- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Victoryus
addikt
válasz
Penyus #47592 üzenetére
Pont olyan lesz, mint amivel megvetted
Annyiból jó, ha van rajta, hogy kevésbé gyűjti az ujjlenyomatokat. Más különbséget nem tapasztaltam vele. Az íbéjről rendeltem, 1300 körül volt 5db. Nagyon egyszerű feltenni, nem kellett hozzá se víz, se alkohol. Tökéletesen passzol.
-
Flagstaff2
senior tag
válasz
Penyus #29427 üzenetére
Ugyan nem bicajos tartó, hanem motoros és nem is olcsó, de cserébe véd a portól és a víztől a GIVI T850-es GPS tatyója. Motoron használom, kellően puha ahhoz hogy némi rázkódásvédelmet is adjon, iratok, kulcsok is elférnek benne a navi mögötti fakkban (elkülönítve természetesen). Ha pedig leszállsz a bicajról, két tépőzáras szalag oldása után viheted az egész táskát magaddal mert van hordszíj hozzá.
-
Husi0904
csendes tag
válasz
Penyus #29421 üzenetére
Mindenki mellé beszél! Még egyszer mondom nem a készülék aráról volt szó, hanem a rendszerről. Nem arról, hogy billentyűs, vagy érintő képernyős. Nagyon jól tudjátok, hogy Symbián-ban is van érintő képernyős készülék. Nyelvet váltani! Ez tényleg nagy probléma, biztosan naponta váltogatod.
Glatius Kíváncsi lennék, hogy mivel van neked több alkalmazásod, mint nekem és én sem fizetek egyikért sem -
sonique
őstag
válasz
Penyus #14500 üzenetére
ha gondod van a pc vel valo összehozassal és ugy felrakni a CW -t
akkor sztem indulj elugy
hogy letöltöd a marketböl a terminal emulatort
aztan felraksz egy Universal Androot ot
rootood a telefonod
felmasolod a CW recoveryt a telefonodra
megnyitod a terminaltsu
flash_image recovery /sdcard/recovery.img
reboot recoveryrecovery file természetesen a te altalad felmasolt file
vagy amire atnevezted
és nem kell pc-n szorakozni -
kelzsoca
félisten
Nekem sem a vita kipattintása a célom, csak kevesen vannak akik Nokia 5800-ról Blade-re váltottak, és hát esetedben erről van szó, pusztán érdeklődöm, szintén a nagyobb kijelző miatt gondolkoztam el a cserén én is, ezért is kérdeztem hogy mennyire "használható" zenelejátszónak, mondjuk egy minőségibb fülessel a telefon.
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- További aktív témák...
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest