- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
razor120
csendes tag
sziasztok nemrég vettem egy Bladet, eddig elég jól szuperál volna pár kérdésem :
1, a kijelzője valóban AmOled, vagy TFT? mert a dobozra TFT van írva... vagy ez a 2 nem zárja ki egymást?
2, letöltöttem az NFS Shift nevű játékot, de sajnos akad hallottam valami JIT-es módszerről hogy ha azt bekapcsolom akkor javul a teljesítménye a telefonnak. ez bennevan gyárilag a Blade-ben? mert u.a.-ez a játék simán fut x10 minin :/ egyik barátom aztírta, hogy az x10 minin fellehet húzni a proci teljesítményét és bekapcsolni a már előbb elített JIT-et. Ez a lehetőség bennevan esetleg a Blade-ben?(bocs h ismétlem magam )
3, A LINPACK tesztem esedménye a következő lett:
MFLOPS: 3.834
TIME: 21.87
Norm Res: 5.68
ez jó vagy rossz?/ mennyit javítana ezen az eredményen a JIT módszer?A válaszokat előreis nagyon köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Golyo69
senior tag
Hi!
A gardinens hiba amúgy javítható vhogy??
nem feltűnő és nem is látszik mindig de azért jó lenne eltűntetni:...Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
Eccerű
csendes tag
Magam is ritkán nyilvánulok: ma először, és nem kizárt, hogy utoljára...
Az előbb még elfelejtettem, hogy azt sem lenne érdektelen tudni, hogy a ZTE QC-részlege (van nekik egyáltalán olyan?) vajh ráküldte-e akárcsak egyre, ama gradiens-teszteket?Nem fikázni óhajtom a terméket -- ha megnyerte, hadd vigye, már ha jó, persze...
Csak, mivel az én listámon is rajta volt, örülök, hogy végül mégse ezt vettem -- és ennyi a történet!
Maga a jelenség egyébként aggasztó...
-
xdx@
aktív tag
Blade-hez Class 10-es 8GB-os MicroSDHC jó?
-
pista59
őstag
Ritkán írok itt, de elmondom a véleményemet a RAM-ról:
Elég régóta tudja mindenki, hogy mi a RAM (írható-olvasható), és mi a ROM (csak olvasható), és melyik mire való. Úgy látom, a telefonoknál kissé másképpen kell értelmezni.
A másik:
A ZTE honlapján :
http://wwwen.zte.com.cn/en/press_center/news/201012/t20101201_194967.html
ZTE Blade on T-Mobile Network is First Branded Smartphone in Hungary
The handset is powered with Qualcomm processor and 512 MB RAMROM-ról nem ír semmit.
A magyar honlapok kissé keverik a memóriákat:
T-mobil:
512 MB memória (200 MB szabadon felhasználható), microSD kártyával 16 GB-ig bővíthető
Ebből mennyi az igaz? 512 Rom, 256 RAM ? Ez itt nem látszik.
Mobilaréna specifikáció:
256 MB RAM, 150 MB ROM felhasználhatóÉs lehetne sorolni.
Mert nem lehet konkrétan, egyszerűen leírni! Ami nem lenne haszontalan, aki venni akar, tudhatja mit vesz.
Miért nincs így másnál? Pl. számítógépnél? Ott pontosan tudom, mit veszek.
Itt meg amióta megjelent, mennek a találgatások.Persze a szerződés szerint jogosan lehet változtatni az összetevőkön, akár azonos név alatt is.
Viszont unfair ez a ködösítés, ami folyamatosan volt.
Marad a 2 évi garancia, aki cserélni akarja, biztosan megtalálja a módját.A győztes féreg irtó baktérium
-
esox
senior tag
na már látom, hogy 2 nap alatt megint lesz vagy 2000hsz az 512 vs 256 témában...
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
-
asturel
őstag
Csak az en kijelzom feature-je az, hogy mar egyes rozsaszin szinarnyalatok is kekesednek? meg mar par kekarnyalat is kb vibral..? Van olyan aki vitte mar be szervizbe custom rommal?
mod.: vagy felejtsem el, hogy ezert kicserelik? Eleg durvan latszik mondjuk..[ Szerkesztve ]
-
fattyu666
tag
válasz atillaahun #9783 üzenetére
Az én telóm olyan mint az új.
Meg kell hirdetni, aztán vagy viszik, vagy nem. Én nem adom el, nekem bőven jó így is.pitterr: Hát így már egyre inkább azt hiszem nagy huncut vagy te
Részemről én mást élvezek inkább, az 512ramot meg lesz@rom.[ Szerkesztve ]
-
zsombi915
csendes tag
válasz atillaahun #9783 üzenetére
Sztem 3e-vel olcsóbban azér veszik mer ugye olcsóbb és van rá gari szal kockázat sincs... Ha gáz van vele, elviszi szervízbe. És ez egy full új telóval is lehet így.
-
atillaahun
veterán
válasz fattyu666 #9780 üzenetére
Hááth az még pont az a határ amin én is elgondolkoznék. Mondjuk az is fura, hogy van aki 3e Ft.-ért olcsóbban már inkább használtat vesz. Szerintetek megér 3e Ft.-ot a dupla ram meg kevésbé hibás kijelző? Mondjuk ez is kockázat. Ahogy telik az idő egyre kevesebben veszik majd meg -3e-ért a régi kiadást, viszont egyre valószínűbb, hogy hibátlant küldenek webshopba.
Szivatással kapcsolatban: bár screenshot csak egy került fel, viszont többen is írták, hogy megnézték és dupla ramot jelez ki a telefonjuk.
[ Szerkesztve ]
-
SutiAdi
tag
válasz Murderer69 #9778 üzenetére
Már pedig, ha háttérben van egy folyamat, akkor az android kevés memória esetén kilőheti (Other applications need memory).
De gondolom, ha nem lenne lényeges a RAM, akkor minden telefont 128 megával gyártanának az első androidos ketyerék óta.
[ Szerkesztve ]
-
stefi68
addikt
válasz Murderer69 #9778 üzenetére
Köszi nem fontos a vidi...
Tud valamivel többet a LauncherPro-nál?◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
Murderer69
őstag
válasz stefi68 #9775 üzenetére
én azt használom szerintem teljesen elfogadható a sebessége ha nagyon kell akkor csinálok egy vidit.....
SutiAdi
ülj le 1es akár hiszed akár nem ez nem vindóz kicsit utána olvsahatnál az android memória kezelésénekstefi68 persze vannak témák amik szerintem marha jók icon packok szintúgy jók és nem a köcsög fekete hátteret kell lesned a menüben...
sok beállítási lehetőség fain dock-ok én szeretem...[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/118057417@N08/
-
SutiAdi
tag
válasz kentucky #9767 üzenetére
Pedig valószínű, hogy gyorsabb. A régi windowsXP-s gépemben is sokáig 512 ram volt. Addig semmi probléma, amíg egy-két alkalmazás fut egyszerre. Aztán amint a számuk növekszik, úgy amikor elfogyott a fizikai RAM, a virtuálisat kezdte használni, ami ugye a winchesteren volt, máris belassult a gép, hiszen onnan olvasta be az adatot. Bele lett tolva még 512 RAM, és láss csodát, sokkal jobb lett a sebesség, persze nem akkor, amikor csak egy böngésző volt nyitva egy füllel. Gondolom ez a telefonnál és az androidnál sincs másképpen. Nyilván, ha több a RAM-od, az alkalmazásaidból annál többet tudsz a memóriában tartani, annál gyorsabb lesz az. De gondolom ezt már mindenki tapasztalta a saját bőrén.
Például:
Fut egy böngésző a telefonon, két-három ablakkal. Visszatérsz a home screenre, indítasz egy marketet, leszedsz pár dolgot. Közben megy a zenehallgatás, a facebook kliens, hogy ne maradj le semmiről, egy RSS olvasó ami csekkolja a híreket, egy időjárás widget, meg még egy két dolog, esetleg közben elindítasz egy játékot hogy egy kicsit játszál. Ezek nem olyan elképzelhetetlen dolgok. Majd vissza akarsz térni a böngészőbe, hogy folytasd a munkát, esetleg vissza a játékba, satöbbi. Na itt már észreveszed a különbséget.[ Szerkesztve ]
-
stefi68
addikt
Írta valaki korábban, hogy a LauncherPro képes csak megfelelő sebességgel futni a Bladen.
Feltettem én is, elég jó, főleg a szolgáltatásai terén, DE mi a helyzet a másik legnagyobbal az ADWLauncher-elPróbálta már valaki? Úgy tudom, hogy nem csak a Home képernyők kinézetét lehet vele variálni, hanem az alkalmazásokat tartalmazó (nem tudom mi a pontos neve) képernyő kinézetét is.
Azonkívül magyarítás is elérhető hozzá...◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
Zsiguli
tag
A VODAFONE mikortól fogja árulni?
-
kovi82
tag
válasz pitterr #9642 üzenetére
Igen, erre gondolnék .. ha látszana a ZTE felirat is a telón..ami nem Photoshoppal lett odatéve
Jelenleg: Siemens ME45 , Nokia 3109C , Nokia 3650 (symbian), Sony E P910i (symbian UIQ) , Nokia E50 (symbian) , Nokia E51 (symbian) , Nokia E52 ( Symbian ) , Nokia 5230 ( Symbian ) , ZTE Blade , Nexus S i9023 , LG 4X HD ( P880 )
-
kentucky
őstag
egyébként, nekem semmi hibája nincs a készüléknek, és nem hiszem, hogy gyorsabb lenne az 512 megás blade
-
Eccerű
csendes tag
válasz zsombi915 #9753 üzenetére
Minden manual elején/végén ott szerepel kb. 30 éve, hogy "a műszaki változtatások jogát előzetes értesítések nélkül is fenntartjuk", ez ilyen...
Hogy aztán a web-oldalt nem frissítik? Istenem...
Sajnos, ha az ember nem akar szívni, jól körül kell néznie ma már -- előtte!
-
marcitp
őstag
Sziasztok!
Már kérdeztem, a probléma még mindig fennáll, hogy lehetne image-ből kinyerni a kontaktokat?
Van esetleg valami ötlete rá vkinek? Advanced recovery sajnos nem jött össze.
Gondolom a Data-ban vannak, System recovery egy működőre ráengedve sajnos nem megy. Elakadtam....https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
-
csope
csendes tag
Sziasztok!
ez az első androidos telóm és egy olyan alkalmazást keresek, ami mutatja az adatforgalmat.
Én nem találtam ilyet magában az andoidban.Köszi
P
-
kelzsoca
félisten
válasz realmadrid92 #9748 üzenetére
Minden attól függ, hogy a friss csütörtöki szállítmányból kértek/kaptak -e, mert ha igen akkor valószínűleg oda is 512mb ramos verzió kerülhetett.
(#9755) Zsiguli
Többen a pénteki rendelést ma kapták meg, azok 512 ramos példányok, holnap jön az enyém is, biztosan le fogom nektek írni én is, mi a helyzet a dologgal kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
-
fattyu666
tag
válasz zsombi915 #9753 üzenetére
De te nem a ZTE-től vásároltad a telot, hanem a tétől és ők soha nem mondták, írták le, hogy 512-vel adják neked.
Egyébként kb. 33.000-ért szerintem simán el lehet adni most a pengét, aztán akinek megér annyit kipótolja 4.000-el és vesz 512-es blade-t.
[ Szerkesztve ]
-
orrlyuk
aktív tag
válasz Idegen82 #9754 üzenetére
Vajon van olyan, hogy központi T-szerviz? Petőfi S u.? Érdemes lenne bebattyogni mondjuk azzal, h. eldobálja a wifit, és néha nincs térerő (ezt kb. mindegyik produkálja.) A grádienst nem hiszem, hogy egykönnyen meg lehet kajáltatni.
No hay banda! Il n'est pas de orquestra!
-
Zsiguli
tag
Aki December 21-én vásárol a WebShop-ban,
az már garantáltan 512 MB-ot kap a RAMban?
Már pixelhibák is megszűntek?
-
Idegen82
csendes tag
Sziasztok!
Mai napon vittem vissza a hibás telefonomat a T mobil-hoz.
Azt mondták felküldik Pestre és ott majd eldöntik mi lesz vele és egyben jelezték nekem hogy lehet azt mondják rá hogy nem elég nagy gond ha a szürke kék.
Azután felhívtam a T mobil ügyfélszolgálatát akik közölték velem, hogy nincs zte szerviz Magyarországon.
Kérdem én akkor ki a f.....-hoz küldték fel Pestre?
Úgy gondolom megutaztatják a telót vagy még azt sem és rámondják majd, hogy ez nem hiba. Ezt készítette elő a szervizes arc a T mobilban is.
Kíváncsi vagyok mi lesz ebből!!!! -
Flagstaff2
senior tag
Üdv!
Ma megrendeltem én is a gépest. A topicot bevallom férfiasan nem olvastam végig, olyan 2e tájékán eldurrant az agyam a display hibák keresgélésétől meg a RAM-on kesergéstől. A végén úgy 7e-től olvasgattam eddig, itt már némi infomorzsa is fellelhető. természetesen a display hibák és a RAM mennyiségének a firtatásán felül. :-D
Az utóbbi pár óra fejleményei miatt (256 vs 512 az új szállítmányban) azért kíváncsi leszek holnap mi esik ki a dobozból, bár ha csak 256-os lesz akkor sem szúrom tökön magam. A display hibát meg ha lesz de nem zavaró, akkor hagyom a fenébe. Eddig is megvoltam a kis A702-es Mio nem éppen csúcsszuper kijelzőjével, ezzel is megleszek valahogy.
Talán az egyetlen nehézséget az okozta eddig hogy az eszköz nyomkorászása nélkül kicsit nehéz felfogni innen a gyerekmedencéből miről is írnak néhányan akik már a mély vízben úszkálnak. :-) Tegnap éjfélre már rendesen belefájdult a fejem a különböző ROM-ok előnyeinek/hátrányainak/hibáinak/bugjainak/fícsörjeinek a lekövetésébe.X2 4000+,AC Freezer64Pro,MSI K9N SLI-2F+HR-05 SLI,Sapphire X1950GT+AC Accelero S1,2x1024M Kingmax DDRII/800MHz,ASUS DRW-1814BLT
-
Eccerű
csendes tag
Sziasztok,
2000+ hsz. elolvasása után venném a bátorságot...1. SF vs. Blade -- a felhördülés akkor lenne indokolt, hogyha T-Mob úgy árulná ezt a cuccot, mint SF dehát erről nincs szó: Blade-néven fut, az annak megfelelő (?) műszaki paraméterekkel. Az üzletpolitikájuk ("mert ezeknek ez is jó") természetesen más kérdés, de ezen lovagolni vagy 300 hsz.-en át, enyhén mulatságos, szerintem.
2. A példányok közti nagyon magas mértékű minőségi szórás már inkább elgondolkodtató. Nos, ők valszeg úgy gondolták, hogy bevállalják inkább ezt a "valamit" a SF helyett -- akár azon az áron is, hogy a júzernek kibontanak 10-et amiből ő elvisz egyet, amit 72 óra múlva úgyis jól visszahoz majd...
Mivel gyakorlati tapasztalatom e témában nincsen (mert másmilyen telefonjaim vannak), ezért nem tudom így eldönteni mi jogos és mi nem; de hogy valóban attól függjön a cucc "minősége", hogy Mr. Cseng-Cöe Ku úrnak milyen volt az éjszakája Dongjingban? Hát, ez asszem már több mint gáz: bevállalhatatlan! Néztem én is ezt is, de nem ilyet vettem (pedig akkor még nem olvastam ezt a horror-regényt). Lehet, hogy hálózati cuccokban jó a ZTE és a Huawei, de telóban aligha vennék (amúgy döglött már be Huawei modemem minden előzmény nélkül).
3. Függetlenítés (nem tekintem OFF-nak, mert benne a címben is + van Bocha klassz cikke is a témáról), de belinkelném az angol T irományát ezügyben. Hogy miért? A díja miatt:http://www.3g.co.uk/3GForum/showthread.php?t=33293
15 font, inc. VAT, tehát ÁFÁ-val -- tehát, még úgyis a fele, mint kis hazánkban.
Azért ez elég érdekes, nem?Köszönöm a figyelmeteket!
-
realmadrid92
tag
Ha nem webshopban veszem, hanem t-pontban, akkor mennyi az esélye h 512-es RAMosat kapjak?
Europarkban tervezem venni, valakinek tapasztalat aki ma vett ilyet?
th -
hibu
csendes tag
a gmail megoldódott... fura, de úgy kellett, hogy egy új accountot kellett hozzáadni (ugyanazt ami eddig volt) így már elfogadta a kódot
-
kiru
csendes tag
Talán nem csak az én problémám, hogy SMS írás közben nem látom, hogy hány karakter van vissza az SMS-ből. Így nem tudom, hogy már a második üzenetet írom-e, vagy esetleg az elsőhöz írhatnék még egy-két szót.
Kinek milyen ötlete van erre?
Inkább a borzalmas vég, mint a borzalmak vég nélkül!
-
Peat;)
veterán
A készülékre most 1 vagy kettő év a garancia? A garancialapon én egy évet látok, de többször is olvastam a topikban hogy kettő év. Az honnan született?
szerk: elnézést, 1+1 év a garancia. Nem olvastam végig, meg kicsit halvány (kifogyóban volt a patronjuk...) a szöveg.
[ Szerkesztve ]
-
Ren Hoek
veterán
Most viszont, hogy tudatában vagyunk annak, hogy a webshopos hibás telókat is vissza lehet vinni T-pontokba 3 napon belül cseréltetni... és 8 napos indoklás nélküli visszaküldés van.
Minden újonnan vásárlónak ajánlatos WS-ből rendelni!
Ha nem 512-es akkor érdemes visszatolni nekik...
De inkább várni kéne januárig, ahogy korábban javasoltam... Most lezajlik ez a karácsonyi őrület, utána letisztul a helyzet. Lesz normális készlet is 512-ből... (Amúgy durva sztori, nem gondoltam volna) -
kelzsoca
félisten
Holnap megérkezik az én blade-em is, mivel a webshopból rendeltem, így a friss szállítmányból érkezik az enyém, kíváncsi vagyok, hogy miként alakul a ram mennyisége.
-
V.Stryker
nagyúr
-
HRicky
tag
Hát olyan mintha lelenne ejtve az egyik sarkára de csak a hátlapból van kipattanva szval tuti hogy nem ledobás valamint hogy a lepattant rész is le van festve szval ebből is látszik....nemtudom foglalkoznának-e vele
Vki leírná hogy az 512-es RAM-tól mi változna?(nekem csak a wifi és a játékok a fontosak ha ezeken nem változtat akkor nem fogok sorbaállni egy esetleges cseréért)
[ Szerkesztve ]
-
hibu
csendes tag
Ami még szintén remek kis alkalmazás, jegyzetelésre:
CATCH NOTES
http://www.appbrain.com/app/catch-notes/com.threebanana.notes -
hibu
csendes tag
Valaki kérdezett ébresztőóra app-ról!
Nekem ez bevállt, csak ajánlani tudom...
http://www.appbrain.com/app/alarm-clock-plusv2%E2%98%85/com.vp.alarmClockPlusDock -
hibu
csendes tag
Szervusztok!
Néhány infot osztanék meg.
A fehér orange SF biztosan TFT kijelzős. A borítása tapintásra is más, kemény műanyag, nem olyan mint a fekete, ami picit már kopik is az éleken...Lenne néhány kérésem:
Hol lehet beállítani a hívószám kijelzést... nem találok ilyen beállítást a készülékben!Valamint másik kérdésem, SIM kártyát kellett cserélnem a szolgáltatómnál (t-mobil volt előtte és utána is), de így most nem jön valamiért létre a gmail account szinkronizáció... az új kártyával... mit kéne tennem? Tudtok ebben segíteni?
-
HRicky
tag
válasz SutiAdi #9717 üzenetére
Köszi szépen!
Bár nem láttam még képet amin 414-es lenne a teljes rendszer memória!Valaki fotózza már le legyen szíves.
Pedig visszaolvastam....
Amúgy cserélik a telefont olyanért hogy az egyik sarkából levan pattanva 1 darab?(sztem rosszul van öntve de hogy nem én csináltam az biztos!)[ Szerkesztve ]
-
fattyu666
tag
válasz zsombi915 #9714 üzenetére
Akkor megjavítják.
Most ezen mit nem értessz?Akkor azt árulták annyiért. Megvetted, örültél.
Most ezt árulják ennyiért. Ha nem tetszik a régi vegyél újat 512-vel.
Ez a biznisz.Tudja valaki írott szövegben bizonyítani, hogy a té 512-est adott, vagy csak ígért neki?
[ Szerkesztve ]
-
syl5
őstag
Te mit szólsz a történethez Devast? Döbbenet ez az egész.
Az rendben, hogy fenntartja a jogot magának a paraméterek megváltoztatásához, de azért ez inkább ilyen akciós újságok esetén szokott előfordulni...
Mindenesetre nekem amint letelik a még hátralévő 1 év hűségem a T-nél az biztos, hogy soha többé nem fizetek nekik egy fillért se! És ezt nem csak ez az 1 hónapja tartó Blade őrület miatt írom...jó pár éve már ügyfelük vagyok...Ilaszlo:
Ha erre jársz hozzátennél valamit ehhez a 256 vs 512 ram-hoz! Mihez van ilyenkor jogunk, mihez nincs? -
zsombi915
csendes tag
Hát sajnos az könnyen meglehet.
De ez akkor is milyenmár? Van egy ismerősöm, konzolboltban dolgozik.
2Hete adtam el neki az xboxom, mikor odavittem, megnézte átvizsgálta, hogy ugyanmár miat akarok eladni neki. Megcsinált rajta mident amit kellett, és a végén megmondta, hogy nem veszi be annyiért amennyiért szeretném hogy bevegye, mert olvasót kell benne cserélni hogy működjenek az új játékok, és hogy ő garanciát tudjon vállalni rá. Megegyeztük az árban. Kész.
Namármost neba*onföl azzal engem a T hogy kötöttek egy szerződést, hivatalosan is ők árusítják a zte készülékét, és nemtudnak mindegy egyes csavar végén a porszemről ami csájnában reppent rá.
100% hogy kivizsgálták a készüléket, amire mernek garanciát vállalni, vagyis kikellett volna.
De a pixelhiba, grádienshiba, sdhiba, ram gondok, valahogy nemderültek ki.
Így az én szerény véleményem szerint, rohadtul nem érdemlik meg hogy világcég legyenek, ha egy ilyen feladatra nem képesek. -
Peat;)
veterán
válasz zsombi915 #9701 üzenetére
Nagy visszhangnál kicseréli a nevet blade 1.1-re. Ahogy megteszi a sok notebook gyártó, alaplapgyártó vagy videokártyagyártó ugyanazon modellnév alatt, csak a végére odarak egy biggyesztést. Ott már totál elfogadott ez a dolog, de telefonoknál a nokia is csinált hasonlókat (kamera minősége valamelyik modellnél, attól függött hol gyártották) amit szintén nem cseréltek. Elég tré politika, de sokat nem lehet tenni ellene. A ZTE esetében fene tudja, a mi 512-esünk lehet felrobban/gyorsabban merül, mittomén. A kamerája pl nekem borzasztó képeket lő, közel nem olyat mint amit valaki belinkelt ide egyszer a 256-os készülékkel...ki tudja hol spóroltak a +256 ramért
-
sto1911
veterán
Sztem meg lehet oldani hazilag, h ne bootoljon szerencsetlen...
-
HRicky
tag
Hello!
Ma vettem új blade-t!
hol tudom megnézni hogy mennyi RAM van benne?????? -
Aktív témák
- Platina besorolású tápcsaláddal bővült a be quiet! felhozatala
- PR-Telecom
- Milyen egeret válasszak?
- OTP Bank topic
- Intel platformon még idén jó lehet a SteamOS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Formula-1
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20FE 128GB, Kártyafüggetlen, Használt, Ajándék Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget