- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- iOS alkalmazások
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- iPhone topik
Aktív témák
-
Suliro
senior tag
Ha nincs más, akkor feltegyek egy suse linux 7.3-at vagy inkább a 8.1es mandrake-t tegyem fel? Sajna nem tudom letölteni és nincs más aki letöltse helyettem.
-
Suliro
senior tag
Lenne egy kérdésem, pontosabban vagy 10.
1: Szeretnék feltenni linuxot, lehetőleg magyar nyelvűt. Van mandrake linux 8.1em vagy suse linux 7.3. Ezeken kívül csak régebbi változataim vannak. Letölteni nem akarom, mert adatkorlátozásom van, így nincs kedvem 4-500 mbájtokat leszedni. Azt hiszem, hogy a mandrake magyar, a suse-ról nem tudom, hogy milyen. Mindkettőt a Computer Panorámához adták még régebben, amikor még előfizetőjük voltam. Ti melyiket ajánljátok?
2: Netezni kellene, mivel ha jól tudom, akkor a linuxok sokkal biztonságosabbak, mint az xp. Van valami linuxos messenger? Sok ismerősöm csak messengerezik. Icq van linux alá is ugye?
3: Mekkora partíciót kell neki létrehozni? Úgy kellene csinálni, hogyha valamit letöltök a netről, akkor azt az xp is lássa, ne csak a linux.
4: Kell a linuxhoz extra driver? Tehát a videókártyám fog menni mindenféle driver nélkül linux alatt?
5: tűzfal az gondolom kell. Linux alá mit ajánlotok?
6: Linuxos vírusirtó?
7: Böngésző program?
A linux csak netezgetésre, meg hobbiból kellene.
Köszönöm előre is a válaszaitokat.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest