- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
steveetm
őstag
parancsolsz?
Láttam már nvidia kártyát. Lécci megmutatnád azt a sort a hszmben ahol bármiféle összehasonlitást csináltam nvidia és ati driverrel?
CSAK ati driverről beszéltem, ami attól függetlenül hogy nem mérhető nvidia driveréhez, messze jobb mint az utolsó 3-4 kiadás.
Üdv.: steveetm -
escie
őstag
ami specifikus uhu-probléma van, arra elegendő support, hidd el nekem, kérlek. tapasztalat.
a problémák nagy része olyan, ami nem uhu-függő...
még mindig tartom, hogy nem _igazán_ ismered az ''uhut és környékét''.(azt sem mondom, hogy én húde...)
gondolom nem azért van teljesen ellenkező véleményem, mert teljesen őrült vagyok.
sokan használják fejlődik, él a disztró. nem akarok személyeskedni, de szerintem van egy csöpp lenézés a szavaidban, a magyar termék iránt...
(és természetesen részemről peace, éljen az építő hangvételű vita!)
-
escie
őstag
oké.
akkor ajánljunk a teljesen kezdő, linux-szal ismerkedni vágyó fórumtársunknak Gentoo-t.
nemtom miért kell gerjeszteni a disztó flémet?? egyszerűen szarnak(nem így írtad, de akkor is) hordtad le a kedvenc disztróm. kösz.
én nem szoktam más munkáját így illetni, bármilyen is legyen az.
és tartom azt a véleményem, hogy egy kezdőnek tökéletesen megfelel az uhu egy desktop felhasználásra. ráérez az ízére, aztán majd, ha belejött, megtalálja a saját útját. ha akar telepít Gentoo-t, vagy amit akar. -
escie
őstag
még mindent meg tudtam csinálni az uhuval, amire eddig szükségem volt...
''esetleg 1-1 pasziánsz szintű játék''
racer(kipróbálni mindenkinek!!), ut2004, ha nvidám lenne Doom3, q3, cs@winex...
''előrecsomagolt szoftverekből minimális a választék''
le esik az aranygyűrű a kezedről , ha forrásból telepítesz valamit?
amúgy van rengeteg csomag, hivatalos, nemhivatalos egyaránt...
nemtom, nekem az az érzésem, hogy csak nem ismered eléggé az uhut, illetve prekoncepcióid vannak.
bármit meg tudsz csinálni, amit bármely más disztróval...
(remélem nem indítok el flémet, de ezeket muszáj voltam egy kicsit kiegészíteni)
Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest