- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Fotók, videók mobillal
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Aktív témák
-
dabadab
titán
A halokarival CsY szerintem az automata HW-detektalas hianyossagaira hivta fel a figyelmet, ami ugy kulonosen kezdoknel fontos.
A Live CD-ket meg ne tessek leszolni, en pl rajotttem, hogy a Knoppix a legkiralyabb Debian-telepito - mindent rendesen beallitgat ugy, hogy a rendszer hasznalhato es meg csak nem is kerdezget mindenfele hulyeseget -
zLegolas
őstag
Billyék csak próbálkoznak, állítólag amit összeütöttek az az XP valamilyen verziója, de a nevén kívül nem sok minden 64-es benne...
Egyébként meg mi a manónak? Az ilyen proc még ritka mint a fehér holló. Tudtommal egy okés rendszer van a piacon, ami kielégíti: SuSE 64-bit. -
Sianis
addikt
Leírásom van! De még mindíg: ''checking for C++ compiler default output... configure: error: C++ compiler cannot create executables'' és nem tudom, hogy milyen csomag kell ehhez! Írd le a csomag nevét én meg felrakom. Amúgy én azt hiszem, hogy gcc a csomag neve, ami fent is van, de ennek ellenére nem megy a dolog
-
n0_gAboR
őstag
gnome-ot hasznalok, es ott is elojon mindig
lehet hogy kdetv gyilkolas lesz belole
bar most egy kicsit pihen a linux, tegnap elegge felb***tam az agyam vele hogy 3 orat szarakodtam a rohadek gDesklets-el hogy felrakjam, es esze agaban sem volt rendesen felmenni. kicsit bepipultam h miert nem tudnak normalisan megcsinalni egy csomagot h felmenjen, meg az agyonszidott windowsban ramesz a setupra felmegy azt hasznalod, csoki. es eg forditasrol nem is volt szo.....annak aztan nem semmi feloldani a fuggosegeit.
valahogy ilyenkor eszembejut h most a rendszer van ertem vagy en a rendszerert... -
ReJim
őstag
a mplayer már megy dos parancssorból(olyan mint a konzol
)... szépen megy, a jpeg, gif is pörög...csak nincs benne az aalib... modom lefordítom...
és lám, benne van a make parancstökjó! csak syntax erroral meghal...
egyébként elég jó! már próbáltam it is, meg linuxba is...
(sajna a netmiatt, net jelszó miatt még kénytelen vagyok w!nt használni...) -
ReJim
őstag
köszi... egyébként azt nem tudod, hogy az mplayerrel hogyan lehet úgy megnézni a filmet, hogy nem pixeleket hanem külön karaktereket mutat???
Bővebben: link
Bővebben: link
aalib, de azt honnan??? és hogyan??? -
lamadou
senior tag
Nos, akkor berakom a cd-t, behozza az autorunt, kiválasztom a Hálókártya drivert, és felteszi. Aztán alapból beállítja, de ha lan-partyról jövök haza, akkor a start vezérlőpult hálózati kapcsolatok helyi kapccsolat tulajdonságok TCP/IP tulajdonságok, IP-cím automatikus kérése, DNS szintén.
-
dr_strange
senior tag
Akkor ez kell neked: Bővebben: link
freshmeat rocks -
tierbatyo
senior tag
-
steveetm
őstag
megy 2.6 os kernellel, de marhára nincs semmi értelme egyelőre.
2.6.9 el makefilet mindenképp kellett még patchelnem, 2.6.10 hez már egy másik patch is kell.
Mondd hogy meik verzióju drivert akarod feltenni, holnap megmondom hogy mit írj át benne.
De mint mondtam sok értelme nincs, várj míg kijön az új driver, sztem heteken belül ittvan, és már xorg támogatást is ígérnek.
Üdv.: steveetm
[Szerkesztve] -
operator10
senior tag
Megkerestem-letöltöttem.instaláltam yast-al a progikat.De a sensors-t nemtalálom az istennek sem.Pedig yast hibaüzenet nélkül feltette.Igaz első probálkozásra hiányolta a ''kernel utilityt'' de azt is feltettem, és után a tényleg minden gond nélkül felment a sensor is.Probáltam már kerestetni is-semmi.Néztem usr könyvtárban stb.Van ötlet, hogy bukkanjak a nyomára?
Ja és 2.6os a kernelem SMP hogy B.....a meg.Ezmiatt soha nem lesz 3D-m.Erre készüljön minden ATI és P4 Tulaj.Éljen a Celeron+az Nvidia -
lamadou
senior tag
jó, nem tudtam. pont attól féltem, hogy mivel még nem telepítettem linuxot, hazavágom. Azt tudom, hogy a telepítő lemezzel lehet bootolni, de nekem az kéne, hogy tudjak választani indításkor. Plussz még egy probléma(ez már nem linuxos): Van egy máik vinyón is windows, és ugyebár azt se mutatja. Hogy lehet megcsinálni hogy mind3-at mutassa(2windows+suse)?
-
ReJim
őstag
hű bazz
ijen kell nekem is!!!!
hehe
egy agp foglalatba illeszthető binux optikai(lehet hogy görgös, és drótnélküli, ráadásul a dvd-t ís rája tuggya írni???) Binux Renccer! rájadásul UHU!!!
na csemmeg a végén még azt is megérjük, hogy a texo meg UHU ''nemablakosorientáltrenccert'' fog adni a gépekhez
lol -
escie
őstag
na szóval.
az van hogy firmwaret kell frissíteni, ugyanis a 9.2 azt hazavágja.
ezt taltáltam:Bővebben: link
hátha segít... -
n0_gAboR
őstag
-
-
Zoltán
őstag
Hát ez az! Éppen hogy fat32! Amíg nem telepítettem vinyóra a Knoppixot, addig ment szépen. Most meg csak a saját partícióját hajlandó rendesen kezelni. Arra is gondoltam, hogy lehet, hogy csak mountolni kellene. De azt meg nem tudom, hogyan kell. Leírná valaki?
Ui.: LILO problémám közben megszünt, megoldottam a lilo.conf szerkesztésével. -
tierbatyo
senior tag
-
escie
őstag
-
devast
addikt
Nem kell ATI-t venni. Én úgy fél évig hittem benne hogy tényleg csinálnak valamit. De rájöttem hogy mégsem. Olyan cégbe nem fektetem a szüleim pénzét amelyik csak ígérget
. nVidia 5900xt-vel tökéletesen meg vagyok elégedve mind linux és windoz alatt is. És meg lennék vele elégedve BSD alatt is
Ha használsz linuxot ne vegyél ATI kártyát
Ha meg az van akkor add el és vegyél nVidia-t
-
devast
addikt
És itt van a log Bővebben: link
Nekem nem szimpi a hozáállás, bár már jobbnak tűnik mint eddig, főleg ha be is tudják tartani amit ígértek
Igazából sztem aza lényeg hogy az újdonságokat sose fogjuk támogatni csak a fél/1 éves cuccokat. És ez engem zavar. Bár már mind1 nVidia rulz
-
Out
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest