Hirdetés
Aktív témák
-
kovi82
tag
Ki milyen navigációt használ a Blade-en ?
Milyen tapasztalatok vannak ?

-
hibu
csendes tag
Nem engedi... nem tudom a kép szélén tovább húzni... fölül és alul természetesen még tart a kép... olyan mintha a 480x800-ból csak kb. 480x500-at tudnék kivágni... 480-nál megakad... a kivágókeret...
Valahol még valami beállítás nem tilthatja?
-
dodo76
tag
Sziasztok!!Nem tudja valaki hogyan lehetne az Fm Rádiót turbozni,javíttani,vagy hogy jobb legyen a vétele,esetleg letölteni valahonnan rádiót(nem netes rádiót)mert elég gázos a vétel minösége.még eredeti rajt minden rom stb...segitséget elöre is köszönöm!! A fülesen sok múlik hogy milyen a vétel???vagy az nem befojásolja,csak a hangzást???
-
hibu
csendes tag
Sziasztok!
Lehet banális a kérdés, de ti háttérnek be tudtok szúrni egy 480x800-as képet?
Gallery-ben simán gyönyörűen látszik a kép egész kijelzőn, amint rányomok, hogy
set as > wallpaper > akkor meg mindig egy kisebb részét akarja kivágni, ami ránézésre nem olyan arányú...A disable wallpaper scrolling be van pipálva a settingsben, szóval még az sincs, hogy dupla képernyőre méretezne...
Valami 5let?
Előre is köszi.
-
totog
tag
Nem tud valaki segíteni, behozni Angliából, Svájcból, Franciaországból, vagy bárhonnan SF-t?
A webshop is folyton üres, és a hirdetésekre ha 1 óra után válaszolok, már késő... 
-
Land
veterán
Nekem holnap lesz 3 hete, hogy "küldik" az új Blademet a rossz helyett. Komolyan ennyire kifogytak vele, hogy 1 darabot nem tudtak nekem előkotorni?
-
marcitp
őstag
Szia!
Köszi a lelkesítő, pozitív hozzáállást!
Tuti hw-s gond, audiót nem maceráltam, meg sajnos már ismerem ezt a tipikus hangot. (műszerész vok)
Zsebben volt a teló, amikor kivettem, utána lett ilyen, sztem szennyeződés van a membránon.
Egy próbát megér, ha előrébb jutottam, jelzem, hátha másnak is segítség! -
kovi82
tag
Nekem ez van , wifi-n tökéletesen működik. Máshogy nem próbáltam.
SPB TV 2
[link] -
tanygab
tag
válasz
agressor12
üzenetére
Nekem is ez a helyzet...

-
kovi82
tag
válasz
marcitp
üzenetére
"Recseg a hanszóróm, alig értem a hívó felet.
Ugye ez egyértelműen nem szoft hiba, függetlenítettem, másik rom van rajta.
Ez készülékhiba."- Nem biztos hogy nem szoftveres, főleg ha másik rom van rajta mint a gyári. Ha eltekered az EQ-t ott is ki tudod hozni belőle hogy egy szám recsegjen pl. és az szoftveres ugye. Tedd vissza a gyári szűz rom-ot és ha úgy is recseg akkor hw hiba tényleg.
"Szerintetek, ha visszaviszem, van esély arra, hogy cserélik, és esetleg azonnal? Bevizsgálás nagyon egyszerű, meghallgatja, ennyi."
- Na persze..azonnal cserélik. Örülj ha valami lesz egyáltalán vele hisz ha jól olvasom függetlenítetted az meg ugye alapból garanciavesztés. Az más kérdés hogy ezt mennyire veszik majd komolyan a szerviznél. De azonnal 90% hogy nem cserélik.
-
marcitp
őstag
Sziasztok!
Recseg a hanszóróm, alig értem a hívó felet.
Ugye ez egyértelműen nem szoft hiba, függetlenítettem, másik rom van rajta.
Ez készülékhiba.
Ha jól tudom, szervíze nincs itthon. Szerintetek, ha visszaviszem, van esély arra, hogy cserélik, és esetleg azonnal? Bevizsgálás nagyon egyszerű, meghallgatja, ennyi.
Sajnos nem nagyon érek rá heteket várni a telóra, kellenek a contact-ok, stb. Nem játszani vettem.
Valaki vmi okosat? Tapasztalat a T-vel?
Előre is köszönöm!
Egyébként jó a teló, lassan mondhatom rá, hogy meg is szerettem, főleg, hogy már nem a dzsunkás ZTE logóval indul, az azért nagyon frusztrált...
-
kovi82
tag
Szerintem pont ez az hogy annyian kitárgyalták előtte hogy felesleges még ilyeneket kérdezni ill. hozzászólni.. de ha nézted a hozzászólásom akkor azt is olvastad később mikor azt írtam hogy MIUTÁN megvettem és LÁTTAM miről vannak itt száz meg száz hozzászólások írva, röhögtem egyet magamban és azóta is megelégedéssel használom a készüléket..
Máshol sokkal komolyabb hibák vannak nem ilyen árkategóriában..
[link] -
DIEGO15
őstag
válasz
agressor12
üzenetére
Az felejtse el

-
Zozoka73
tag
válasz
agressor12
üzenetére
Alpha4lite, add account - corporate és google (only.nálam)
-
Evilangel
tag
válasz
agressor12
üzenetére
honnan tudná nem olvas vissza

(őszintén szólva ezt meg is tudom érteni ennyi hozzászólásnál, na de a kereső akkor is ott van) -
agressor12
senior tag
Valaki nézze már meg légyszíves az alpha 4-ben az accountoknál a gmal-es account mellé hozzá lehet adni a facebook-ot?
-
TOZ
addikt
válasz
agressor12
üzenetére
-
Evilangel
tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
"Minden törhető, ennyi erővel wifi-t se használj."
Attól mert minden törhető (ha egyáltalán...), attól még megpróbáljuk védeni amit lehet, nem?
Gondolom a lakásodat azért be szoktad zárni, ha elmész?"Egyébként sem tudható hogy neki kell -e valakitől titkosítania a hálózatát."
Pont azért, mert nem tudod, ne javasold azt, hogy ne védje!
"Én tisztában vagyok a dolgokkal, de akkor is kell valami megoldás arra, hogy tudja használni a neten wifin keresztül, most egyértelműen a jelenleg használt titkosítás miatt nem használható."
Nekem WPA/TKIP megy, de kipróbáltam WPA2/AES-t azzal is jó.
Az egésszel semmi gond nem lett volna, ha csak azt javaslod, hogy próbálja ki, aztán meg nem kezded el védeni a hülyeséget.
Peace
-
pmiki
csendes tag
válasz
agressor12
üzenetére
köszi.
-
androiddd
csendes tag
Mostmár teljesen tanácstalan vok, hogy mit csináljak. Telefonálás közben másik bejövő hívásnál egyszerűen elveszi a hangot az aktuálisról és nem is tudom hogy lépjek vissza. Hívásvárakoztatás be van kapcsolva. De ez így nem túl baráti tőle.... Valakinek valami ötlete? Gyári T-s rom van.
-
pmiki
csendes tag
Sziasztok!
Én is elégedett vagyok a Blademmel, eddig gyári rajta minden, csak programokat telepítettem...
Nem találtam a fórumban, hogy meg lehet-e csinálni vele, hogy ha lefelé fordítom csengés közben akkor elnémuljon? Erre van valami tipp?Üdv. M.
-
AtiGef
senior tag
válasz
agressor12
üzenetére
De még mindig egyszerűbbnek találom ( ha már felesleges volt a kommentem egy fórumba), hogy a te esetleges offod helyett, estleges egyszerű válasszal segítenél, mert így is, úgy is a fórumba található hozzászólások száma növekszik.
Köszönöm
Saccco: köszönöm

-
ovecs
senior tag
Na gyerekek ma megjott a Blade-em (Alias San Francisco) egyenesen Svajcbol.
A 10CHF es top up al volt 110CHF ami kemeny 24 ezer forint
Eleg sokat olvasgattam a forumot, es nem tudom mennyire fog nekem menni ez a szoftveres modositas. Ahogz olvastam az elso, hogy "MINDIG LEGYEN BACKUP!"Nos ha valaki elkuldene priviben, a menetet, hogy ezt hogyan szedem le a telorol azt megkoszonnem

-
AtiGef
senior tag
Sziasztok!
Nekem is van egy ZTE balde-em. Nagyon elégedett vagyok vele.
A bajom az, hogy az alkalmazásokat telefonmemóriába menti? Egyszer csak kiírta, hogy megtelt a telefonmemória. Hol lehet beállítani hogy SD kártyára telepítsen? -
agressor12
senior tag
-
Saccco
nagyúr
Breaking News:
Jelentem magától upgradelt a marketem. Most már az új verzió fut.
-
Saccco
nagyúr
Esetleg ebbe a topicba próbálkozhatnál, talán több szerencséd lenne.
(#8429) asturel:
Az ingaóra nálam is laggolt. A stock lockscreen bootloopot csinált (csak PIN kikapcs mellett megy elvileg). Megoldás Lockbot Free - Hero theme.
(#8440) Czimby:
"- PDF dokumentumokat lehet-e rajta olvasni, van-e hozzá megfelelő alkalmazás?"
Documents to Go - előre telepített a T-s verzión, simán megy rajta mindenféle dokumentum."- Filmeket mp4-be kell konvertálni, mert különben korlátozotabb a lejátszási képessége?"
Mp4-be a natív lejátszó megy szépen. Ha rákeresel a fórumban, többen írták a jó konvertálási beállításokat. Ha nem akarsz konvertálni, akkor van 1-2 lejátszó ami minden egyéb formátummal elbír, többé kevésbé. (mplayer, yxplayer, rockplayer, stb)"Többen írtátok, hogy nemsokára lesz hivatalos 2.2-vel is, ez mikorra várható kb?
Van ennek a hírnek valami alapja is, vagy csak szóbeszéd?"
Elég valószínű, hogy lesz, mivel több országban eleve 2.2vel szállítják.(#8402) syl5:
Az lehet, hogy az 1.5.8 már támogatott 2.1en rendesen. Amikor én keresgéltem 2.1en akkor még csak 1.5.6nál jártak. Azért írtam amit írtam, mert 2.1en nem látszott, most viszont 2.2 simán látom a marketbe. -
Czimby
addikt
Sziasztok!
A topicot olvagatva én is elgondolkodtam egy ZTE beszerzésén.
De akár egy Orange SF-et is be tudnák hozatni ismivel.Viszont előtte lenne egy pár kérdésem már zte tulajokhoz;
- PDF dokumentumokat lehet-e rajta olvasni, van-e hozzá megfelelő alkalmazás?
- Filmeket mp4-be kell konvertálni, mert különben korlátozotabb a lejátszási képessége?Többen írtátok, hogy nemsokára lesz hivatalos 2.2-vel is, ez mikorra várható kb?
Van ennek a hírnek valami alapja is, vagy csak szóbeszéd?Valamint egy másik ZTE-s fórumon olvastam, hogy nemsokára lesz 1Ghz-es procis változat.
Erről lehet tudni valamit? -
stefi68
addikt
Hali!
A 3 betűs navival kapcsolatban tudna valaki (akár priviben is) válaszolni?
Működik... minden OK, csak van-e arra megoldás, hogy több köztes pontot lehessen megadni (egyet tudok csak).
Tehá pl.t: A-ból -> E-be, de B-n, C-n, D-n keresztül? Vagy ez nem tud ilyet?
Csak A - B - C útvonalat egy köztes ponttal? Ezt ugye be tudtam állítani...
-
gabaglukk
csendes tag
hat sracok, amit gyanitottam bekovetkezett:
a pre-jezuska jovoltabol elbucsuzom toletek es atkoltozom a Desire topicba
ennek apropojan:T-s ZTE Blade-em elado, 2 hetes, makulatlan allapotu, termeszetesen minden tartozekaval, dobozaban, 2 ev garival. nem fuggetlenitettem!
30.000HUF -
pepevfr
csendes tag
Sziasztok,
Ma kaptam egy MMS-t. Mivel a 3g hálózatom ki van kapcsolva, ezért ott van mellette egy letöltés gomb. 3g visszakapcs, majd ez a letöltés gomb megnyom és nem történik semmi.
mi lehet a baj?köszi a segítséget!
-
Frozzy
őstag
válasz
Zozoka73
üzenetére
nem hiszem hogy ROM hiba lenne. nekem már ez több romnál volt 2.2vel is meg 2.1el is a hívásoknál nehézkesen szeret mindig elő jönni :S és az smsnél is amikor az asztalon van a telefon mindig csak nézek hogy ez miért villant fel 2-3ms és jött az sms.. ilyenkor néha nagyon kiégek hogy uristen. nemtudom enyire csak nem lassu a 600mhz. nemtudom ez minek tehető be és azt sem hogy ezek a hirtelen izombrutális lassulások miért vannak. ilyenkor ujra indítom a telefont és aránylag jobb lesz

JA és tudja valaki hogyha rányomok a kamera kis ikonjára miért "dolgozik" anyit? egy csomót kell várni mire bejön a kamera és fényképezni tudok :S

-
litter
tag
Blade "cikkecske" olcsó telók összehasonlításában az origo-n!
http://www.origo.hu/techbazis/mobil/20101214-okostelefon-korkep-olcso-androidos-mobilt-a-fa-ala.html -
Frozzy
őstag
válasz
Zozoka73
üzenetére
olyankor leginkább nem az hogy nem érzékel csak olyan nagyon lassú a telefon hogy semmit nem csinál. engem az idegesít hogy néha értetlenül állok a lassulása előtt és mindig olyankor lassul be amikor éppen a suliban kéne gyorsan elintéznem valamit na hát akkor mint egy valami csiga. mozdulni nem akar meg semmit.. erre kíváncsi lennék miért csinálja..:S
-
Zozoka73
tag
Készenlét után megint lehalt a screen, legalábbis hiába simogatom, tapogatom!

Mint a Windows, újrarakom az alpha4lite-ot, oszt meglássuk hová fajul a dolog!
Z.
-
asturel
őstag
Stock lockscreen + alpha4-en valakinek megy akarmilyen 'tema'? (a 'Gingerbread-alpha4-circlemod' meg default zte lockscreennel se volt hajlando indulni, alap gingerbread temat meg mar nem volt idegzetem megnezni, mellesleg masnak nem lagos a zte ingaora lockscreen? mivel csak egy embert lattam emliteni.. anno betudtam a nem wipe-olasnak, de utolag rakellett jonnom, hogy nem amiatt volt..)
-
G@CSI
tag
Én nem is tudtam ezekről a dolgokról amikor megvettem.
Aztán jöttem okosodni (ha már a telefon az + első droidos teló) és itt olvastam róla.
Engem valóban nem zavar, csak érdeklődtem hogyan kezelik ezt a dolgot a T-nél.
Gondolom volt aki már visszavitte az ő véleményükre voltam kíváncsi.
Plusz ha javítják, akkor miért ne.Aztán kapok ilyen választ attól, aki korábban nagyobb érdeklődéssel volt a témával kapcsolatban.
Részemről lezárva.

-
Ronam
addikt
Igaza van G@csinak.mielott megvetted volna a telot te is eleg komolyan erdeklodtel a gradiens hibarol
.ahelyett hogy leoltod,linkelhettel volna neki egy kepet,vagy vmi erdemleges valaszt adhattal volna.azer vagyunk itt elvegre is reszben ha vkinek gondja akad akkor segitsunk. -
Hohohohóóó..
csendes tag
Azt amit már sokan ajánlottak és elvileg minden új aksinál meg kell tenni, hogy az érzékelő pontosan be tudja lőni az aksi töltöttségi szintjét. Merítsd le párszor 4% alá majd töltsd fel tökig és hagyd rajta még jó ideig. Majd ezt csináld meg még 1-2 alkalommal. Általában sokkal pontosabban tudja utána a telefon jelezni a töltöttséget. Ezt kb. 1-2 havonta jó egyszer megjátszani.
Legutóbb a régi laptopommal kellett eljátszanom, miután egyszer csak 15 perc után lemerülgetett, majd utána visszaállt és ismét kibír több mint 2 órát is mint régen (alig használom aksiról, tehát nem volt alkalma elhasználódni).
Az általad emlegetett ifont én meg a kukába vágnám (na jó eladnám), mert számomra maromi idegesítő egy rendszer és ahogy hallom és látom azoknál is van azért bőven minőségi probléma, csak ugyebár a sikeres marketing ezt is jól tudja leplezni.
-
G@CSI
tag
Szerintem inkább nem kellett volna hozzászólnod!
Főleg nem ilyen stílusban!
Ha jól látom te is érdeklődtél korábban ezzel kapcsolatban
[Hozzászólásod]Erről ennyit.
Ja és senki nem emlegette az IPhone-t.
-
kovi82
tag
Hagyjátok már a f....ba ezt a gradiens hibát 1000 hozzászólás volt róla már ! VAN ennyi hiába viszed vissza VAN , LESZ , MINDIG IS VOLT. Bazira észrevehetetlen, teszteken ütközik csak ki, meg néhány helyen.
Komolyan mondom nem hiszem el mit kell ezen ennyit lovagolni. Minden , telefonnak van valami kínja amúgy. Csak mivel ez egy Blade fórum ez van fújva.. anno az IPhone4 ről fújták hogy elmegy a térerő.. el is ment.. igaz nem 38 ezer volt kártyásan..azóta is elmegy ismerősöknek, és az SOKKAL , SOKKAL komolyabb hiba mint egy kis kékesedés a teszteken és néhány programban. Mégis IPhone az IPhone a ZTE meg kínai, aztán lehet itt okoskodni...

-
keletomi
csendes tag
Ha viszaolvasol pár 100 hsz-t akkor a gari kérdés kitárgyalását meglátod.
Szerintem nem lessz olyan szállítmány, hogy nem hibás (feltéve, hogy a gradiens kékesedést hibának nevezed).
Ha neked ez hiba, úgy hogy még nem is volt ilyen teló a kezedben, és nem győződtél meg saját szemeddel az állítólagos hibáról, akkor inkább vegyél LG-t vagy SE-t.
Azok elvileg nem hibásak, legalábbis ezen a fórumon nem kutajuk azok hibáját.
A több 100 hozzászóló közűl szerintem csak 4-5 ember az aki ezt a kék csíkot akkora hibának tartja, hogy nem tud vele 1ütt élni (ennyi pénzért).
A választás a tiéd.
Várhatsz 2-3 hónapot is , addigra hátha a többi gyártó is ad valami versenyképes hardverrel telót.
Mi most vettük, és nem bántuk meg. -
G@CSI
tag
válasz
keletomi
üzenetére
Köszi a választ!
Engem sem zavar annyira együtt tudok vele élni
Pixel hibám elvileg nincs (kopp-kopp) az inkább zavarna, bár igaz budi tesztet
még nem végeztem, de szerintem nem is fogok.
Várok a frissítésre, ha nem javul akkor talán teszek egy próbát.
Mikor lesz frissítés lehet már eszembe sem jut. -
keletomi
csendes tag
Én pl sygic mobile maps 10-et használok.
Igaz, nem 3 D de megy rendesen. -
Wlac
Ármester
Régebben valaki írta, hogy az új szállítmány Blade már rendben van technikailag, nincs gradiens hiba és társai. Ugyan tudnék most venni készüléket több üzletben is - a szolnoki Tesco-ban lévő T-Pontban még volt több darab pár napja, illetve Karcagon is van még készleten -, viszont azok feltehetőleg a "régi" szériából maradtak vissza, ezért arra gondoltam, hogy inkább megvárom, amíg újra lehet online rendelni, feltehetőleg a nem hibás darabokból.
Ha így teszek, azonban mégis van valami gyíkja a telefonnak, akkor bármelyik T-Mobile üzletbe bevihetem, hogy cseréljék ki (teszem azt, 1 nappal az átvétel után), vagy csak a visszaküldős módszer működik?szerk: Közben látom, hogy mégsem oldódott meg az új szállítmánnyal a dolog. Valószínűleg akkor "analóg vásárlás" lesz ebből, ki tudja ugyanis, hogy mikor lesz a webshopban újra (már vagy egy hete nincs raktáron).
-
keletomi
csendes tag
El kell döntened, hogy ezt a hibát észrevetted volna, ha nem mondják, és hogy ez Téged a mindennapokban zavar-e .
Mindenkinek ilyen a Pengéje. A nagy részünket nem zavarja, mert szinte észrevehetetlen (ha nem erre figyelsz fel sem tűnik).
Reményeink szerint majd a gyári frissítésben lesz rá megoldás, (de ez csak olyan halvány reménysugár).
Mi mérlegeltünk, és úgy érezzük ha ez hiba, ezzel együtt lehet élni. Inkább ez , mint rezisztív kijelzős ennyi pénzért. -
G@CSI
tag
Sziasztok.
Sajna az én Blade-m is gardiens-hibás.
3-8 napból már kifutottam érdemes visszavinnem, vagy elküldenek a csába.
Hibaként kezelik ezt a dolgot vagy inkább kimagyarázzák?
Semmit nem cseréltem rajta gyári T-s rom és függő is. -
impalaman
aktív tag
@syl5: A blade_keypad.kl-ben ne csak simán WAKE-t írj az adott gombhoz, hanem WAKE_DROPPED-et. Így menni fog a hangerőállítás lezárt képernyővel is.
-
_KahoR_
csendes tag
Hangerővel kapcsolatban,nekem segített az audio boost bár 2.2 van fent.
Ja és a poweramp használata szerintem csak ront a helyzeten.
Ha a gyári lejátszót használom ahol ugye semmit sem lehet állítgatni és fent van az audio boost akkor nekem megfelelő volt a hangerő buszon,villamoson is meg a városban mászkálva(szeged).
De ha valami specko progit lőttem be az eredmény olyan volt mint az audioboost előtt. Ja és alpha4 van fent,és egy pioneer in-ear füllhallgatőval használom.
-
róland
veterán
Olyan médialejátszót keresek, amely stream-et is le tud (pl. MTV Híradó) játszani.
-
hula59
csendes tag
válasz
Nekemnyoc8
üzenetére
Van még egy program, én azt használom, a myphone explorer, marketben megvan az is. Ez egy kliens a telóra, kell hozzá a pc-re is letölteni windowsos cuccot, nagyon jó! Kezeli a kontaktokat, sms-eket, naptárat, akár esemest is írhatsz a pc-n! És persze fájlokat is mozgathatsz. Időnként kicsit köhög a zte-vel, pulse-al teljesen stabil volt.
-
Mercutio_
félisten
válasz
DIEGO15
üzenetére
Ha Esztergom útba esik ugorj át a hídon, van memkari dögivel, nincs rajta MAHASZ-adó és a megspórolt pénzből pár üveg barnasör is kjön, vagy egy laza vacsi a Casablanca-ban

Tomash95: Ne írj már hülyeségeket, szervízben nem kell pannonos, meg vodás kártya, mélyebb szinten férnek hozzá a HW (és SW) komponensekhez is, mint gondolnád. Szimplán csak nem foglalkoznak vele, hogy függetlenített-e a mobil, főleg most a karácsony előtti diliházban.
-
syl5
őstag
válasz
tanygab
üzenetére
Én se találom piacon a Pocket Legends-t, pedig megnézném én is...
Én már Pulse-on is találkoztam ilyen problémával, de sajnos a mai napig nem találtam rá megoldást. Többször volt már ilyen velem, amikor egy app felkerült egy x időpontban, de én csak pár nap, hét, esetleg hónap múlva láttam. Pl az Angry Birds volt nekem ilyen. Akkor a Sygic Aura-t Pulse-on sose láttam. Blade-el látom, de nem működik...
Igen ha már Sygic Aura, akkor van egyáltalán akinek működik? Froyo-val kipróbálnátok?
Szal nem tudom mi lehet ilyenkor a Market-el. Semmit sem tudtam csinálni vele, egyszer csak megjelent nálam is az Angry Birds.
Másnak is jelentkezett már ez a probléma? Esetleg nem találtatok rá megoldást?Emellett nekem olyanokat is szokott produkálni a market, hogy a letöltések listában nem jelenít meg bizonyos letöltött és feltelepített programokat, vagy egyiket sem jeleníti meg. A program/programok ilyenkor kiválóan működnek, de nincs ott a letöltéseknél, tehát nem jelzi a frissítéseket a market.
Erre sem találtam különösebb megoldást...Kétszer háromszor újraindítottam a telót és visszajöttek az alkalmazások, ha szerencsém volt.most viszont már ez sem segít..
Ilyet nem tapasztalt más is?
Esetleg nem lehet hogy az a2sd-vel van összefüggésbe?Valamint nálam blade_keypad.kl fájl átírása sem eredményez semmit. Átírtam az összes gomb bejegyzését WAKE-ra, de ugyanúgy nem reagálnak rá. És ez baromi idegesítő, mert zenehallgatásnál elég szar, hogy gyakorlatilag nem tudok hangerőt növelni, csökkenteni, ha lezárva a zsebemben a telefon.
Ez működik mindenkinek? Esetleg valami tipp, hogy miért nem jó nálam?Jah igen zenehallgatás...Hááát aki azt mondja, hogy hangos, az biztos egy csendes szobában ülve hallgatta...Amíg városba nem tettem fel a fülhallgatót addig azt mondtam, hogy okés a hangerő, de miután kipróbáltam..lehet nem kellett volna. Míg viszonylag csendes utcában haladtam addig éppen elegendő volt a hangerő, viszont amint kiértem egy forgalmasabb útra (villamos, autók) siralmas volt... Ezt úgy mondom, hogy felflash-eltem az audio boost-ot, ami egyébként nálam semmit nem hangosított (nem wipe-oltam utána, bár szerintem nem nagyon szükséges), poweramp-ot használok, preamp fel volt húzva egy olyan szintig, amíg nem torzít egyik zene sem, és pana in-ear fülest használok. Nos remélem, hogy ha majd romcserénél még egyszer felteszem a audio boost-ot, és wipe-olok utána, akkor használni fog, mert ez így nem túl jó. Ugyan lehetett volna még az adott számnál a preamp-ot húzni, de akkor ha átvált a következő számra,ami hangosabb akkor hirtelen úgy elkezd majd az torzítani...és ugye hangerőt meg egyszerűen nem lehet lejjebb venni, az meg egyszerűen káosz, hogy késés miatt rohanva elővegyem a telefont a zsebemből és a preamp-al próbálkozzak..
(#8393) Saccco:
Pedig látszania kéne!
Latest version: 1.5.8 (for Android version 2.1 and higher)
És nekem az appbrain se rinyál, hogy nincs 2.2-őm. -
kovi82
tag
Asszem holnap csinálok egy akku tesztet.. Full feltöltés aztán 100 % világítás, meddig bírja a fimnézést.. mVideo Playerrel..
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- Xiaomi Redmi 13C 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nagyon fáradt vagyok. Ja és gyűjtöm az erőt, hogy valamikor végig olvassam az összes hszt. 

A vasreszeléket szokta odavonzani, az meg az önmetsző csavarokról is odakerülhet.