- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi Mi 10 - nem olcsóbb, hanem kedvezőbb árfekvésű
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
skidrowkill
üzenetére
(#12903) skidrowkill Köszönöm a tájékoztatást
Meg hallgattad legalább hátha a CWM rajta van akkor, ha van clolckword mód onnan vissza tudta volna állítani. Akkor jó lett neki nem?
Meg csináltam, FTM recovery vissza állítást, de az FTM recoveryt kikapcsolt állapotban az istenért nem tudtam vissza rakni, a FTM meg a zöld robot után jön be. Érdekes mihelyt bekapcsoltam és az USB hibakeresést is ki pipáltam mindjárt jó lett.
(#12901) xalli
Még nem volt, ilyen gondom vele. Próbáld meg esetleg másik rommal, de lehet, hogy USB csatlakozó, lesz. De ez csak egy tipp.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- AliExpress tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Apple iPhone Air - almacsutka
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Óra topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9XL 256GB gyári független 2027.08.22. Alza jótállás
- Honor 200 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest