Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
Aktív témák
-
llaszlo
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Van egy olyan progi is ami wifi-n keresztül csinál screenshotot a böngészőben. De nem jut eszembe a neve.
zsombi915: Az attól függ, hogy meddig fizeted a teló törlesztését 12 vagy 24 hónapig. Ezt előre meghatározzák és külön számlázzák.
-
adsnew
tag
ZTE BLADE + Kingston 8GB MicroSDHC CLASS 4
Chiller és desigo is Írta jóval lejjebb, hogy a fent említett kártyát dobálja.Nekem is ilyen kártyám van és nem vettel észre, hogy dobálná
-
zsombi915
csendes tag
Nem akarok beleszólni, borsszem vagyok én ehhez. De a törlesztőrészleteket elfelejtetted számolni.
Bár a telenort nem ismerem, de a T-nél úgy van hogy a hűség miatt pl2 évig fizetned kell a havidíjat+a telefon törlesztőrészletét, amit egy ilyen sgs szintű telónál havi 5 rugó körül lehet, és ezt addig fizeted amíg össze nem gyűlt a telefon ára (tény hogy így van rajta 15-20e ft kedvezmény) -
skulll
tag
-
MartOOn
addikt
hello! miért van az hogy launcherpro folyamatosan összeszarj amagát? fc folyamatosan teljesen váratlan időpontokban.
ti milyen home-ot használtok? mert a gyári az kuka az tuti.
illetve a handcent is ezt csinálja... wtf??gyári 2.1 rom
köszi.
-
syl5
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Egyrészről bővebben ki kellene fejtened a véleményed, mert ez így értelmetlen, mivel 3 másik készülékkel is összevetettem a Blade-et!
-Most akkor a Pulse-al vagyok túlzó, hogy az túl jó?
-Vagy a Blade-el vagyok túl szigorú?
-Vagy éppen az SGS-ről, és a Desire-ről gondolok túl sokat szerinted?Másrészről miért is? Nem fejthetem ki egy fórumon a személyes véleményemet egy kérdésre válaszolva?
Írtam hideget, meleget a Blade-ről. Elmondtam, hogy a Pulse-hoz képest, még hibás kijelzővel is egy álom, viszont az SGS-t, és a Desire-t abba a konstrukcióba, ahogy most a Telenor-nál kapható esetemben nem veri meg.
Most akkor ki is látja rózsaszínbe a világot?
Meg amúgy is ez az én személyes véleményem, ami csupán annyiról szól, hogy nekem, mivel amúgy is elmegy minimum 3 000 ft-om havidíjra baromira megérne egy SGS, vagy egy Desire WS-ba 28 500 ft-ot úgy hogy 5 200 Ft havidíjat fizetnék mellette, amennyiben nem lenne jelenleg is futó hűségem. És itt nem trollkodásról van szó, mert írhattam volna azt is hogy 9 500 ft az említett két telefon, de ugye nem írtam, mert az már a 15 000 ft havidíj miatt a hülyeség kategória lenne (teszem hozzá részemről!)!
Számoljunk csak, miért is érné meg nekem:
Ugye 28 500 Ft egyszer egy SGS-ért, vagy Desire-ért!
Egy év tarifahűség, ami után szabadon válthatok egy 3 000-es csomagra:
12*5 200 Ft = 62 400 Ft, ami 26 400 ft-al több, mint ha csak 3 000 Ft menne havonta havidíjra!
Egy Blade Domino-ba 36 000 Ft, ami 7 500 ft-al több, mint ha SGS-t/ Desire-t vennék hűséggel.
Tehát ha vennék egy SGS-t, vagy Desire-t, akkor lényegében 26 400 - 7 500 = 18 900 Ft-al kerülne nekem többe összességében mint egy Blade, ugyanis én minden hónapba eltelefonálok minimum 3 000 Ft-ot! Nekem ez a plusz 18 900 Ft kiadás, amit ráadásul elosztva kellene kifizetnem nagyon megérné, hogy legyen egy Desire-öm, vagy egy SGS-em arról nem is beszélve, hogy ezt a 18 900 Ft plusz kiadást teljes egészében lebeszélhetem, leforgalmazhatom!
Emellett azt elhiszem, hogy akinek két, esetleg három hónapra is elegendő egy 3 000 ft-os feltöltőkártya annak nem éri meg az SGS, vagy a Desire az említett konstrukcióban, de én nem közéjük tartozom.Szal talán nem így kellene moderátorként viselkedni...
-
kkriszx
csendes tag
Szevasztok. Most lett egy bladem, első androidos telóm

Meg tudná valaki mondani hogy hogyan tudom kikapcsolni ahogy a Tmobilos hálózatra ne menjen egyből minden (tulajdonképpen összes) alkalmazással. Mert a beállításoknál az APN beállításoknál van 3 Tés hálózat de azok állítása le van tiltva :S
-
Saccco
nagyúr
válasz
DAVE_CH
üzenetére
Abból a leírásból csak a Clockwork rész érdekes. A clockwork recovery segítségével lehet biztonsági másolatot csinálni a telefonról, valamint új romot vagy updateket telepíteni.
dome24:
Ne rootolj a recoveryvel. Inkább tegyél fel egy rootolt romot, pl: 2.2 alpha4 - 1 hsz ronam.szerk: Vagy rootold ilyen 1 click programmal (z4root, stb), marketbe van többféle. Ha rákeresel(fent a sarokban) a fórumban is többször volt róla szó, hogy melyik megy. Persze legyen backupod.
-
dome24
csendes tag
Üdv!
Feltoltam a clockwork-ot, csinaltam egy backup-ot, eddig minden oke is volt. Aztan root-oltam a telot, es szetszalltak a szinek. Minden kekarnyalatos lett, valamint amikor elmegy a kepernyo sleep-re, tobbet nem jon vissza.... mit tudok ilyenkor csinalni? valakinek volt hasonlo problemaja? a restore utan visszaallt a dolog ugynezki, de a root-olas nem sikerult emiatt...
-
DAVE_CH
csendes tag
idióta kérdésem: darky4e recovery pontosan mire is jó?
-
pepevfr
csendes tag
sziasztok,
az alpha4 LITE ROM van a telefonomon. A két nap alatt két hiba fordult elő vele, az egyik, hogy a képernyőzárat nem tudtam feloldani, semmire sem reagált a képernyő. A másik pedig, hogy ma az egyik hívást nem tudtam felvenni, szintén nem reagált semmire a kijelző.
Elő fordult ez valaki másnál? -
DAVE_CH
csendes tag
http://loadbalancing.modaco.com/download.php?url=paul/fastboot.zip
se működik. valaki felrakná? thx
a lementet eredeti SF-t majd feltolom.
-
Cimi86
tag
-
Saccco
nagyúr
-
mukika009
tag
Nah van 3pixelem hibásan és gradiens is bőven akad... feleslegesen zúztam a telót egésznap
.. -
Latency
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Pixelhiba nincs se az enyémen se öcsémén, de a gradiensben az újabban vásárolt sokkal csúnyább, ez már a szürke gombokon is sok helyen meglátszik, a régebben vásároltnál ez nem ennyire feltűnő.
-
DAVE_CH
csendes tag
hi! Az itt találhatod (legelős hozzászólásban) 2.2 Andro rátehető az eredet angol Orange SF-ra? Először is biztonsági mentést készítenék a jelenlegi alap rendszerről. Melyik programmal lehet? /Kezdő vagyok/ Amit esetleg ha úgy hozza vissza is tudok tölteni?
-
Saccco
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Az hasznos, meg még croppol is ha kell.

-
vadászcsiga
félisten
Mindegy, találtam egy jobbat: Screenshot It. Van egy ikonja az értesítősávon, le kell húzni megnyomni. Be lehet állítani hogy fordítsa fejjel lefelé a kész képet ami a mi esetünkben hasznos

-
Saccco
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nekem a screenshot van fent. Most direkt teszteltem megy shake-re.
Reag3nS:
Ez nem 3210es. Egyik okosteló sem ébreszt kikapcsolva (wm, android, stb). -
Reag3nS
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
3210-esem ébresztett kikapcsolt állapotban is

-
Saccco
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Vagy: Screenshot by Gik Soft
-
vadászcsiga
félisten
-
Saccco
nagyúr
Nem csak neked: Ha 5 percen belül vagytok és nem írt senki utánatok, használjátok a szerkesztés gombot!
A kérdésre:
Szedj le marketből egy screenshot programot. (ezt ír be: screenshot) -
embe
nagyúr
Tudtok valami olyan programot amivel hívásszűrést lehet csinálni? Csoportoknak, személyeknek?
-
Frozzy
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
ez azért nem teljesen igaz
vannak programok amik bekapcsolják a gépedet :] -
Frozzy
őstag
hogy tudok printscreen-t csinálni a teló képjéről ??
-
Skullen
tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Feladatütemezéssel bekapcsol a gép.

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
llaszlo
üzenetére
Az enyém az elsőből és nálam ennyi gradiens hiba látszik , szabad szemmel a telefonon nem is látom .... Nyilván erősen figyelve itt észrevehető egy nagyon enyhe kék sáv, de a fehér itt már jelentősen túlvezéreltebb, mint amit a szem észlel a telefon kijelzőjén.
A gyári teszttel pedig semmi pixelhibám nincs....
Ezzel a képpel 100% -on nézve látszik elszíneződés, de ez akár sok monitoron sem tökéletes szvsz.... -
orrlyuk
aktív tag
Kis reklám, most néztem: Sygic K-EU verziói 20 eurós karácsonyi akcióban vannak. Durván jó a program, a térképét még tesztelni kell (TomTom), de használatban mérföldeket ver az iGo-ra. Ajjaj! (2.2-n.)
-
llaszlo
veterán
válasz
72mviktor
üzenetére
Én egyszer csináltam azt, hogy 3-4 ROM-ot feltoltam wipe nélkül, akkor majd észre fogod venni. Mivel minden ROM egy kicsit más mint a többi, főleg, hogy ha más készítette.
De sok gondot elkerülhetsz a wipe-al.mukika009: A warez továbbra is tiltott az oldalon!
Azt hallottam, hogy az új Blade szállítmány már nem kijelző hibás. Ez tényleg így van?
-
72mviktor
senior tag
Használja valaki alpha4 alatt az audio boost-ot?
-
sydon
csendes tag
Btw, nagyon-nagyon halkan jegyzem meg azok számára, akik egyrészt nem éreznek bátorságot magukban a főzés/rootolás és egyéb moddingokhoz valamint azoknak akik meg szeretnék őrizni telefonuk garanciáját hogy tegnap megkérdeztem - szervízes T-mobilos jóembernél - hogy lesz szoftvertámogatás a T-nél, és szó szerint mondta, hogy lesz rá android 2.2 központi frissítés is.
persze nem tudom, hogy mikor, hogy hogyan, de miért hazudott volna (már megvettem a telefont két napja, tényleg csak érdeklődni akartam, mert nem nagyon szeretném elveszteni a garanciát.)
no offense: minden tiszteletem a moddingolóké.
-
toxicdog21
csendes tag
-
kentucky
őstag
válasz
toxicdog21
üzenetére
Nagyon jó lett!
-
toxicdog21
csendes tag
Készítettem egy fórumot a ZTE Blade magyar felhasználói számára!
Ott tematikusan is rendszerezni tudjuk az itt összegyűlt tudást.http://blade.toxicdog.hu
-
-
mukika009
tag
Gyerekek! Meg van a Bladem minden tuningoláson túl vaok most jönnek az appok meg a widgetek egyelőre szeretem <3

-
Csoknyai
csendes tag
válasz
kentucky
üzenetére
Meg volt, sőt Win7 és Ubuntu alatt ami lehetséges mindennel partició és formázás.
Még az asszony játék lg telójával is leformáztam, semmi.
Vagy tetszik neki a partició és elfogadja, vagy nem és akkor ő leformattálja.
De egy dolog marad, mindig ledobálja.
Más kártyával meg műxik. -
syl5
őstag
Ki az az állat, aki odaadná a Blade-jét egy Pulse-ért??
Még jó, hogy megéri elcserélni! Gyorsan cseréld el, még rá nem jön az illető, hogy milyen rossz üzletet akar kötni!Főzött romok flash-elése ugyanúgy megy, mint Pulse-on. Semmi nehézség. Ha Pulse-al ment, akkor Blade-el is menni fog!
Gameloftos játékok jól mennek! Legtöbbjük kiválóan, de azért van egy-kettő, ami kifog a Blade-en, de hát valljuk be hogy egy MSM7227-es procitól nem lehet túl sokat elvárni. Azonban Pulse-hoz képest a Blade játékok terén egy álom! Nincs olyan, hogy ez sem indul el, ez sem, az sem. Gyakorlatilag itt még nem találkoztam olyan játékkal, ami nem indult volna el azért mert kevés a vas. A gangstar-ból mondjuk még éppen nem találtam működő verziót, de annak szerintem más oka lehet...mert másnak elindul.
És én még úgy beszélek a játékokról és a Blade Pulse-hoz való viszonyáról, hogy még Froyo-t nem is látott a Blade-em, amitől pedig elég nagy sebesség növekedés várható!
Ajánlom amúgy Saccco videóit!Amúgy egyedül a kijelzővel nem vagyok maradéktalanul megelégedve! Még a pixelhibák hagyján, mert ugye itt már elég kicsi egy pixel, de azért a gradiens hiba gáz! Meg az sem tetszik igazán, hogy túl hidegek a színek. A pulse színei sokkal szebbek voltak, meg ugye gradiens hiba sem volt! Maga a kijelző összességében azt mondanám úgy hogy a Blade színei szarok, és a gradiens hiba is jelentkezik még a magasabb felbontás ellenére is kb egy szinten van nálam a kisebb felbontású Pulse kijelzőjével!
Összességében, hogy ha még egyszer kellene döntenem, akkor is a Blade mellett döntenék, de csak azért, mert jelenleg még bő egy év hűség köt a T-hez, és a Blade-et a Pulse 30 000 Ft-ért való eladása mellett kártyásan kvázi 6 000 ft-ért vettem.
Azonban ha nem lennék a T-hez kötve, akkor habozás nélkül megvenném a Telenornál az SGS-t, vagy a Desire-t 30 000-ért havi 5 000 Ft-os előfizetés mellett! Nem mondom, hogy a Blade rossz vétel, de e két telefon azért durván más kategória, és nekem baromira megérne mindkettő 30 000 ft-ot, még 5 000 ft-os havidíj mellé is, hiszen jelenleg is minimum 3 000-et fizetek minden hónapba, ergo kb ugyanannyiba lennének azok is! -
Csoknyai
csendes tag
ZTE BLADE + Kingston 8GB MicroSDHC CLASS 4
Chiller és desigo is Írta jóval lejjebb, hogy a fent említett kártyát dobálja.
Csatlakoztam hozzájuk (sajnos).
Se gradient se wifi se egyéb hibám nincs nem is volt a telóval, eredeti rom van (még).
Az eredeti sd kártyával sincs semmi gondja.Esetleg érdekelne, hogy más is találkozott-e ezzel a gonddal, és talált e megoldást?
Ha meg nem, akkor azt javaslom ne a fenti típust válasszuk ZTE-hez. -
bnss
veterán
A továbbiakban legyetek szívesek mellőzni a személyeskedő vagy személyes adatokat tartalmazó, illetve trágár hozzászólásokat (az érintett hozzászólásokat töröltem)! Köszönöm!
-
tuccer
csendes tag
Sziasztok tudtok olyan Asphalt verziót ami rendesen megy (kis lagg még belefér) stock romon??? Ha igen linkeljetek már mert a Marketen nem találok.
Köszi
Aktív témák
- Robotporszívók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- NiMH akkumulátor
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

..

Ki az az állat, aki odaadná a Blade-jét egy Pulse-ért??