- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Skullen
tag
válasz
tanygab #48693 üzenetére
Én svéd rom-ban használtam eddig azt a driver-t 1 hétig. Mindig kikapcsoltam a WiFi-t amikor nem használtam, mert azzal a rom-mal nem engedi sleep-be menni a telót, de ez a hiba FLB-vel nem jelentkezik. Amúgy nem vettem észre, hogy ez miatt érezhetően gyorsabban merülne az akku.
-
anglergab
addikt
válasz
tanygab #41459 üzenetére
(#41459) tanygab
Ugye a Settings-ben próbáltad alapértelmezetté tenni? Ha nem sikerül, távolítsd el a gyárit a systemből.
Kelzsoca
1. A rom zip-ekben lévő boot.img lemezkép ugyanolyan fájlrendszert tartalmaz, mint a CW backupok (yaffs2)?
2. Az FLB-R8-as rom kernelének a forráskódját valahonnan le lehet tölteni?
3. Egyébként milyen gyakran frissül a kernel az FLB rom-ok esetén (verzió (R8, R9, R10) szerint)?
4. Egy boot.img-et hogyan lehet "szétszedni"? -
bbandi
tag
válasz
tanygab #14982 üzenetére
"PC Requirements:
- Windows"Szóval nem
QtAdb-ből egyébként most 7.5 van fenn, ez egész megbízható, mikor telepítettem még korábbi verzió volt (nem tudom mennyivel korábbi, arch linux aur-jából telepítettem), az csaknem használhatatlan volt.
Egyébként leginkább adb-t használok konzolból, vagy ha nem kell root, akkor swiftp. -
-
MartOOn
addikt
válasz
tanygab #9288 üzenetére
36szor volt már a fórumban, hogy ha nem a gyári sms app-ot használod, akkor a gyárinak az értesítéseit ki kell kapcsolni! sztem annyira logikus hogy nem akarom lehinni hogy te vagy 100. aki ezt kérdezi... nemkell itt romot cserélgetni ehhez... vazz...
ahhoz meg külön gratulálok hogy a romot már cserélgeted(cserélgetéd de ez az sms notifications magas neked...
bejövő hívásnál meg a hangerő lefelé gombot egyszer megnyomod (mint a telefonok 90%-ánál.) ez is nagyon bonyolult megoldás...
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
tanygab #9278 üzenetére
A csomagolt fájlban a system mappán belül van egy apk...azt total commanderrel csomagold ki, mint egy zip-et. Nekem nincs türelmem megkeresni benne a megfelelő képet, de ott kell lennie.
sagesz93: Na végre.
Legalább lesz kinél keresni mindig a legfrissebb, legjobb romot.
-
tanygab
tag
válasz
tanygab #7422 üzenetére
Hello,
Anno írtad hogy nem kell függetleníteni a telefont, hanem másik ROM-al megy különböző sim kártyákkal is...
Én most raktam fel a Ronam 2.2 alpha4-et, de Vodafonos sim-el csak folyamatosan újra indul...
Te melyik ROM-ot használod, hogy működik neked másik sim kártyával...?
-
syl5
őstag
válasz
tanygab #8342 üzenetére
Én se találom piacon a Pocket Legends-t, pedig megnézném én is...
Én már Pulse-on is találkoztam ilyen problémával, de sajnos a mai napig nem találtam rá megoldást. Többször volt már ilyen velem, amikor egy app felkerült egy x időpontban, de én csak pár nap, hét, esetleg hónap múlva láttam. Pl az Angry Birds volt nekem ilyen. Akkor a Sygic Aura-t Pulse-on sose láttam. Blade-el látom, de nem működik...
Igen ha már Sygic Aura, akkor van egyáltalán akinek működik? Froyo-val kipróbálnátok?
Szal nem tudom mi lehet ilyenkor a Market-el. Semmit sem tudtam csinálni vele, egyszer csak megjelent nálam is az Angry Birds.
Másnak is jelentkezett már ez a probléma? Esetleg nem találtatok rá megoldást?Emellett nekem olyanokat is szokott produkálni a market, hogy a letöltések listában nem jelenít meg bizonyos letöltött és feltelepített programokat, vagy egyiket sem jeleníti meg. A program/programok ilyenkor kiválóan működnek, de nincs ott a letöltéseknél, tehát nem jelzi a frissítéseket a market.
Erre sem találtam különösebb megoldást...Kétszer háromszor újraindítottam a telót és visszajöttek az alkalmazások, ha szerencsém volt.most viszont már ez sem segít..
Ilyet nem tapasztalt más is?
Esetleg nem lehet hogy az a2sd-vel van összefüggésbe?Valamint nálam blade_keypad.kl fájl átírása sem eredményez semmit. Átírtam az összes gomb bejegyzését WAKE-ra, de ugyanúgy nem reagálnak rá. És ez baromi idegesítő, mert zenehallgatásnál elég szar, hogy gyakorlatilag nem tudok hangerőt növelni, csökkenteni, ha lezárva a zsebemben a telefon.
Ez működik mindenkinek? Esetleg valami tipp, hogy miért nem jó nálam?Jah igen zenehallgatás...Hááát aki azt mondja, hogy hangos, az biztos egy csendes szobában ülve hallgatta...Amíg városba nem tettem fel a fülhallgatót addig azt mondtam, hogy okés a hangerő, de miután kipróbáltam..lehet nem kellett volna. Míg viszonylag csendes utcában haladtam addig éppen elegendő volt a hangerő, viszont amint kiértem egy forgalmasabb útra (villamos, autók) siralmas volt... Ezt úgy mondom, hogy felflash-eltem az audio boost-ot, ami egyébként nálam semmit nem hangosított (nem wipe-oltam utána, bár szerintem nem nagyon szükséges), poweramp-ot használok, preamp fel volt húzva egy olyan szintig, amíg nem torzít egyik zene sem, és pana in-ear fülest használok. Nos remélem, hogy ha majd romcserénél még egyszer felteszem a audio boost-ot, és wipe-olok utána, akkor használni fog, mert ez így nem túl jó. Ugyan lehetett volna még az adott számnál a preamp-ot húzni, de akkor ha átvált a következő számra,ami hangosabb akkor hirtelen úgy elkezd majd az torzítani...és ugye hangerőt meg egyszerűen nem lehet lejjebb venni, az meg egyszerűen káosz, hogy késés miatt rohanva elővegyem a telefont a zsebemből és a preamp-al próbálkozzak..
(#8393) Saccco:
Pedig látszania kéne!
Latest version: 1.5.8 (for Android version 2.1 and higher)
És nekem az appbrain se rinyál, hogy nincs 2.2-őm. -
-
istnag
addikt
válasz
tanygab #7822 üzenetére
Ez tényleg szánalmas...,de ez is csak üzlet,ha belegondolsz. Vegyük azt szeretnél venni egy telefont felhívod őket és mondják,hogy nincs. Mit teszel? Valószínű el sem mész,de ha nem tudod van-e vagy sem akkor elmész és ha nincs is,de van egy olyan ami tetszik,leht megveszed azt. Ha tíz emberből egynek bejön akkor nyertek. Amúgy a t -s viszonteldókat fel lehet hívni csak a T pontokat nem!
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest