Hirdetés
Aktív témák
-
vallas
őstag
Én most vettem észre, hogy a menü gomb megnyomásával is visszajön a képernyő sleepből, nem csak a tetején lévő gombbal.
ez csak nekem új?
ha igen akkor

-
esox
senior tag
Ha valaki még mindig pixelhibára szeretne vadászni, itt egy remek oldal:
Black&White
White&Black
Blue&Yellow
Yellow&Blue
Cyan&Red
Red&Cyan
Green&Magenta
Magenta&GreenLehet próbálkozni

-
kelzsoca
félisten
Újra megkérdezem:
Alkalmas a telefon arra hogy modemként funkcionáljon?
Tehát a mobilnetet szeretném használni mondjuk egy netbook-on.
A kis voda 845-ös készülék alapból tudta ezt a funkciót...
-
Simtu
senior tag
Én nem igazán értem ezt a memória kezelés dolgot. Általában uazok a programok futnak a háttérben, ha kilövöm őket, vagy 40 MB lesz szabad v. 50, de most pl 80. Furcsa...
A lock screenen az ingát mivel lehet lecserélni, mert eléggé szaggat?
-
volvoguy
addikt
Valaki! megnézné nekem, hogyha a telefon képernyője kikapcsol, pár percre rá a MENU/BACK/HOME gombbal is fel tudja-e éleszteni?
Eddig nekem mindig az volt, hogy a Bekapcsoló gombot kellett megnyomnom hogy a képernyő feléledjen, de most a MENU/BACK/HOME gombbal is működik....
-
trapi80
tag
Nekem pont ma 3 hete, hogy a Gyíkom-nál van a készülékem szervizben. Eddig türelmes voltam, de ma bemegyek és megpróbálom érvényesíteni az akaratomat. Hogy lehet ez, ha nincs szerviz? Állítólag egyébként leszerződött a ZTE valamelyik Bp-i szervizzel (legalábbis a bajai szervizes srác ezt mondta). Nagyon haragszom egyébként a cégre!!!!

-
pista59
őstag
Feltelepítettem az adobe flash player 10. valamennyit, ami androidra való. Persze ettől nem lett flash, viszont a szabad memóriából szépen állandóan kb. 25 megát használt. Letöröltem.
-
Saccco
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére

szerk:
Megnézem mit tehetek. Pont visszavittem a 720p kamerát a gazdájának. Veszek fel valamit, ha nagyjából elfogadható a minőség akkor felteszem.
-
rezme
tag
hy
valaki nem tudna feldobni egy videót az alpha 4es romról?
érdekelne sebességben mennyivel jobb az alap t-s nél
üdv -
vadászcsiga
félisten
válasz
üzenetére
Nekem még egyszer sem dobta el a mem.kârtyát, egik romnâl sem.
Viszont csak nálam van úgy hogy az Lppro baromi lassan tölt be? Böngészek vagy valami ilyesmi, home gomb, és jónéhány másodperc mire magához tér és betölti a widgeteket. Most próbálgatok más launchereket bár a friends widget hiányozni fog. Alpha4.
-
DAVE_CH
csendes tag
Megbolondulok! Milyen alkalmazással tudom beállítani hogy csak a vissza gomb megnyomásával tudjam feloldani a képernyő zárat?? Mert most olyat csinál, hogy működik is meg nem is. Letöltöttem már 89 féle screen lockot, és egyiknél se működik rendesen, vagy reagál a gombra vagy sem! Fixálni akarom hogy csak arra a gombra hozza fel a zárat! köszi
-
plgr
tag
Sziasztok!
Milyen képernyődvédő fóliát érdemes rá venni? Kifejezetten Blade-ra, vagy akár csak általában. Nincs semmilyen tapasztalatom. eBay-en van három fajta, ha jól látom. [link]
Ugyanitt vannak jópofa androidos tokok hozzá, azokról tapasztalat esetleg? -
törölt tag
Gyári ROM-mal is előfordul, hogy ritkán, de dobálja a memkarit?
-
strunyo
tag
Reggelt mindenkinek.
Még1 utolsó kérdésem volna: mégpedig az, h ha neten rendelem meg a telót akkor elvben 8 napig visszaküldhetem ha nem tetszik nekem? -
sto1911
veterán
válasz
volvoguy
üzenetére
A widgetnek az a lenyege, hogy allandoan fusson, es szabalyos idokozonkent frissitsen - tehat ezeket az OS se fogja kiolni, max. csak akkor, ha letkerdes (egy masik program) mukodes(e), de ha van szabad kapacitas, vagy visszatersz a home kepernyore, akkor mar futnia kell. Tehat azzal, hogy a taskkillerben kivetelle teszed, nem csinalsz semmit azon kivul, h a taskkiller is enni figja a gepet (tok mindegy mennyire) Tobbek kozt emiatt hulyeseg mindenfajta taskkiller meg ram manager.
-
sto1911
veterán
válasz
miketrail91
üzenetére
Minden jatekbol van fizetos, reklammentes verzio. Ez az ara. Amugy meg adfree android a kulcsszo, rootolt telefonra. A rootolas garivesztessel jar. Lehet merlegelni.
-
sto1911
veterán
válasz
Aftereffect
üzenetére
Az, hogy a wifinek prioritasa van, vagy nincs az pusztan szoftveres. En egy Samsung E250-et es egy SGS-t, valamint egy masik Blade-et kotottem ossze BT-n, es hibatlanul ment.
-
Murderer69
őstag
tegnap volt időm és egy kicsit szórakoztam Blade vs SGS

érdekes élmény volt... teljesen büszke vagyok a Blade re Aplpha4-el szinte mindenhol hozza azt a szintet mint az SGS gyári Rom-al...
Angry Birds nél szinte mindegyik ugyan ott feküdt meg sőt néha az SGS elöbb
Videó lejátszásnál SGS azért jobban ott volt a szeren
Zene téren szerintem tök egy magasságban vannak
Gyári Home-nál az SGS volt a gyorsabb de ADW-nél a Blade bizonyult gördülékenyebbnek
Live Wallpaper egyiknél sem szaggatott illetve lassult be...
Üzenetek írásánál azért a SGS nagysága miatt kényelmesebb(persze csak azoknak akik jó nagy tenyerekkel vannak megáldva)
Összegzésnek csak annyit hogy megéri a Blade az árát én nem bántam meg...
-
DIEGO15
őstag
Aki az overclockon gondolkodik:SetCPU (mint, ha már lett volna linkelve.)
Most olvastam h a Milestone 550Mhz-s prociját 1,2Ghz ig húzták gond nélkül.
Ez mégsem overclock. -
TOZ
addikt
válasz
zozzzzzzzzzz
üzenetére
Negyed ora wifis net, bo fel ora mobilnet es minusz 12 szazalek, hat... :-\
-
Aftereffect
tag
válasz
Aftereffect
üzenetére
Ja nem, ez is a wifire csatlakozna először, de az mindig megszakadt, ezért ette a mobilnetet. Szóval vigyázzatok vele, nagyon szolgáltatóbarát a telefon..
-
Aftereffect
tag
Hát igen, azért a kinai termékfejlesztés nyomai tetten érhetők a terméken.. A szifonnál a wifinek mindig prioritása volt, ennél nincs.. Rendszeresen megszakad a wifi. A bluetooth 6230i-vel nem kommunikál. Nem sorolom tovább..
Bár ezért az árért így is megérte, de dőreség lenne azt hinni, hogy az iPhone csak rongyrázásból kerül annyiba.. -
sonique
őstag
esetle a sygic aura-t valaki felrakta akinek be van kapcsolva a 3d gyorsitas
nalam érdekes dolgokat produkal de leginkabb fagyás a vége
3d kikapcsolva tökéletes .. -
Ronam
addikt
válasz
strunyo
üzenetére
pont rátapintottál a telefon 2 gyenge pontjára
.általában felrakom éjszaka tölteni,100%al indulok reggel.este9-10 órára lemegy a felére wifi,3g,mp3 lejátszás mellett.a kamera amúgy annyira nem rossz,kinn a szabadban,világosban egész jó képeket lehet vele csinálni.esti képeket felejtsd el kb
,nálam benn a szobában nagylámpa mellett is elég gány képeket csinál.minden más a teloban szuperál
.én inkább a bladet ajánlanám. -
strunyo
tag
Sziasztok!
Az volna a kérdésem, h szerintetek a Blade vagy az LG GT 540 a jobb teló?
Mert akksi tekintetében papírforma szerint nincs sok különbség mégis az LG elvben lazán kihúz 2-3 napot is 1 töltéssel zenélés és stb mellett Blade pedig elvben nem.
Tehát 1ik fontos kérdésem az volna, h akinek van kb mennyit bír az akksija
2. mennyire gázok vele a fényképek? -
volvoguy
addikt
Nem lehet hogy az akksim azért merül olyna goyrsan, mert az Advanced Task Killerben 5-7 programot Ignore listára tettem? ezek között van 4 widget, és két alkalmazás....+ Task Killer.....???
-
Tomate
veterán
válasz
zozzzzzzzzzz
üzenetére
Lehet, hogy aksiban is akkora a szórás minőségben mint kijelzőben?

-
zozzzzzzzzzz
tag
reggel 6-kor bekapcs, fényerő felhúz max-ra, wifi pár órát ment, amúgy egész napos 3g, folyamatosan ment a gmail, facebook, msn (nimbuzz) neteztem (dolphin), kb egy órát gps-nek is használtam (sygic), és mivel telefon arra is elment vagy egy óra.
a fotóapparát az fx camera és a gyári, ezekkel is lőttem jónéhányat összehasonlítás gyanánt. a gyári szebben mutat a blade-en, míg a monitoron az fx volt a nyerő
most így 23:10-kor még mindig van benne kraft, bár reggelig már nem bírná
szerintem ez így nem is rossz.
a 3g-t kíváncsiságból hagytam menni, az adatforgalomra voltam kíváncsi (3g watchdog) és kijött 9,46mb (nem masszív letöltögetésre, arra wifi) a speedtest-el nyomtam egy 3g tesztet letöltés: 4,86mb/s!!!!!! (Bp.IX.)
naptárnak én a calendar pad-ot használom, szimpibb mint a többi.
mint már írtam abszolult pozitív a benyomásom, a mai nap csak megerősített abban, hogy jó vásárt csináltam (havi 500mb-os csomaggal vettem egy hete, azóta ismerkedünk).
azt azért megint hozzáteszem:
- hogy nekem semmi baja a képernyőnek!!!
- szűz gyári 2.1-es, semmi buherálás, még nem értem a képességei és az igényeim végérenekem teccik!!!!!!!!!
-
keletomi
csendes tag
A kamerahan elég zavaró az igaz.
Nekem is 1X a hátlap bal alsó része nem akart a helyére menni, de jobban megnéztem, és a helyes mozdulattal be is akadt az a kis pöcök a helyére. -
toxicdog21
csendes tag
Próbaképp feltettem 2 telefonomra a gradiens-tesztet: http://toxicdog.hu/gradiens.jpg
csak viszonyítási alapnak....
-
veector
senior tag
-
Metal213
tag
Szevasztok!
Ma én is boldog tulajdonosa lettem egy bladenek, hála nektek. Ahogy láttam ma elég sok ember lett birtokosa a telónak...tudtok pár tanácsot adni nekünk,kezdőknek, mik az első lépések ? Netán pár hasznos programot mondani amit érdemes feltenni ?
Elég rövid az élet ehhez a 8000hsz elolvasására

Köszönjük
-
miketrail91
csendes tag
Nekem lenne egy olyan "problémám" ami eléggé zavar hogy a játékokban ilyen google féle hirdetések stílusba más játékokat reklámoz nekem a teló,ez a cucc a bizonyos játékokba bele van tervezve vagy ezeket a "felugró hirdetéseket" le lehet valahogy tiltani?

-
Sanyix
őstag
ez a recovery telepítése előtt kötelező fastboot téma ez valami bootloader akar lenni?
Nem lehet egyszerűen csak "leghostolni" az egész romot mint asztalin?
-
DAVE_CH
csendes tag
A "képernyő" zárnál, a digitális óra színét hogy tudom megváltoztatni? sötét háttérnél nem látni szinte semmit.?? thx
-
esox
senior tag
válasz
veector
üzenetére
van "némi" különbség a két kártya között, ahogy a neve is mondja... micro <> nagy... mivel az SD/SDHC az ugye nagyobb... ezért (is) olcsóbb és másra használjuk.
microSD 15 × 11 × 1 mm míg az SD 32 × 24 × 2.1 mm szóval kb minden dimenziójában duplája... de nem is értem miért írom ezt... -
DAVE_CH
csendes tag
-
HZsolt92
csendes tag
sziasztok
jelenleg egy gt540-em van és gondolkodom rajta, hogy lecserélem egy ilyenre.
miben jobb, mint a gt540??
olvasom, hogy van hozzá 2.2
2.3 mikorra várható??ki lehet függetleníteni?? esetleg itthon magamnak??
-
sto1911
veterán
A heap size nem azt jelenti, h egy program mindenkepp annyit hasznal, hanem azt, h az os annyit dedikalhat neki a rambol. Ha nincs annyi, es nem is tud felszabaditani, akkor valami ugyis swappolni fog. Aggodni szvsz nem kell ilyenek miatt.
-
DIEGO15
őstag
Olvastam, hogy a 256ramból mindössze kb.80mb marad a programok futtatására, ez valós érték(?) Ez akkor azt is jelenti, hogy nem is érdemes próbálkozni 40körüli heap size al, mert akkor 2-3 progi mehet egyszerre? Esetleg ezen segíthet a swap, vagy az csak az éppen nem hazsnált progikat menti oda?
-
MartOOn
addikt
válasz
DIEGO15
üzenetére
azért ez nem teljesen igaz... nem ez az első telefonja a ZTE-nak. Nagyon nem!

max ebben a méretben ilyen spec-el. de ez elmondható akkor a nokia e7-ről is! feltéve hogy abban más akksi van mint a többi nokiában.

nekem stabilabb az összerakás mint haver desireje...

valaki a gradians-teszt képet feldobná? nem találom. pixelhibám (Ubul) nincs, már csak ezt szeretném megnézni.
Köszi!
-
Ronam
addikt
valaki esetleg tapaszt még olyat hogy a hátlap alul bal vagy jobb oldalt nem passzol?párszor leszedtem már a hátlapot.de utolso alkalammal mikor leszedtem és visszaraktam nem ment rá teljesen.alul valamiért nem passzol.gondolhatod hogy nem kalapáccsal álltam neki leszedni
.óvatosan szedtem le mindig.... -
-
DAVE_CH
csendes tag
Reckless Racing.et honnan tudom letölteni? Esetleg webcím ahol össze van gyűjtve? thx
-
DIEGO15
őstag
Van egy gagyi vicc "a processzor füstel megy, ha kijön belőle akkor meghal" kb erről szól. Mivel ez a ZTE első telefonja és nagyon friss nem hiszem h találni hozzá nagyobb akksit, aminek amúgy is helyigénye van, így új hátlappal is jár, de talán később lesz (én sem találtam).
-
HRicky
tag
válasz
DIEGO15
üzenetére
Most lehet nagy hülyeséget kérdezek de lehet a blade-be nagyobb akksit vásárolni?(ha nem max veszek 1 simát aztán kicserélem)
Amúgy nem egyszerre csinálnám, valszeg 1 hónapig csak szemeznék az adroiddal és világával.
Az egy mozdulat és kuka a telefon mit takar?(köszönöm hogy segítessz) -
Derse
tag
Van esetleg valami tippetek, hogy hogy lehet előidézni egy Blade/SF en hogy eldobja a memkártyát?
És most itt nem az unmountra gondoltam. -
DIEGO15
őstag
Androidból kuka vagyok, de korábban volt róla szó h 800-850 ig húzható, cserébe drasztikusan csökken az üzemidő, tehát szerkeszteni "kell" bele egy nagyobb akksit.
Kezdőknek semmikép sem ajánlott mert egy rossz mozdulat és kuka a telefon, + nincs két egyforma proci így nem tudni pontosan meddig is húzható (sztem 700ig minden gond nélkül).
Ha komolyabban érdekel néz utána modacon.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt 1TB NVME SSD-k - frissítve: 04.11
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest