- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
lamadou
senior tag
Nos, akkor berakom a cd-t, behozza az autorunt, kiválasztom a Hálókártya drivert, és felteszi. Aztán alapból beállítja, de ha lan-partyról jövök haza, akkor a start vezérlőpult hálózati kapcsolatok helyi kapccsolat tulajdonságok TCP/IP tulajdonságok, IP-cím automatikus kérése, DNS szintén.
-
lamadou
senior tag
Hello! Valaki le tudná nekem írni, hogy, hogyan kell beállítani a netet? Chellom van, nincs megosztva, ASUS A7V8X alaplapom van, alaplapi hálókártyával. SUSE 9.0 van fenn. Amit az ASUS honlapján találtam az nekem kínai volt.(és bonyolult...) Köszi!
-
lamadou
senior tag
Ez szépen meg is volt, jól volt megcsinálva, aztán mikor bootolni próbáltam akkor a második winyón lévőt nem indította el(illetve amikor a winyóról bootoltam akkor csak kiírta hogy GRUB és kész, aztán CD-ről elindítottam a linuxot, kírattam floppyra a gubot, onnan bootoltam, és azt írta ki amikor a második winyón lévő Win akarom indítani, hogy: title windows2
itt van valami, hogy nem ismeri a fájlrendszert, meg valami partition 0X07
chainloader +1
mi ez? Az első winyón lévőt simán indítja. -
lamadou
senior tag
Pls segítsetek!
-
lamadou
senior tag
Inkább felrakom még1szer a suse-t. Most szeretném jól bekonfigolni a GRUB-ot. ehhez kérek segítséget: Van egy WinXP egy 80GB-s Maxtor winyón és van egy WinXP egy 160-as Samsungon. A Linux a Samsungra fog felmenni. Hogyan(ha lehet pontosan, részletesen) kell beállítani a GRUBot, hogy tökéletesen működjön? Sürgős lenne, mert még ma meg akarom csinálni.
-
lamadou
senior tag
Nekem két WinXP van fenn(már nincs linux, ideiglenesen). Azonban az egyik winyón fent maradt a grub, és nem tudom elindítani az azon a winyón lévő wint. Mit csináljak? Indításkor kiírja hogy 'GRUB' és kész.
-
lamadou
senior tag
Még1 probléma(illetve még a videó kártyát se csináltam meg, nem volt idő): A net se megy. Chellom, van, alaplap hálókártya(ASUS A7V8X)
-
lamadou
senior tag
Hello!
probléma: a suse 9.0(frissen telepítve) nem ismeri fel az asus r9550-es videókarit. Mi a teendő, hogy normális kép legyen, és fussanak a 3d-s progik. -
lamadou
senior tag
jó, nem tudtam. pont attól féltem, hogy mivel még nem telepítettem linuxot, hazavágom. Azt tudom, hogy a telepítő lemezzel lehet bootolni, de nekem az kéne, hogy tudjak választani indításkor. Plussz még egy probléma(ez már nem linuxos): Van egy máik vinyón is windows, és ugyebár azt se mutatja. Hogy lehet megcsinálni hogy mind3-at mutassa(2windows+suse)?
-
lamadou
senior tag
A probléma a következő:
Most telepítettem fel a szűz winyóra a SUSE 9.0-s verzióját, plussz egy WinXP-t. Azonban nincs boot képernyő az induláskor, alapból a Win indul? Hogy kell megoldani?
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Dell notebook topic
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen videókártyát?
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Dune: Awakening
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest