- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Methionyl
senior tag
válasz
#81556480 #26491 üzenetére
Hello. Nálam egy 955@3,7Ghz megy 7850 2GB parossal es igen csak szépen megy. Textura normal a tobbi high , very high-on vannak. annyi hogy advanced-be nem állítottam semmit. Cpu 95-100%on teker szoval remekul kihasznalja az avg 35-60fps(FullHD) persze varosba forgalomba 200-al az autoval nappal 30fps meg megvan de 30ala nem droppol le es nincs mikro laggok. Meg persze 8 gb ram legyen meg
Legfrissebb patch van mindig mivel eredeti illetve legfrissebb vga driver is
Egy szó mint száz: igen szepen jatszhato
U.i.: Bocsánat az ékezetek miatt csak telefonrol vagyok -
Redneck
nagyúr
válasz
#81556480 #23299 üzenetére
Az merész
Mennyi feszkóval? Nekem tuti kéne legalább 1,4 a 3,9hez stabilan, de nem mertem rányomni, jó így 3,8-on. Annyi fps-t úgy sem hozna amennyire szükségem lenne hogy nyugodtan aludjak
Ahhoz jobb VGA kell!
Szerk:
3,9nél 1,375V-on random IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL üzenetet kaptam változó időközönként. Sajna a lapom csak nagy lépcsőkben engedi a lépegetést.Amúgy miért van az hogy nekem az OCCT 1,42V-ot ír 3825 Mhz-hez?
-
Desmond74
tag
válasz
#81556480 #23252 üzenetére
Ha kicsit konyítassz az elektronikához, ezt a cikket olvasd el: [link]
AMúgy meg az AMD gyári hőcsöves bordája nem rossz, ha megszabadítjuk a ventillátornak nevezett 6-7 cm-es lódarázstól, és teszünk rá egy 9 centis , PWM-es ventit, az enyém így néz ki:
Bocs, de be van építve a gép, nem tudom messzebbről fényképezni...
Egyébként erről a ventiről van szó:[link]
Kell némi PálmaTex a sarkaira, meg az se árt, ha a durván megmunkált réztalpat felpolírozzuk, hogy fésűlködni lehessen benne...
-
válasz
#81556480 #23249 üzenetére
A passzív dolgot is ki kell próbálnod úgy, hogy közben egy alkalmazás méri a hőfokot. Tálcára írva stb.. folyamatosan tudod követni. Szemre nagyon sovány a kis 9 cm-es ventijével...
Egy 12 cm ventis toronyhűtő, nagyobb blokkal és több hőcsővel (pl. amilyen nekem van adatlapomon)... na azt alapjáraton elvihetné passzívan talán... bár még nem próbáltam.... de nekem 700 alatti fordulaton megy alapjáraton.Egyébként 55-62 fokot ír pl a cpu-world adatbankja. De a biztonság kedvéért ne engedd tartósan 55 fok fölé.
-
-
Skimaster
senior tag
válasz
#81556480 #23245 üzenetére
Pontos típusszám alapján keress rá a neten,de ha 3-as,akkor az fix fordulaton megy....a 4. szál felelős a fordulatért.Hiába dugod rá a cpu tüskére,annak 4 van,a ventinek meg csak 3.Sima sys fan 3 tüskére is rádughatod,ott is fixen fog menni....ott 3 tüske és 3 lyuk.....nem sz....r,csak nem PWM-es.Ha nem ilyent akartál,akkor sz....r.De keress rá neten,hogy biztos legyen.....
Erről beszélünk?Mert ez PWM-es!
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
#81556480 #22874 üzenetére
Nekem épp egy hete volt ilyen gondom....:
idle-ben elkezdett valami féregprogram futni és qwára leterhelte a prockót mert egyfolytában 4ghz-en ketyegett aztán ha hozzáértem az egérhez akkor autómatikusan megállt a férgesse és megint lement 800Mhz-re....
Aztán ajánlották hogy töltsem le ezt...és bazz tényleg bevállt mert kiírtott 26 férget amit a híres-neves vírusírtók sem találtak meg és azóta nincs ilyen gondom.Gabrikovics:Nehogy lecseréld egy FX-re mert qwára megbánod........nekem volt Fx8120-de hidd el hogy egy rakás kaki az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest