Aktív témák
-
Geree
senior tag
-
Geree
senior tag
válasz
semtex01 #2906 üzenetére
Na jó, de ezen a szaron GCC, make, SEMMI nincs... úgy kellett leszednem GCC-t, meg maket (ezeknek is vannak függőségei asszem
)
Most már legalább enindul, de eddig mindegyik megállt valami idióta hiba miatt. (mindegyik más miatt)
Míg ugyanez pl. slackware-n működik. szóval? -
Geree
senior tag
azt írja ki, hogy ilyen nevű program nincs...
csak azt nem tudom, hogy a mandrake-nek miért nem tetszik a hangkártyám, hiszen eddig minden linux amit próbáltam (4-5db) gond nélkül felismerte elsőre...
na mindegy, azt hiszem most hanyagolom a kérdést egy ideig...
[Szerkesztve] -
Geree
senior tag
nincs, mer nem ismerte fel plug&playnek és telepítéskor modta, hogy sndconfiggal állítsam be. először úgy tűnt, felismerte, szólt is, de csak az sndconfigbancd máshol, mintha nem is lenne.
ALSA-t azt nem vágom, felvilágosíthatnál...
((ja amugy indításnál pl. kétszeris kiírja, hogy ''hangmodul betültése: sb'' , de nem műxik....)) -
Geree
senior tag
Pls help!
Mandrake 10 az install közben nem ismert fel a hangkártyámat (SB AWE 64 Gold) így utólag rootként sndconfig-ban kellett beállítanom, ott fel is ismerte, szólt is, de ha visszamegyek x-be ott mintha nem is lenne. Most meg már az sndconfig azt írja ki, hogy hiba a /dev/audio modulban. (pedig nincs is ilyen könytár.)
Szóval hogy tudnám beizzítani a hangkareszt?? -
Geree
senior tag
válasz
eddie303 #2860 üzenetére
Na akkor kéne 1 kis help... Most a Gentoo helyett a Fedora Core 3-t tettem fel, de nem úgy műxik, ahogy kéne. Pl.: azt írja ki, hogy nem támogatja az ntfs fájlrendszert
pedig azt a 2.6-os kernel alapból támogatja nem?
java meg flash sem működik, pedig abban a szűk 4 GB-ban amit feltettem, a DVDről igazán lehetne legalább egy flashplayer...A JAVA-t is csak a Konqueror-ban tudtam beizzítani, firefox nem működött vele... help pls!
-
Geree
senior tag
A 2004.3-as verzióhoz hol van leírás? Mert a honlapjukon a ''legfissebb'' leírásnak valami 1.4-est találtam és az nem teljesen úgy műxik, ahogy le van írva... Amugy érdekes a dolog, kezd tecceni....
-
Geree
senior tag
Halihó!
Egy kérdésem lenne:
A Fedora Core 3 tud magyarul? (a linuxiso.org-os DVD-s verzio?)
Vagy melyik a legjobb disztrib. amibe lehet normálisan programokat fordítani (mert az 1cd-s SuSE 9.1-ben nem lehet)
Ja és he lehet ne Debian nehézségű fokú legyen
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen autót vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Formula-1
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest