- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ger_man
senior tag
válasz
Desmond74 #23447 üzenetére
Az első X4 65nm Phenom (I) -esekkel jöttek ki az X3-asok is, amit nem azért történt mert gyártottak új lapkákat, hanem mert volt olyan X4-es lapka, amiben nem indultak be, vagy nem voltak stabilak, így letiltották a hibás magot, de így még piacra tudtak dobni.
Aztán hasonló helyzet állt elő PII-nél is... bolondok lettek volna új lapot gyártani, tervezni, gépsorokat előállítani, ha megtehetik, hogy letiltják a magokat, és úgymond, marketing, és megkülönböztetési okokból adnak neki egy új nevet.
-
Gerisz
addikt
válasz
Desmond74 #23437 üzenetére
Nem kellene itt árulnod a hozzáértésed, ha a legtöbb dologhoz fogalmad sincs.
Pont nem HERR Z-et kellene leszólni. Kicsit többet látott mint te valaha fogsz.Már azért is kérdéses a hozzáértés, mert az 560 is egy Deneb magos processzor!
De biztos tudsz te jókat is mondani, csak eddig ez itt nem sikerült.
Aki hozzád fordul privátban annak ne hülyeségeket mondj azért.ui: nekem nem kell privátot küldened, le vagy tiltva.
Bocs!
A feszültségben van némi igazad, a legtöbbnek már 1,45V-is kevés a 4Ghz-hez. Pl az enyémet nem is lehet fölötte stabilizálni, de szerencsére vannak kivételek. -
Apollo_21
addikt
válasz
Desmond74 #23434 üzenetére
Holnap dobok Bios..általam piszkált "jelenleg" mükődő értékekről képeket..Aztán meglátjuk szerinted mit nem kellett volna nyomkorászni
Hozzátartozik a dologhoz hogy vagy auto beállítás van a lapomon a biosba vagy a gyárinál 1tizeddel kisebb vagy nagyobb érték..olyan h manual a feszeknél nincsDe majd privát.
És köszi. -
HERR Z
veterán
-
Gerisz
addikt
válasz
Desmond74 #23317 üzenetére
Ha teheted próbáld ki amiről szó volt vagy kérj meg valakit mutassa meg. Ennek aztán semmi értelme amit itt harcolsz a hülyeségedért. Kérezd meg az alaplap gyártókat, hogy hogyan csinálják, mert azt nem tudom (neked kellene tudni mint Számítástechnikai műszerésznek), de működik az tuti. Én Örömmel használom, te meg csak rinyálj!
-
pepusos
senior tag
válasz
Desmond74 #23319 üzenetére
Nem kell vissza olvasnom, folyamatosan követem a topikot. Szerintem sem volt igazad, vagyis részben volt igazad, vagyis 2010ben igazad lett volna, de ma már nincs. Mindegy.
Egyébként én is itt kezdtem a "pályafutásom", és nagyon sokat tanultam a fórumnak köszönhetően. Hiányozna ha nem lenne.
Szerk: szerintem sem erre való a privát...
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
Desmond74 #23276 üzenetére
Ember, nem kellenek példák, a tények megértésére lenne szükség részedről.
Azzal, hogy három pines csatlakozót dugsz egy négy pines aljzatba, megszűnik az impulzusszélesség-moduláción - közismertebben: PWM - alapuló fordulatszámszabályozás lehetősége. Ezért ilyenkor - ha van rá lehetőség - a biosban a feszültségváltozáson alapuló fordulatszámszabályozásra kell áttérni, ez Voltage néven szokott futni.
Ezen van valami vitatkoznivaló? -
Gerisz
addikt
válasz
Ne már!
Ne kezdjünk el személyeskedni mert nincs jó vége soha.
Attól, hogy ez le van írva még nem így van. Megoldották, hogy ne így legyen egyes alaplap gyártók. Azt hogy hogyan meg neked kellene megmondanod nekünk mint Számítástechnikai műszerésznek. Vagy ez miért lehetetlen?
Gigabyte manual:
CPU Fan Control Mode
Auto Lets the BIOS automatically detect the type of CPU fan installed and sets the optimal CPU
fan control mode. (Default)
Voltage Sets Voltage mode for a 3-pin CPU fan.
PWM Sets PWM mode for a 4-pin CPU fan. -
lsc
nagyúr
válasz
Itt nem egy cikkről írtunk, tapasztalat, ami nálad nem kicsit hiányos. Utoljára, giga többsége szabályozza a 3 tűs ventit is, ph cikk ide vagy oda, Te meg csak idegen tollakkal próbálsz villogni, de ezek szerint csak erre telik. A "zinterneten" nagyobb hülyeségeket is írnak. Ráadásul 3 éves a cikk.
Ja és utálom ha privátban zaklatnak, ami nem erre van.
-
-
lee56
őstag
válasz
Desmond74 #23084 üzenetére
Ezaz, és ha azt nézed mekkora a gyártástech hátrány, ahhoz képest elég szép eredményeket érnek el még így is, a fogyasztás már más kérdés, de rengetegen ezt is túldramatizálják, csak annyit látnak hogy 125 vs 77, aztán levonják a következtetést, pedig valós használat mellett azért már az is meglepő volna hogyha jópár év alatt behozná mondjuk egy i7 és egy FX között az árkülönbséget, ha csak a villanyszámlát nézzük..
-
vbbb
őstag
válasz
Desmond74 #23082 üzenetére
Feszültséget Auto-n hagytam, egyen amennyi jól esik neki.
Nem néztem meg mi a vége, ezt tudja stabilan elsőre és kész. A célom a 4000MHz volt, nem biztos, hogy nem olyan tuningos.
Egyébként nem melegszik egyáltalán, jó a hűtésem és a ház is szellőzik normálisan. Terheletlenül 40C és csak 1.478V-t fogyaszt.
IntelBurnTestV2-vel maximum 61C-ig melegszik úgy, hogy a gép a radiátor mellett van. A Tj.max 90C...szóval nem aggódok túlzottan. -
vbbb
őstag
válasz
Desmond74 #23062 üzenetére
Tényleg nem gond! Semmi megállapodás nem volt, fizetett PayPal-on én meg küldtem a CPU-t.
Ha látok rajta sérülést elfelejtheti a visszatérítést, ha működik akkor meg visszaadom a lóvét (posta levon) és feldobom még egyszer eBayre...de kiírom, hogy idióták kíméljenek és nincs visszatérítés.
De köszi azért.
-
vbbb
őstag
válasz
Desmond74 #23059 üzenetére
A mai világban minden tétel, a 100 Ft ugyan úgy mint 100 000 Ft. Mindenesetre tudom nélkülözni mert az én gépemből lett cserélve egy 965-re...de még az sem biztos, hogy hibás. Lehet csak a csávó egy hatalmas balfék.
Amúgy egy ram-párom is gyári gariba van ami ugyancsak 1-2 hét...türelmes vagyok szerencsére.(#23060) Alexander66
Köszi az információt!
Eddig nem volt gond egy bolttal sem garanciális ügyintézés terén. Szerencsére itt eléggé vásárló központúság van és nem egy 'nevenincs' cégtől vettem a processzort sem.
-
lee56
őstag
válasz
Desmond74 #23051 üzenetére
Hééékás, nekem is Phenomom(2) van (még)
, lehet hogy az alaplap miatt, de elég volt csak a szorzót állítani a RAM-nál 1600-hoz, mint ahogy Lord Vader is írta.
Mindíg a második sorozat a nyerő, ez mondjuk, így csöppet túlzás, de tényleg szépeket javítanak másodjára
Ha gondolod be is ruházhatsz egy új FX-re, támogassuk az AMD-t, ugye, mert már azokból is van második.
Amúgy jó kijózanodást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest