap órajelhez meg esetleg enyhe tuninghoz, mondjuk akkor nem 4GHz hanem az alattihoz, nem? A hivatalos honlapján 150W hűtő kapacitást írnak, az nem olyan rossz, nem?
-
endruboy1
senior tag
válasz
miresz #21631 üzenetére
Ok, akkor egy ilyen ARCTIC COOLING Freezer 64 PRO már jóság? Vagy láttam aprón EKL Cold Towert, az is jó lenne? Mondjuk az Arctic jobban tetszik mert állítható a venti iránya ahogy látom. Ennél olcsóbban van még esetleg valami ami használható? Mert ezt a 64-et már kicsit sokallom.
-
Romvr
őstag
válasz
miresz #13791 üzenetére
Szerintem ez lesz, mert szimpatikus amit olvastam róla, meg a kinézete is jó nagy
És biztosan halkabb is mint a gyári AMD, legalább is remélem. Mivel a fő szempont nálam most a csendesség, csak aztán a hűtési kapacitás.Bár gondolom ha szerelek még 4db 12-14cm-es ultracsendes ventit a házba akkor a hőszállítással sem lesz probléma
Köszönöm a segítséget mindenkitől!
-
Soni84
tag
-
Soni84
tag
válasz
miresz #12816 üzenetére
http://www.dabs.com/products/asus-m4a78lt-m-le--amd-760g--am3--2ddr3--onboard-dsub--pci-ex16--raid--6-chhd-sound--matx-694D.html
Asus M4A78LT-M-LE
Minden restartnál kiírja, hogy nem supportálja a procit. Frissítettem a biost, de ahogy láttam az asus oldalán csak a 90W-os 955-öst szereti a lap...
Prime95-et 11.tesztnél hagytam abba warning és error nélkül, ill. Unigine heaven-el is eljátszottam nem tudom ez mennyit számít(tudom ez grafikus kártyára van). Húzva nincs a proci, minden simán megy egyébként. Csak kíváncsi lennék, hogy 95W-ig meddig bírnám felhúzni a procit, vagy a tűzzel játszok?
-
agemate
addikt
válasz
miresz #12319 üzenetére
Én meg mindig azt részesítem előnyben, ami aktuálisan a legjobb ár/érték arányban van, ezért vettem tavaly a 955-öt és most ősszel a GTX460-at, előtte HD4850 volt. Előző procim pl Intel Pentium D 925 volt, amikor vettem, 5-6 éve, az volt a legjobb vétel 20k-ért.
Most pl nem veszek újra MSI lapot, de Gigabyte-ot sem, de nem azért mert megszívtam velük (a Gigával pl nem volt gond), hanem azért, mert ki akarok próbálni az ASRock-ot vagy az Asus-t.
-
-
Tomko78
őstag
-
kop8
őstag
válasz
miresz #12206 üzenetére
Nem, Így vettem herr z-től it a ph-n jó áron, elég jól tuningolható válogatott proci volt, vagyis még a gépben van, de elvileg már megvették!
De most újra 4magos procit akarok, olyat ami 4200-at megy levegővel, ha találok
12205) killer1203
Szoktak lenni jó B55-ök overnél és herr z-nél de nehéz beszerezni egy jó példányt, és ami jól megy annak közel van az ára a rendes 955Be-hez!
-
killer1203
senior tag
-
JoolsNOS
veterán
Most rohadt drága a ram az a baj. Ismerősöm meg gyakorlatilag nincs akinek hasonló gépe lenne. Bár mint mondtam amióta 4 giga van benne, semmi instabilítást nem érzékelek. Hacsak nem a tegnapi húzást említem.
És amúgy milyen időzítésre állítsam szerintetek. Illetve a 235 körüli fsb mellé mennyi feszt adjak. A 228 1.3on tökéletesen stabil. A 235öt max 1.375ön néztem. Ott fagyott a mark pár mp után. -
-
-
gabi133
aktív tag
1: Alap beállítások mellett is előjönnek a hibák.
2: Elvileg tutira 4 magosítható, mert itt vettem PH!-n HERR Z-től, és kimondottan B50T-t kértem.Más.: Haverom azt mondta, hogy a WinXP csak 2 magot tud kezelni. Szerintem ez hülyeség, de azért kíváncsi lennék ti mit mondtok rá.
-
-
Zoli-206
senior tag
Hello,
Scythe Mugen2 Rev. B. hűtőm van és Arctic MX-3 hővezető paszta.
Szerintem a hűtőd gyenge egy picit, vagy a ház szellőzése de ebben a topikban utánna tudsz olvasni: Link
szerk: egyébként visszateszem autora a cuccot, mert ha kikapcsolom az auto voltage-t és az autó szorzó állítást akkor nem müxik a C&Q :S
-
eszakas
őstag
Szerintem a direkt taninglapokra raktak ilyet, meg cf vagy sli-s lapokra oda kell a nafta minden részbe. Gondold el ha az én lapomba belerakok cf-be két 5850 meg egy 140w procit és elkezdem húzni az egészet. /mert ez erre van kitalálva és lehet/ Azt az energia mennyiséget valahogy bele kel pumpolni a lapba úgy hogy ne melegedjenek túl a csatlakozók azt csak úgy lehet ha több vagy vastagabb vezetéken adom be. A vastag az kidudorodna a lapból.
-
beta
aktív tag
szerencsere nem nalam keszult a kep
ha normal hasznalat alatt azt erted, hogy webezel meg zenet hallgatsz, akkor alairom nem lesz semmi gondod. Azt erdemes vegiggondolni, hogy 20-30A is lehet azon a csatin egy 140w procival, es akkor meg nem is volt huzva... erdemes kockaztatni egy kontakthibat, vagy egy felresikerult forrasztast?
-
Acheron
őstag
Az első rész OK, a kérdés pont az, hogy kb mikorra szórják ki (tapasztalat)? Egy webshopban vélhetően gyorsabban cserélődnek a készletek, egy kiskereskedelmi boltban viszont meg lehet nézni az árut (látható, hogy új stepping -e, avagy nem) Esetleg a PH -s kereskedőkkel volt már valakinek ilyen jellegű üzlete?
Az ára nemigen fog változni a C2 -höz képest, a listaára ugyanaz, a kereskedő pedig a típust adja, nem a steppinget. Reméljük trendel lefelé továbbra is.
A Ph II 955 BE kérdésre eseteg valaki? Lesz/van ilyen típus C3 steppingel, vagy csak a 965 lesz szorzózár mentes?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 13 Mini 128GB Bontatlan! ÚJ! Független! 12 hó jótállás!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest