- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Aktív témák
-
Protezis
őstag
Igen. Terminálban gondoltam, hogy meg lehet csinálni. Linux tényleg sok mindent tud alapból, de észrevételem szerint a grafikus shellekben közel sem található meg annyi féle dolog, mint amire valójában képes a linux. Vagy csak én nem találom meg?
Itt miért nincs olyan, hogy jobb klikk, run as.. -
Protezis
őstag
Oh, köszi szépen
Havernál felraktuk, de ott nem találtam ilyet, de akkor mostmár tudom holvan.
Akkor fel is rakom... mert kell ám gyakorolnom rajta, amire nem szívesen szánok időt, de ha kell.... hát kell.
Amúgy van egy problem. Hogy lehet egy programot más jogosultsággal futtatni? Ugyanis userként voltam bejelentkezve, át akartam állítani a felbontást, és valamelyik progi nem indult el, mondván nincs jogosultságom. Wines felhasználóknt jobbklikk rá, de ott sincs semmi
Kijelentkeztem, és beléptem rootként. Ezt csak terminálban lehet megcsinálni, vagy van vmi szép kis menüs megoldás is? -
Protezis
őstag
Fedora 3-at szeretnék telepíteni, de jó lenne, ha floppyról lehetne indítani a rendszert, ergo nem firkálná át nekem a bootszektort. UHU tud ilyet. Ezzel lehetséges?
Bonyollt megoldás nem érdekel, mert nem vagyok egy nagy linux guru. Telepítés közben van ilyen opció? Előre is köszi
Fedorás topicban senki sem válaszolt -
Protezis
őstag
Kösz mindenkinek a segítséget, nagyon rendesek vagytok.
-
Protezis
őstag
És az enyémre? Csak le kék futtatni a nyomorult programomat. Letöltéssel, mindennel együtt 2 perc.
-
Protezis
őstag
Lenne egy kérésem. Bárki, akinek van linuxa (gondolom itt van pár ember
), az nézzen már el ide, nem kérek sokat, csak gond adódott egy programommal.
Bővebben: link
Aktív témák
Hirdetés
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Gumi és felni topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- iPhone topik
- Windows 11
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest