- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- És egy Tecno Pova 7 Ultra 5G is felbukkant
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo_21
addikt
válasz
---Lasali--- #23001 üzenetére
IGen de ott V-core nak is "csak" 1,4et...ezért a kérdés...lehet itt szórakozni még 1,5felett? vagy hagyjam a fenébe
-
Gabrikovics
aktív tag
válasz
---Lasali--- #22970 üzenetére
Azért hullámzik mert az három egymást követő teszt ,és AIDA64-el monitorozom a proci hőmérségletet.
Az AIDA stresz teszt 2,12 perce fut a képen kevesebb feszültséggel a Prim már fél perc alatt kifagy
sajnos ennyit bír,azt hiszem maradok 3800MHz-en -
Lavidaloka
aktív tag
válasz
---Lasali--- #22970 üzenetére
Azért hullámzik mert a vrm miatt deszka leszabályozza a procit mert már túlságosan nagy a TDP...szóval inkább szerintem ne erőltesd. ...mert amúgy 65C a megengedett max felső határ.
Nah itt van a videó....Bár nem a legjobb minőség mert nem akakrtam most órákat várni a feltöltésre...de a lényeg látszik: FayCry3Akcó közben épp nekem jött egy leopárd.....
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
---Lasali--- #22758 üzenetére
Nah lefuttattam.....:bazzz ez 29 férget talált....utána restart és lám idle-ben marad végig 800MHz.....
-
persil
nagyúr
válasz
---Lasali--- #22564 üzenetére
Oké, én ezt elhiszem neked, de azt kijelenteni, hogy "márpedig, ha 200mhz-et húzok, akkor 1.5fps-sel gyorsabban megy a játék" az azért nem éppen helytálló. Eleve milyen játék ugye...
Esetleg "bizonyos esetekben igenis hozhat teljesítményjavulást" és akkor nincs, aki belekössön.
-
TeeBee73
veterán
válasz
---Lasali--- #22560 üzenetére
Nekem is kapott már többet a proci, de csak egy CPU-Z erejéig, aztán ment vissza minden alapra, alulfeszelve.
-
persil
nagyúr
válasz
---Lasali--- #22538 üzenetére
"Mi úgy emlékszünk hogy durván +200mhz +1.5 fps jelentett."
Milyen játék? Milyen felbontás? Milyen beállítások? Stb stb...
Bírom az ilyen kijelentéseket. -
BRIKLY
veterán
válasz
---Lasali--- #22558 üzenetére
Az enyém az 1.6V-ot is túlélte
persze léghűtéssel.
-
Motaba78
addikt
válasz
"Mi úgy emlékszünk hogy durván +200mhz +1.5 fps jelentett."
ha jól értem akkor, 800Mhz húzással kapsz +6fps-t, és a játék fut 50fps-es akkor 56 lesz.
HA igen akkor ez a plusz fogyasztás (mivel itt biztos feszt is emelni kell) meg, hogy jobban érzed magad tőle semmire nem elég.
-
SzutyokMatyi
tag
válasz
Szerintem Motaba78 arra gondolt hogy aki összedobott egy gépet és csak úgy eljátszogat annak teljesen mind1 pl. 1333-on vagy 1600-on megy a ram mert nem az számít annyira. Az néz szét inkább Bios-ban erre vonatkozólag akit idegesít hogy a pl. 67 fps-e lehetne NB állítással párral több. Ez a "kihajtás" is olyan ahány honlap, fórum annyi vélemény (hozzáértő vagy sem), úgyhogy inkább bedobom az új VGA-t a gépbe és hiszek a saját szememnek.
-
zuzu000
őstag
válasz
---Lasali--- #22533 üzenetére
Nem tudom, de elozo alaplappal, masik procival is ugyanez volt.
Amugy eleg hideg van a szobaba.
A magfeloldast birna a huto? 960T a proci. -
Alister71
nagyúr
válasz
---Lasali--- #22525 üzenetére
A gyári hűtőt sem olyan könnyű leszedni, mert a keret nem sok mozdítást enged. De arra talán elég, hogy le lehessen szedni a proci kitépése nélkül.
Én is téptem már ki párat, főleg mikor egy pár éves, még gyári pasztával szerelt hűtőt szedtem le, ami szinte már rá volt kövülve.
Leszedés előtt érdemes jól felmelegíteni a procit, mert akkor a paszta is meglágyul. -
lacam71
tag
válasz
---Lasali--- #22145 üzenetére
próbáltam 2600-at beállítani de Cmos reset lett a vége. de a 2400-ra sem volt semmi hatással ott is kiakadt.
E miatt akartam beállítani: [link] -
Redneck
nagyúr
válasz
---Lasali--- #22127 üzenetére
Igen, 3 év garancia van rá, de szeretem ha az alkatrészek kímélve vannak, ha nem muszáj nem melegítem őket. Kb 70 fok kézrátétellel.
(A 70-fokos teám bögréjével azonos volt érzetre, sajna hőmérőt senki nem tudott adni és jövő hónapig nem is tudok venni. Pár másodperc érintés után, nem esik jól az ujjaimnak). Bízom a giga mérnökeiben, pláne a japánokban akik a kondikat gyártjákCsak azért agyaltam ezen ennyit, mert megy ph-n a riogatás hogy jajj, kell rá hűtés... Persze én meg már nem akarok erre a gépre költeni
Szerk:
A Teát egy régi, laborból kért higanyos hőmérővel mértemMármint magát a teavizet, a teát nem pazarlom!
Tudom hogy faszság de kíváncsi voltam és elvan a gyerek ha játszik!Szerk:
Ja és terhelésen sem változott számottevően az alap állapothoz képest, tehát nem égetett vagy ilyesmi. Az alap D3-mon pedig nincs is rendes bordázás aztán mégis 3 év garral adjákJó éjt fórum!
-
Redneck
nagyúr
válasz
---Lasali--- #22125 üzenetére
ŐŐ értem! Nálam a tuningon kívül minden normal értékre van állítva a biosban. FSB-hez nem nyúltam, fix 200, ha autora teszem akkor 201,3 azt hiszem, bár 200nak írja.
-
Redneck
nagyúr
válasz
---Lasali--- #22123 üzenetére
Van bent egy 140-es bitfenix ami középen elölről hátra fúj, alul egy 120-as ami szintén ebbe az irányba küldi a fuvallatot. Hátul a proci magasságában pedig egy 8cm-es CoolerMaster szippantja kifelé az áramlatot ugyancsak terheléstől függően. Egyelőre a 2200-as alapfeszes NB-n nem változtatok, és az 1,375 is marad 3900-nak. A VGAnak adtam egy minimális plussz feszt és húztam még rajta, így már tényleg elég faszányos a BF3
-
Redneck
nagyúr
válasz
---Lasali--- #22121 üzenetére
Garanciára milyen hatással van? Vagy vigyem be a szervizbe, rakják fel ők?
-
törölt tag
válasz
---Lasali--- #22112 üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert sok alaplapon van bekötetlen érzékelőport, és az tipikusan stabil 70°C-ot mutat.
-
törölt tag
válasz
---Lasali--- #22107 üzenetére
A borda volt 70°C-os, vagy annyit írt rá minden diagnosztikai program?
-
477il4
tag
válasz
---Lasali--- #21996 üzenetére
az enyémnek is anyit ad a lap alapon...és c3...
-
BRIKLY
veterán
válasz
---Lasali--- #21994 üzenetére
Az enyémnek is 1.475V az alapfesz.. C3-as
-
pepusos
senior tag
válasz
---Lasali--- #21990 üzenetére
Nem ugrál állandóan még 60 fokra sem. Alapból 3,2 Ghz-en megy alapfesszel, csak akkor veszem fel ha játszom
-
Redneck
nagyúr
válasz
---Lasali--- #21973 üzenetére
A Black Edition processzoroknak nem az a lényege hogy csak szorzót kell csavarni, maximum feszültséget állítani hozzá? Vagy ezt az olyan parasztoknak találták ki akik CPUanalfabéták mint én?
Szeretnék egy 7850-et pár hónapon belül, de tudni akarom mi az a határ ami még ésszerű melegedés szempontjából, viszont kényelmesen megy.
-
Z10N
veterán
válasz
---Lasali--- #21905 üzenetére
Sokan mondtak itt a topikban, hogy alapfeszen (1275mV) "rohogve viszi" a 3,6GHz-t, ennek ellenere adtam neki 100mV-tal tobbet (1375mV) es igy sem ment, de probaltam mar 1300-zal es 1350-nel is. 1400mV-ral meg nem probaltam, hisz nem akarok 3,8-4GHz-t elerni.
A CPU-NB-nek 1225-1235mV korul adtam, azt mondod kell az 1250mV? Az NB-nek akkor ne adjak (ugye ez linked a HT-vel, ugyhogy ezt is emeli)? -
endruboy1
senior tag
válasz
---Lasali--- #21905 üzenetére
A melegedéshez is érdemes észben tartani a CMOS integrált áramkörök teljesítmény felvételét (a teljesítményt adják le hő formájában): P ~ f * U^3 vagy esetleg f * U^2
Ahol f a frekvencia amin jár a cucc, U pedig a tápfeszültség. P természetesen a teljesítmény (hőtermelés). -
Teodor52
senior tag
válasz
---Lasali--- #21896 üzenetére
Fsp Hexa 500 80P,10 hónapos!
Ma lettem rá figyelmes!
A biosban az alap fesz 1,4V.Ahogy a nagyok írták fentebb,tényleg a csapágy lesz a kakukk!
-
Teodor52
senior tag
válasz
---Lasali--- #21893 üzenetére
Minden alap,semmit nem tuningolok!
1,39V -
Pacy
aktív tag
válasz
---Lasali--- #21745 üzenetére
Nèha èn is hallok fura sìpolàst...de nem tudtam mire vèlni. Pàr màsodperc de hallhatò ès a proci felöl jön. Akkor?
-
Pacy
aktív tag
válasz
---Lasali--- #21743 üzenetére
26c az alaplap. Szerintem ez mèg ok. Akkor fps csökkenès nem lesz ha hagyom alapon az nb-t. Akadàst nem tapasztalok, ìgy akkor nem feltètlen küzdök vele.
-
Smani
senior tag
válasz
---Lasali--- #21029 üzenetére
Ha komoly munkára használom a gépet akkor eleve nem fogok tuningal szarakodni és kockáztatni a stabilitást. A tuning soha nem lesz stabil. Nem egy olyan embert ismerek akinek fél/egy évig ment a napokig kitesztelt gépe hibátlanul aztán másnap dobott egy kékhalált és soha többet nem ment az előző stabil beállításokon.
-
Smani
senior tag
válasz
---Lasali--- #21027 üzenetére
Ezt a linxelést oltári nagy baromságnak tartottam. 20-25 kör még ok. Na de 3órán keresztül pocsékolni az áramot?
Kell egy pár kör linx. Egy Vantage/3DMark11 cpu teszt illetve játék pár órát. Ha ezek gond nélkül mennek akkor nagy valószínűséggel stabil. -
N_A_S
veterán
válasz
---Lasali--- #21018 üzenetére
Köszönöm, hogy megosztottad a tapasztalataidat, ennyit valóban nem ér az egész. Akkor maradok inkább valahol 3600-3800 között. Azt én is észrevettem hogy nagyon melegszik az alaplap, ezért rá is irányítottam egy 14 centis ventit. Bár szerintem elég jól feszerelet lap, de tudom hogy Gigák elég érzékenyek és könnyen megadják magukat. Megfogadom a tanácsod és inkább kíméletesebb tuninggal próbálkozom.
A LINX-el egy a gondom. Elindítom, és nem csinál semmit, pedig próbáltam Adminisztrátori jogokkal is futtatni, és ugyanaz... Amúgy itt nem álltam meg a teszteléssel, indítottam egy Blendet is 3 órával ezelőtt. Most értem haza és "a Windows helyreállt egy... blabla.." Szóval tényleg nem stabil a cucc.
Más: station-drivers-en találtam pár beta bios-t. Ha jól sejtem ezek valami tuning BIOS-ok lehetnek. Giga SB-lapjainál sokszor ezek a BIOS-ok százszor jobbak voltak mint a hivatalos végleges BIOS-ok, de pl 775-nél a EP45-UDR3-re is nagyon igaz volt ez. AMD-s fronton mi a helyzet? Szerintem rápróbálkozok még azzal, hátha több funkció van benne, és talán akkor alulfeszeléssel is lehet majd ügyeskedni.
Bár azon is erősen gondolkozom hogy mégis inkább eladom az egészet...
Ja és egyébként nem BlackEdition a proci, a dobozát nem kaptam meg, de CPU world alapján ez egy sima 965.
Köszönöm mindenkinek az építő jellegű hozzászólásokat!
-
Smani
senior tag
válasz
---Lasali--- #21018 üzenetére
Corsair H50
Egy brocken 55c környékén megfogja.
-
seederking
őstag
válasz
---Lasali--- #20936 üzenetére
1.4V
-
Smani
senior tag
válasz
---Lasali--- #20912 üzenetére
Táp egy CM GX450
Nem hiszem hogy baja lenne. Vga egy 5450... Lap egy 770T-UD3 az meg olyan mint az új.
Épp most fagyott szét megint. Ez proci lesz. Az lenne a jó ha valaki tudna egy kölcsön procit adni. -
Smani
senior tag
válasz
---Lasali--- #20909 üzenetére
Van hogy napokig jó. Aztán meg napi 10x beszarik. Linx is ok. Prime95 is futott vagy 2órát.
Van ilyen, hogy félig meghal?
-
Tomko78
őstag
válasz
---Lasali--- #19105 üzenetére
Akkor lehet
Mondjuk annyi én egyből a boltban hagytam a gyárit csak egy sanda pillantást vettem rá
-
seyboy
csendes tag
válasz
---Lasali--- #19095 üzenetére
Három perc Prime95 után 65 foknál kikapcsolt. Az rpm 5500-nál nem ment feljebb.
-
apollo12
veterán
válasz
---Lasali--- #19059 üzenetére
csak én anno előtte is elmondtam hogy egy lap, ha megöli a procit az többé nem fog menni
én már egy ASUS lapot is meg próbáltam volna [link] elvileg nem droppol ez a lap, de az ASUS forumon meg kell kérdezni
szigibogyo
nálam akkor volt ez a gond, amikor véletlenül bekapcsolva hagytam az ACC (Advanced Clock Calibration) -
Crossfit007
senior tag
válasz
---Lasali--- #19059 üzenetére
Igen és már rohadtul idegesítő ez...
-
rumkola
nagyúr
válasz
---Lasali--- #18996 üzenetére
nyilván nem minden típusú vga és egyéb alkatrész kombinációjával fordul elő, de van olyan amikor előjön, ez tény
-
Crossfit007
senior tag
válasz
---Lasali--- #18996 üzenetére
Az nVidiával többet megy a procim történet egy jó nagy baromság...
Meg hát mi köze lenne VGA-nak CPU tuninghoz, aki ilyeneket ír nem akarom bántani, de visszamehetne az iskolapadhoz... -
///Krisz\\\
senior tag
válasz
---Lasali--- #18362 üzenetére
Látod ennyit nem olvastam vissza és nem is követtem a srác életútját csak az utolsó pár hsz-t olvastam és az alapján próbáltam segíteni.
Olyanról még nem hallottam, hogy egy lap úgy tesz kárt a prociban, hogy egy másik lapban meg működik csak szarul.Minden tápcsatlakozót visszakötött? A csereberélés közben nem sérültek meg a proci lábai? Elem kivétel megvolt a lapban?
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
---Lasali--- #18103 üzenetére
memvezérlő és L3 cache.
-
Crossfit007
senior tag
válasz
---Lasali--- #17901 üzenetére
Sajnos ezek a Deneb-ek ha már 1.425V fölé kell emelni feszt végük van, kb ott a proci vége órajelben, amit tud 1.425V-on.
Esetleg CPU PLL kis emelése segíthetne, bár azt még én se próbáltam ki. -
Crossfit007
senior tag
válasz
---Lasali--- #17899 üzenetére
Azért ez nemrossz eredmény így se!!
Szerintem olyan 170-180W körül fogyaszhat így a procid, többet biztos nem. -
Alister71
nagyúr
válasz
---Lasali--- #17559 üzenetére
-
Crossfit007
senior tag
válasz
---Lasali--- #17559 üzenetére
Nem olyan rossz eredmények ezek, sőt.
-
Torry
addikt
válasz
---Lasali--- #17500 üzenetére
Nem adja, 3625Mhz a teteje, semmire nem reagál nem megy feljebb, de ezt legalább 1.3750-en. Érdekes, hogy 1.4-el sem tudok hozni pár mhz-t se.
Akkor asszem NB-vel trükközök még kicsit és akkor ennyi volt.
Ha 1680*1050-en akarok játszani akkor van értelme a 6870-nek vagy elég a 6850 is? -
Crossfit007
senior tag
válasz
---Lasali--- #17497 üzenetére
Szinkronba sikeredett, aszinkron helyett.
-
Torry
addikt
válasz
---Lasali--- #17494 üzenetére
Az nekem már elég lenne.
6850 vagy 70 lesz mellette, melléjük akarom kicsit feltornászni a tempót.Más:
Ha biosban 1.425-t adok meg max-nak, akkor nincs az az isten, hogy többet ad neki ugye? -
Crossfit007
senior tag
válasz
---Lasali--- #17461 üzenetére
Sajnos a Phenom procik memvezérlője alapjárat defaulton 1600MHz-es RAM-ot képesek meghajtani csak szerintem, az 1866 itt már tuning lehet a proci memvezérlője szerint, amit már nem képes vinni.
Szerintem egy bull 1900 felett is kihajtaná bőven neked. -
John D'oh
aktív tag
válasz
---Lasali--- #17459 üzenetére
nem megy a link
-
whiteman0524
aktív tag
válasz
---Lasali--- #17455 üzenetére
Nekem 2x4 GB Corsair Vegeance 1600MHz 1.5 voltos ramom van, és 970A-UD3-ban nekem sem hajlandó 1866-ot futni
Már mindenhogy próbáltam én is. Trükköztem az FSB-vel, próbáltam feszt emelni, az időzítéseket babrálni de semmi se használt.
-
depzoo
tag
válasz
---Lasali--- #17004 üzenetére
értem. majd beírhatod ha gondolod hogy hogy jártál az új vassal.
én ennyire nem tervezek extrém tuningot. max annyit hogy ha szorzólockmentes 945-öm lenne akkor megnézném mi a teteje a szorzónak amit kibír, meg mi a max fesz amit még az ac freezer 64 pro kibír. ddr2 800-as ramjaim vannak, 4 db 1 gigás modul. ez így ilyen formában játékra megfelelne ugye?
szerk: amúgy a 945-nek 200 az alapórajele? mert akkor 15ös szorzóval megy, tapasztalatom szerint kis okoskodással fel tudnám tenni vagy 16,5-re
-
depzoo
tag
válasz
---Lasali--- #17002 üzenetére
az volt a tervem hogy olcsójancsi módra fejlesztek, eleinte lapot akartam cserélni, új proci meg ram, mert már öreg a konfigom. De aztán elszállt egy rakás pénz másra és ezt okoskodtam ki hogy beleraknék egy phenom ii-t az asus m2n-e lapba.
Szerinted akkor ez kitekeri a lap nyakát? Vagy a tápomét? Mert érdekel ez a megoldás de ha necces akkor inkább gyűjtök még pénzt, megvár az a bf3
És látom te értesz hozzá, megmondanád légyszi hogy mi a teljesítménybeli korlátozás?
Csak a HT link sebessége? Az mit befolyásol? (Csak játékra használom/nám).
-
nanus
senior tag
válasz
---Lasali--- #16715 üzenetére
És gondolod ha prime alatt nem hibázik akkor oké? mert jelzem tévedsz, játék alatt sokszor dob hátast akkor is ha prime stabil(?óra tekinthető annak).
-
- = Zk = -
félisten
válasz
---Lasali--- #16715 üzenetére
netezek, játszok. ennyi.
indokodat elfogadom, ha fontos a stabilitása egy gépnél, ugyanis munkád van benne/vele, akkor persze... nézd a stabilitást. alap esetben beláthatjuk, hogy felesleges.
bár nekem az a meglátásom, hogy ha valakinek a munkára kell a gép, nem szarozik az OC-vel. nagyobb alkatrészeket vásárol bele. én legalábbis így látom, meg a tapasztalatom is ezt mutatja. értem ez alatta munkahelyemet. nap mint nap szembesülök DT-kel, amiket "tuning" miatt küldenek be.
fura egy világ ez(#16714) Bohir
nem hülyeség sztem semaztán kitudja.. mi van a háttérben
-
- = Zk = -
félisten
válasz
---Lasali--- #16704 üzenetére
egy időben volt, hogy én is ilyen tuning/tesztelős agyrém lettem. aztán letettem róla. ha valamit tuningolok, játék. ha úgy nem hibázik, fagy, kékhalál, akkor nekem jó.
elismerem a Prime fontosságát.. egy OC bajnokságon. ahol kell tudni azonnal, ha valami nem stabil. egy egy hétköznapi használatra "szvsz egy X óra játszadozás is elegendő.(#16702) Bohir
én Grid-nél kékülök, ha valami nem kerem. (aszem egy és ugyan az a motor van alattuk, nem?! ) -
csabika0001
senior tag
válasz
---Lasali--- #16704 üzenetére
Semmi...
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz
---Lasali--- #16650 üzenetére
ez az alaplap viszont nem rossz
-
apollo12
veterán
válasz
---Lasali--- #16650 üzenetére
én ezt ajánlom ebbe még egy sli rendszer is csinálhatsz
-
apollo12
veterán
válasz
---Lasali--- #16645 üzenetére
a legjobb választás a gigabyte 770 ud3
-
apollo12
veterán
válasz
---Lasali--- #16629 üzenetére
lasali épp most van nálam egy 965 proci, ennek a vidje 1.3vol, én most saccra adtam neki 1.4voltot 20x200 4ghz hez, ha itt nálam stabil 3óra prime 95 smallfft nél, akkor lejjebb kell tenni a feszt 1 el, utána újra tesztelni, nálam most a magok 55Cfokosak figyelni kell a melegedésre is
-
rumkola
nagyúr
válasz
---Lasali--- #16629 üzenetére
Az új C3-asok alapból mindnek 1.425V a VID-je, gondolom már nem szórakoznak vele, belövik erre az értékre, így tuti mind stabil, aztán mehetnek a gyártósoron ezerrel....
-
nanus
senior tag
válasz
---Lasali--- #16628 üzenetére
Az attól függ mi az alapfesz..neked..(auto? vagy te állitottad biosban 1.425-re? core temp mit mutat vid-nek?) 1.425-tel 4Ghz környékén lehet stabilizálni....kb megfelelő lappal
-
csabika0001
senior tag
válasz
---Lasali--- #16626 üzenetére
Ha bírod hűteni szerintem az még nem okoz problémát.
De pl ha csak az van hogy alap feszen stabil 3,9 en de neked 4 kell és ezért adod neki a pluszt nah annak nincsen értelme.
Ezzel szórakozni kell 1 napot és kb ennyi. -
csabika0001
senior tag
válasz
---Lasali--- #16623 üzenetére
Kiegészítés képpen C3 nál folyamatos használat mellett ne adj 1,4V- tól többet max ha nagyon brutáll hűtésed van akkor 1,425V.
C2 nél se árt 1,47 alatt maradni ahogyan kolléga írja.
És igen C3 -ak nagy általánosságban tudnak 1,4V feszültség mellett maximum 4GHz et de a 3,8GHz helytállóbb.Ettől függetlenül lehet hogy a tied pont 3,9 en lesz stabil .
Ha mégis azt hiszed milyen jól megy a cucc és adod tovább a feszt érdemes előtte kb 10 oldalt visszaolvasnod és akkor rájössz hogy semmi értelme. -
apollo12
veterán
válasz
---Lasali--- #16623 üzenetére
mind kettőnek lehet adni 1.5 de ajánlott 1.47 volt alatt lenni, csak jó hűtés kell hozzá
-
nanus
senior tag
válasz
---Lasali--- #16269 üzenetére
-
sith7
félisten
válasz
---Lasali--- #16269 üzenetére
értem
-
sith7
félisten
válasz
---Lasali--- #16265 üzenetére
Miért az fsb - t emeled, amikor BE procid van ... ?
-
Gyufaaa
veterán
válasz
---Lasali--- #16265 üzenetére
Szerintem rendben van. Nincs széthajtva a proci sem. Bár a 25perc prime az édes kevés. Legalább 1 óra, de jobb a kettő.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
---Lasali--- #16178 üzenetére
bios a legfrissebb a lapodon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BMW topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Fujifilm X
- Canon MILC: EOS R és M topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Chrome
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest