Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Aktív témák
-
Moleman
addikt
Kedd óta vagyok boldog tulaj, pixelhiba nincs (addig nem fizettem ki a futárt, amíg meg nem néztem
), gradiens hiba minimális, a világos részen, de nem is látszik minden tesztben.
A wifi jó, a gps is elég gyors a netes térképpel, a hárombetűs navit most próbáltam ki, még nem talált műholdat, de nincs kedvem kimenni a hidegbe
Ennyi pénzért tökéletes! Kételkedőknek is erősen ajánlott
-
totog
tag
Oké, ki megy ki Svájcba hozni párat?

-
Mitics
tag
válasz
Glatius
üzenetére
Én mindenkitől kértem segítséget
csak egyelőre még nem jelentkezett senki, aki tudja a megoldást
Egyébként nem tudom melyik lenne a jobb megoldás. Bevinni így a T-be, hogy nem nyúltam még szoftveresen hozzá vagy először a ROM-mal mókolni, de ha az nem sikerül és teljesen beszarik, akkor talán szóba sem állnak velem a T-be 
-
bba
tag
-
Simtu
senior tag
Fancy widgetnél nekem csak az óra látszik, az időjárás ikonok nem. Miért lehet?
-
kezdő
senior tag
Köszi az infot!
Elképesztő hogy olcsóbban ideér mint amennyibe itthon kerül Domino csomagban. (pedig az se rossz ár, sőőőt)
Egyetlen ok amiért nem rendelek kintről az az, hogy előfizetéssel (készülékváltás) elképesztően jó ára van itthon is és a +256MB nem feltétlen éri meg számomra a felárat.Még egyszer köszönöm a kielégítő választ!

-
-
DarkByte
addikt
Kollégámnak nem hajlandó műholdakat találni a GPS, ugyanazon a helyen ahol a Galaxy S-em néhány másodperc alatt 5-6 műholdat talál. Próbáltuk újraindítani a mobilt, kipróbáltuk a GPS Test-et, az iránytű működik, olykor 1-2 műhold jelét megjeleníti de aztán bedermed, az SNR nem változik (pedig a Galaxy S-en folyamatosan mozog ugyanott), a státusz sorban villog a GPS ikon.
Találkozott ilyennel valaki? Ez szoftveres vagy hardveres bug lehet? XXLGSM-től vásárolt független mobil.
-
kentucky
őstag
egyébként olyan szép a kijelzője, hogy ku*vára nem érdekel, hogy amoled vagy nem
-
kurion
senior tag
Ugyebár mindenki tisztába van vele hogy msot jött ki a 2.3 és mivel rengeteg pletyka szólt arról hogy mekkora igényei lesznek. ez viszont tévhit mivel bejelentették hogy azok a telefonok amelyek már a 2.2-t is vitték azok a 2.3-at is vinni fogják.
[link] a bizonyos hírről és az oldal alja fele pedig 1 HTC wildfire ami már az új 2.3-mat futtatja a maga kis Qualcomm MSM 7225 528 MHz processorával

-
bba
tag
akit érdekel még, újra kapható az Orange-nál csökkentett áron a tegnap délutáni out-of-stock után, még ma estig 15% kedvezmény, úgyhogy hajrá
én is így rendeltem meg tildy segedelmével
-
Mitics
tag
Sziasztok!
Segítség! Volt már valakivel ilyen? Fél órája megszűnt érintőképernyősnek lenni a telóm
3 hete használom, az ég világon semmi baja nem volt. Most gondolt egyet és nem érzékel semmi érintést. Működik, érkezik a bejövő hívás, de nem tudom felvenni. Nem tudom feloldani a "billentyű" zárat. Kikapcsolatam, akkut is kivettem, SD kártyát is. Semmi nem változik!
Van ötletetek, mi lehet a baj? 
-
bba
tag
-
bba
tag
válasz
sto1911
üzenetére
pontosan nem tudom, de azt írta egy srác, hogy tft-n jobban tud működni a multitouch, mint az oleden, ill a régebbi szállítmányokban lévő készülékben.
"The TFT/LCD screen apparently has a better touch controller so there is a chance that multitouch actually works properly."
post #129
valamint, az új szállítmányban érkezőkben lévő romban frisítve lett és többeknek is feltűnt, hogy a wi-fi stabilabb lett, mint a legelső szállítámáynok esetén.
"For me also wifi is better with new stock rom 08 than previous one."
post #1 és 4
-
Godesz2
csendes tag
Hali!
1 hete kezdtem el nézegetni a fórumot, de ez a pixelhiba meg gradiens eléggé megtelítette, szóval nem igen fogom végigolvasni.(kb 4ezret el is olvasta:S) Aztán megvettem a telót
Lenne pár kérdésem:
-kijelzőfóliát lehet-e kapni valahol, olyat ami természetesen nem lóg le a kijelzőről?
-adatforgalom, hívásdíj számláló programot tud-e valaki ajánlani?
-eduroam hálózatra próbált-e már valaki csatlakozni egyetemi wifi-n? Mert mikor megpróbálok csatlakozni, akkor hirtelen átvált "Wifi - Kapcsolat bontva" -ra, és nem értem miért. Itthon rendesen megy a wifi.
-Open Home Full: ha jól vettem ki akkor nem érhető el hazánkbna mert fizetős a marketben?Köszönöm a segítséget előre is.
Pixelhiba, gradiens: semmi! szerencse.
-
bba
tag
irigyelhetsz is, mert az enyém lesz

csak ne legyen pixel hibás

Ha TFT, hát hát TFT-s, kiegyezek vele, de remélem akkor már a modacon emlegetett javított multitouchos változat, jobb ez pontosan mi ez és tényleg így van nem tudom...De már nagyon beleéltem magam, így igaz OLED-est akartam, de nem küldöm csak ezért vissza...

-
RAiN91
őstag
A pixelhibák (ha tényleg az), csak 10 cm ről látszódnak, szürkületben. Akkor az pixelhiba lesz?
-
tblack
csendes tag
Nem tudom mi kell ezen ennyit variálni. Olcsó, ennyit tud. TFTs mert látszik a háttérvilágítás. De ettől függetlenül teljesen jó ha nem egy totál fekete képet nézel amin jól láthatóan bleed-el. Jók a színek, nekem nem hideg és nincsenek kék csíkok sőtt pixelhiba sem.
-
TOZ
addikt
TFT lesz. Az enyemen (05os build) nem latszik a bevilagitas, mer nincs, ergo LEDEs.
A led amugy gondolom inkabb penisznovelo feature 8-). Az okossag, h ketszer annyi a memoria.Mas.
Az akku ki fog birni egy nap uzleti celu felhasznalast (kb. fel, egy ora telefon; mailek (nem kell allando sync, de mondjuk felorankent csekkolas), 1 ora wifis net)? (Egyelore meg csak frissitem az androidos emlekeimet, a sim az E71ben van) -
-
tildy
nagyúr
b08 alapján azt beszélik .... Nomeg ha elforditoma telot , akkor felül szelen feher csik latszik, szóval sajnos úgy néz ki igen, tft. (desireen nincs ilyen...)
e elég beteg vagyok keresgetni, szóval ha tudtok, segítsetek, hogy tudhatom még meg.Képek még ma, de egyelőre tényleg ramatyul vagyok, megyek is vissza az ágyba....
-
Glatius
őstag
-
tildy
nagyúr
MEgérkezett egyik fórumtárs San franciscója, most bontottam, meglesem

-
Peat;)
veterán
Szögezzünk már le valamit. Az oled/amoled (máig nem tiszta..) nem samoled. Ennél fogva napfényben 100% hogy gyengébbek mint ez a tft és a valós felbontásuk is kisebb. Mivel el van állítva a tft és oled kijelző is, így még az eredeti előnye is elveszik, mert az is "fura" képet ad(meg amoled egyébként is, de szemnek legalább szép lenne ha jól lenne belőve). Ezek a tények.
Részemről azt mondom, hogy vagy samoled, vagy egy jobb tft. A sima amoled nagyon kevés általában napfénynél, ezt megtapasztaltam nyáron. Ennél a készüléknél én nekem határozottan a tft-s dolog tetszik jobban: ha nincs pixelhiba. De butítás szót az alkalmaz aki nem ismeri csak az egyik technológiát és beképzeli hogy a másik annyival jobb. Ez sokkal inkább egyéni igények kérdése. Én azt szeretem ha látom a képernyőn a dolgokat, bármilyen körülmények között.Bárhogy is nézem a ram az egyetlen dolog ami egyértelműen negatív különbség, papíron. Mivel nincs androidos készülékem, valaki kifejtené, hogy egy elavult 600mhz-es processzor mellett milyen markáns előny származhat a több ramból? Mert én fel nem fogom igazság szerint. Fog tőle menni valami program ami a blade-en nem? Flash biztos nem, játék biztos nem mert már az újabbakhoz kevés lesz a blade, a mostaniak is épphogy elmennek a 2.2-vel ahogy láttam. Akkor milyen előnye lenne? Több program telepíthető fel? Én azt hittem hogy a memkártyára is lehet telepíteni, akkor az valami totál más? Kezdem nem érteni a dolgokat

-
bbandi
tag
Üdv!
Végre sikerült megvennem a telefont Szegeden (a Fekete sas utcai t-be érkezett kb 10 db az eladó szerint délutánra már nem lesz)
-nincs rajta gradiens hiba
-van rajta egy világító zöld pixel, de ez szerintem belefér -
sharanfan
csendes tag
Sziasztok! Kis segítség kellene. Melyik típusu fájl kell a Blade-re 3D játékok közül. A Samsung SGS verzió, vagy motorola, vagy egyéb?
-
ben11
őstag
-
sto1911
veterán
válasz
pista59
üzenetére
Ertem en, csak a 90 megat sokallottam.
@tildy: tegnap vettek, ma nekem ezt az infot mondtak, ellenorizni most nem tudom, de megbizhato a forras
Nem tudod, a blokk eleg a garihoz, vagy ott is van kulon garjegy? A csomagos kerdesemre valaszolnal, ha lesz egy kis idod? Koszi! 
-
Saccco
nagyúr
Az hogy a fancy widget mit mutat az nem érdekes, attól még a belső óra pontos. Lehet azért nem ébresztett mert az "alarm" hangerő le volt némítva.
szerk: Task killer: a fancy widget telepítéskor direkt fel is hívja a figyelmet, hogy tedd ignore listára.(#6540) syl5:
Tudom, hogy lehetett, csak mindegyiknél meg volt adva, hogy milyen romra megy fel. Eléggé zavar hogy világos színű a felső sáv, ezért keresgéltem.
TBc001:
Egyrészt az általad butítottnak nevezett változatról származik a kiszivárogtatott 2.2, másrészt sokkal több Blade van mint SF+Dell. Gyakorlatilag csak az angoloknál van SF. -
Kombat
őstag
Én ezt a digital clock-ot használom a fancy mellett és nincs vele ilyen problémám.
Fancyban beállítom, hogy ha rányomok az órára, akkor ezt a digitális órát adja be, van ébresztő része és tökéletesen működik.
Egyébként meg, ha task killerrel kilövöd, akkor ne csodálkozz rajta, hogy rosszul mutatja az időt vagy hogy nem ébreszt.
-
Simtu
senior tag
Ha webshopban rendelem meg a telefont, mennyi idő múlva hozzák ki?
-
piroe
csendes tag
válasz
joci1987
üzenetére
én sehol nem találkoztam kipróbálható telefonnal...megbíztam az itteni hozzászólásokban, mert szerintem annyira nem kell nagy összeget kifizetni érte, és egyáltalán nem fogsz benne csalódni (vagy nagyon szerencsétlennek kell lenned). ha meg webshopban veszed 8 napig kipróbálhatod, és, ha nem tetszik vissza is küldheted.
-
piroe
csendes tag
és fancy helyett van valami jól használható? mert a fő képernyőre szeretnék órát kirakni, de az ébresztés meg nagyon fontos nekem. az analóg meg nem tetszik...

Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Saros (PS5)
- Bluetooth hangszórók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- !!ÚJ!! Honor50-5G,8+2GbTurboRam,256GbRom,Snapdragon778Gprocesszor,2340x1080-120Hz,66W,108Mp,4k30fps!
- Nothing Phone 3a (128gb) + CMF Watch Pro 1
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Picit hibás - iPhone 12 PRO MAX 256GB - Grafit - Új 100% akkuval
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), gradiens hiba minimális, a világos részen, de nem is látszik minden tesztben.

Működik, de használhatatlan

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Androidra csak egy fajta fájl van .apk kiterjesztéssel. Játékok meg nincsenek külön SGS-re vagy Motorolára csak androidra.
akkor elég vicces lesz.