- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nálam a C3-as 955 viszi a 4 DIM-et.
Kingmax-ok 1333-on, 2x4GB és 2x2GB, Tehát 12 GB De szerintem egy mem-benchmarkban a 4 DIM lehet, hogy lassabb, mint a 2DIM. Vélemény? A hétvégén megnézem én is...
Csak a proci van húzva időnként az is csak szorzó emeléssel alapfesszel, amikor kell a kraft... egyébként alulfeszelve poroszkál általában. -
lacam71
tag
Azért mertem így kérdezni mert az egyik kolléga sok-sok évvel ezelőtt kezdő íbéj-esként vett 20db nagy ólcsó procit. Miután megjött gyorsan megtanulta angolul a "nem tesztelt" kifejezés valódi jelentését(egy sem működött). Persze ő is tovább eladta ugyanezzel a szöveggel...
-
-
rares
csendes tag
az a baj, hogy nem merem lejjebb venni mert a gyártó oldala szerint ez van [link] kell neki a 1.5V mindenféle kép fölég hogy nekem 4x2GB van és így még jobban melegednek a keleténél is. de lehet hogy veszek nekik külön hűtőt nem merem megbuherálni a ram feszt mert nem akarom, hogy elszálljon. de azért kösz a helpet.
-
bazso29
aktív tag
Bár használtan vettem a félkonfigot, de úgy tudom még a gyári bios van rajta (Gigabyte GA-790XTA-UD4). C&Q eddig ment, azóta nem megy (vagy nem is akar, hiszen melege van) mióta nekem is melegem van a szobában, kb. 5 órája pörög 5000 környékén, persze a proci is végig 3.2Ghz-en megy minden esetben. (Hozzá kell tenni, hogy 2 napja van meg a gép.)
Nekem egy Thermaltake TMG A1 hűtőt ajánlottak, 16 dB és max. 2500-as fordulatszám. Kérdés mennyire képes hűteni a procit ha meg szeretném húzni picit feljebb.. Persze ez már másik topikba tartozik, szerintem. -
Zyelor
aktív tag
Értem, akkor hagyom az egészet a nyavajába... Jó ez így... 57 fokos prime alatt...
Az azért nagy különbség a 73hoz képest (előző hűtő). Most meg idle-ben volt 33 fokos, amikor a szoba 32!
Az azért adja
Tuninggal meg majd csak finoman próbálkozom.
Az a Turbo Key 3430-ra emelte, csak valami nem tetszett abba a progiba... Bár ha egy külön progi amit az alaplapgyártó mellékelt és nem adott külön figyelmeztetést, és csak azt használom akkor ha (ne adj Isten) elszáll még megmarad a gari nem? -
Nikk
senior tag
Örülj annak a 14-15-nek... Inkább rendesen beöltöznék, minthogy a fejembe nyomassam a ventit folyton, mert egyébként hőgutát kapnék... Megaztán a géped is jobban kedveli a hűvöset.
Itt azért igencsak rossz, hogy a lábamnál van a gép és fűt mint egy nagyobb hőerőmű. Lehetetlen megmaradni pl. játék közben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Renault, Dacia topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- iPad topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vicces videók
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- További aktív témák...
- Intel Core i7-12700K BOX LGA1700, 12/20 mag BONTATLAN, 3ÉV
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest