Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
Én ezzel az iszonyú összeggel, talán egy mikromililitert teszek ki az óceánban
Őszinte leszek, életemben először tudok élni ilyen lehetőséggel, és tudod mit ... semmi lelkiismeretfurdalásom nincs... / 2 gyerekem van, CHF lakáshitelem, és én is visszalépő mnyp tag vagyok ... szerintem mindent tudsz
/
Lord Vader
Mindennek ára van -
Crossfit007
senior tag
Az alaplapi VRM-ek simán eléghetnek a túlfeszeléstől, anélkül, hogy a proci melegedne.
Nekem is ezért kellett az eredeti 4.3-ról ( 1.475V ) levennem 4GHz-re ( 1.360V ), mert az alaplapom megfőtt volna elég rövid idő alatt... :S
Neked 140W+-os lapod van? Mert ha igen, akkor nem szóltam semmit, akkor nem árt az 1.5V sem. -
Zyelor
aktív tag
Köszönöm a választ!
Igen, úgy nézem támogat az alaplapom 8 GB RAMot (Asus M4A 785 TD-M Evo egyébként
)
No jó, ki töltöm hamarosan
-
felbasz ideglieg amit latok.... ugye nekem alpbol 1.4 a 965 oks vissza vettem 1.25 re es ugyis fut... de! en 3,7 re emeltem a xorzot... asus silent knight 2 vel primban emlkeim szeirnt 48c 1.4 v 58 ig is elmegy... te meg a rosszabb procidat ennyivel jaratod beszarok....
-
7600 GS
addikt
Kiprobaltam amit mondtal. Erdekes, mert mentem egy versenyt NFS-ben, es semmi szaggatas nem volt (tudom ez meg ennyi ido utan nem jelent semmit).
Mostmar 1 oraja megy a prime, eddig minden hiba nelkul (kopp-kopp), meg hagyom egy orat-masfelet biztosan. Ha nem dob ki hibat, akkor ujrarakom a VGA drivert, majd visszarakom kiegyensulyozottra az energiagazdalkodast.
-
Tomko78
őstag
-
Kösz
jah szerintem édesanyámék házáról beszélsz, ahol vízhűtéses régi 939 es gép van? jah meredek a tető ,de azért mert elabaszták az építőetők ... tervrajz szerint még egy méterrel magasabbra kellett volna kerülnie a tetőnek...
de végül is jó mert hatalmas házba igy is sok a fűtés szla.....meg legkéne szedni az egész tetőt és újra húzni ami nem egy ft...
-
"Az NB-t felesleges feszelni. Gigabyte lapod lévén szinte kötelező 1,2 - 1,25V -ot adnod a CPU NB VID nek."
Most felesleges feszelni az NB-t vagy nem? Kétértelmű lett.
Hát vegyes érzelmeim vannak a rammal kapcsolatban. De amúgy épp tesztelés alatt az is, mert pár napja szereztem be. Első teszt 1,65V minden alapon (9-9-9-24), gondoltam kimérem mi a legkisebb fesz, amivel megy. Hát elsőre memtest dobálta a hibákat. Végül rájöttem, hogy túlmelegszik és csak 1,5V-on hajlandó menni..
Gondoltam hogy visszaviszem gariba, de ha belegondolok, hogy most CL8 8GB-os kit és elég neki 1,5V.. Nekem ez bőven elegendő. Majd ha esetleg nyáron ezzel is hibázik visszaviszem, vagy beszerzek valami ramcoolert. Szóval a ram jelenleg 8-9-8-20-on megy 1,5V-al. Estére még jön egy memtest, de szerintem jó lesz.
Órajelben nem szándékoztam feljebb jutni még.
-
100kg
tag
A teszt az blend volt és 1.1V-ot kap és automatán van állítani meg most nézem ilyen 0.00324234 vmi ilyenek vannak ott ha növelem.... Tegnap még semmi baja nem volt igaz nem is futattam semmi teszt progit mert ment simán mameg már fagyogat netezés közben random módon a ramok 8-8-8-24 en voltak...
-
mope
tag
köszönöm a válaszokat.
ez jó kérdés, talán a fogyasztás miatt, ha úgy is csak netezem vagy épp a torrent miatt megy a gép akkor ne az 5850 üzemeljen
lényegében nem fontos csak úgy érzem talán több szól mellette mint ellene. meg még sosem volt integrált vga-s lapomszerk:
Esetleg előre tesztelt unlockolható prociban nem gondolkodsz? Mostanság egész jó példányokat lehet találni.
itt a 2ből 4magosra gondolsz? nem bízom azokban amit valamiért a gyárban tiltottak.. -
A CPU-NB-re gondoltam
. Annak az értéke 2000 MHz és 1,1V alapból, ugye?
Az lehet, hogy egy magasabb CPU-NB órajelet már nem bír emelt CPU órajelnél? Konkrétan arra gondolok, hogy mondjuk 3,2 GHz-en tudná a CPU/NB a 2400-2600 MHz-et, de 3,6 GHz-en már nem? Vagy ilyen összefüggés nincsen a két órajel között? -
Szia!
Milyen gyártmányú a táp? > FSP, mi mas?
"Amúgy ha esetleg a lapod nem korlátoz benne, megpróbálhatnád alulfeszelni a procit. Ezzel is csökkenthetnéd a fogyasztását így kevésbé terhelné a tápot. Megjegyzem, ez azért is lenne jó megoldás, mert akkor a hűtője sem tekerne annyira, talán halkabb is lenne." > Ezt meg megnezem.
"Amúgy hűtőre mennyit szánnál?" Jo lenne minel kevesebbol meguszni.Udv. core2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest