- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Óriáskészülék, kis akksival
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kínosan környezettudatos a HMD
- Garmin topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
kelzsoca #16107 üzenetére
Sajnos az Orange cucc felrakása garanciavesztést okozott, ezt lehetséges hogy az eladó sem tudta, vagy azt gondolta a folyamat visszafordítható.
De zsoca szerintem tudnia kellet mivel a Modcon le is van írva, hogy mit lehet vele csinálni.Én is ki próbáltam, csak valamit rosszul csináltam mert én vissza tudtam állítani. Ezzel csináltam én is QPST 2,7 próbáltam okosítani, azt hittem tényleg okos lesz a telefon, hát nekem nem jött össze.
Mya91
Neked meg azt javaslom, hogy a kelzsoca, Keeperv85, Zsolt_72 és még egy kettő...user aki tényleg segítő (bocs ha valakit meg sértettem, és nem tettem be a fel sorolásba) szándékal van azt fogad el
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5"FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest