- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Netfone
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- Google Pixel topik
Hirdetés
Aktív témák
-
rtibi
tag
-
djozsi
senior tag
válasz
bbandi #15657 üzenetére
Amatőr kérdések jönnek.
Ez azt jelenti, hogy a system mappának mindenképp el lesz különítve 200 mega akkor is, ha az amúgy csak mondjuk 120 mega valójában?
Miért van ez így? Biztos, hogy így van? Nem lehet ezzel kezdeni valamit? És itt most nem arra gondolok, hogy feltunkolom 200 megásra, hanem arra, hogy csak mondjuk 150 különüljön el neki.Plusz appok telepítéskor:
Ezek szerint ha telepítés előtt fogom a ROMot tartalmazó zip-et és azon belül a system/app-ba beteszek ezt-azt, akkor azok automatikusan települni fognak a rom telepítésekor és használhatók lesznek? Uninstallálni nem lehet őket gondolom. -
-
_NCT
addikt
válasz
bbandi #15055 üzenetére
Értem. Na akkor hajrá, holnaptól én is Android fan leszek.... Bár délután még kicsit elbizonytalanodtam a telóval kapcsolatban, főleg ez az xvid lejátszás(semmi bajom a konvertálással, csak azért nah....ha úgy hírdetik, hogy divx-et lejátsza, ne kelljen már konvertálgatni
), a wifi dobálás, valamint egyén nyalánkságok :S Mivel full kezdő vagyok Android téren, nem tudom merjek-e belevágni...
-
DAVE_CH
csendes tag
válasz
bbandi #15050 üzenetére
[Factory resetet]
[Mentés visszaállítás Restore]Ennek így kellene kinéznie? Van benne Skip, Error is....
-
DAVE_CH
csendes tag
válasz
bbandi #14970 üzenetére
[2.5.1.8: ClockworkMod Recovery [OLED+TFT]]
A 2.5.1.3-as recoveryvel készített mentést ugyan úgy vissza tudom állítani 2.5.1.8-assal ha nem sikerülne? thx
-
Farkaspók
tag
válasz
bbandi #14696 üzenetére
Köszönöm, kipróbáltam. Nekem nem pont erre van szükségem. Nem fontos számomra, hogy akárhova tudjak gépelni a telefonon, hanem egy valódi SSH daemon kellene, hogy ne a telefon apró betűit kelljen néznem ha shell-ben szeretnék csinálni valamit, hanem egy akármilyen SSH klienssel be tudjak menni a telefonra. Ilyen létezik?
-
vampire17
addikt
válasz
bbandi #10816 üzenetére
Nah, most ujra feltolottem, ezuttal halozatrol, nem nyomkodtam kozben meg ilyenek es most ugy latszik tartja magat. (nem esett meg semmit a toltottseg jelzo, igaz nem is nyultam hozza, de ilyenkor tegnap mar durvan 75% on volt) Asszem az volt a baj h toltes kozben ment a wifizes, piszkalas, videozas.
-
TerryGiliam
csendes tag
Épp most írt a T : Örömmel értesítjük, hogy az Ön által kívánságlistára tett ZTE Blade/SL tri-band 2G, dual-band 3G telefon + akkumulátor + hálózati töltő + fülhallgató + memóriakártya, fekete (ZTE BLADE/SL #BLACK) már kapható, szeretettel várjuk áruházunkban!
Szóval a webshopban is újra kapható.
Ezúton szeretnék köszönetet mondani mindenkinek ezért a kismillió hsz-ért. Megérte átolvasni mindent mielőtt a vásárlásra szánom magam. -
Ren Hoek
veterán
+1 Egyetértek. Most valahogy nincs kedvem meg idegzetem vizsgaidőszakban romló kijelző gariztatáson parázni, meg járkálni utána.
(#4419) blueMerle: Én láttam... Bizonyos háttereket nem lehet berakni, mert úgy néz ki, mintha nem lenne elég színmélység. Nekem ez elég gáz dolog. A pixelhiba viszont tényleg láthatatlan kb. Ezt a telót én kb tablet és PDA helyett használnám így fotókat, webes felületeket prezentálnék rajta lehet, ha épp nincs noti kézben. Szvsz fontos a helyes szín.
A gradiens tesztet meg sokan megcsinálták, és kevés embernek de nekik nem volt semmiféle kék árnyalat, s power widgeten sem! Tehát létezik jó is. A fórumban pedig gyűltek lefotózott kijelzők, és bizony nem egyformán jelentkezik a hiba.
(#4422) blueMerle: Kb 3 ember írta itt a fórumon, hogy olyan helyeken is megjelent a grad hiba később, ahol eleinte nem volt. "Mintha erősödött volna". Gondolom legtöbbük vissza is vitte azóta. Aztán lehet csak érzékcsalódás, hogy romlik... nem lehet tudni. Erre tényleg nincs semmi bizonyíték.
-
Dr. Oid
aktív tag
amiatt nem kell aggódni, hogy Pusztavacsra rak kezdéskor a GPS. az iGo 8 alapból Párizsba rak, és majdnem mindegyik navi prog hasonlóan tesz, amíg meg nem találja a GPS jelet.
ez tehát feature, nem bugha negedélyezve van a GPS és van jel, hamar meg kell találnia a pontos pozíciót és ha van térkép is, akkor mutatja is.
Sygiccel is ez van (2.1)
Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- OLED monitor topic
- PlayStation 1 / 2
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3131, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest